Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 236 hír

A magabiztos diadal mellett fontos, hogy nem rezdült a Vidi hálója

Feol
-
 Ma 22:24Sport

Magabiztos győzelemmel tartotta itthon a pontokat a Mol Fehérvár Fc az Otp Bank Liga 11. fordulójában. Azonban a Dvtk ellen is helyzetek sokaságát puskázta el a Vidi.

Sokat nyomnak latba az érvek a sertéshús fogyasztása mellett

Ezek a húsok kellő arányban tartalmaznak olyan esszenciális aminosavakat, amelyeket a szervezetünk nem tud előállítani.

Gigantikus üveg-fém komplexum épül a Városliget mellett

Az Építészfórum megszerezte a látványterveket.   Megjelentek annak az iroda- és lakóingatlan-beruházásnak a látványtervei, amelyek a Dürer Kert és a Keleti Blokk szórakozóhelyeknek is otthont adó, javarészt bontás alatt álló vagy lebontott épületek helyén fognak állni, írja az Építészfórum. A Dürer Kert idén ősszel kellett elhagyja az…

Tucatnyi ismert ember áll ki a szivárványcsaládok mellett

Humen
-
 Ma 17:59Belföld

  Pár nap alatt gyorsan népszerű lett az a kezdeményezés, amely során a tenyérre rajzolt három pálcikaember jelképével jelezhetjük, hogy kiállunk a szivárványcsaládok mellett. A kormány tervezett törvénymódosítására válaszul – amely ellehetetlenítené az LMBTQ személyek örökbefogadási lehetőségét, betiltva a szivárványcsaládokat – a…

A Salamon-szigetek kormánya betiltja a Facebookot az emberek békés egymás mellett élése érdekében

Szerintük a Facebook aláássa a népük egyesítésére tett erőfeszítéseket.

A sok rossz mellett végre valami jót is hozott a járvány

Metropol
-
 Ma 16:15Infotech

A NASA kutatóit is meglepte az eredmény.

A mesék mellett az igazán lányos dolgok kötik le a biharugrai Tarr Noémit

Beol
-
 Ma 16:00Belföld

A négyéves biharugrai kislány első helyezést ért el a Mosolyalbum című fotópályázaton, az online fordulóban, aki így könyveket nyert mosolyával.

Elkötelezi magát a BASF a fenntartható európai mezőgazdaság mellett

A mezőgazdaság fenntarthatóbbá tételének és a legégetőbb társadalmi szükségletek kielégítésének érdekében a BASF abban segíti a gazdákat, hogy egy tonna megtermelt terménynél 30%-os CO2-kibocsátás csökkenést érjenek el. A divízió emellett olyan megoldások értékesítését növeli évente 7%-kal, melyeknek jelentős a fenntarthatósági…

Több mint háromszáz embert vettek őrizetbe a vasárnapi tüntetés után Belaruszban

Vasárnap ismét több ezren vonultak az utcára Minszkben – az idén immár tizenötödik alkalommal – Aljakszandr Lukasenka államfő távozását követelve.

345 embert vettek őrizetbe a vasárnapi tüntetés után Fehéroroszországban

A tüntetés hivatalos elnevezése „Fasizmus elleni menet” volt, a szervezők így reagáltak arra, hogy Lukasenka fasisztáknak nevezte a tüntetőket.

„Egyszer próbálják ki, milyen a saját országuk mellett kiállni”

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára azt üzente a baloldalnak: a hazájuk melletti kiállás vitákkal járna, de megéri.

Már 17 hazai színház kötelezte el magát a fenntartható jövő mellett

Újabb 7 színház, illetve produkciós iroda csatlakozott a Jövő Nézőiért – Zöld Színházi Projekthez, melyet a Miskolci Nemzeti Színház még az előző évad elején indított el, azzal a határozott céllal, hogy minél több színház számára alapvetés lehessen a környezettudatos gondolkodás a közeljövőben.

Már 17 hazai színház kötelezte el magát a fenntartható jövő mellett!

BDPST24
-
 Ma 12:13Életmód

Újabb 7 színház, ill. produkciós iroda csatlakozott a Jövő Nézőiért – Zöld Színházi Projekthez, melyet a Miskolci Nemzeti Színház még az előző évad elején indított el, azzal a határozott céllal, hogy minél több színház számára alapvetés lehessen a környezettudatos gondolkodás a közeljövőben. Az öko-tudatos színházi társulás célja a…