Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 399 hír

Gulácsi Péter: Fogjunk össze Zsombiért!

730 millió forintot kell összegyűjtenie a családnak, ráadásul minél hamarabb.

Videó: A néhai Chadwick Boseman születésnapja alkalmából új intrót kapott a Fekete Párduc

IGN
-
 Ma 20:00Film

Mindörökké Vakanda. Ma lenne 44 éves korának egyik legígéretesebb afroamerikai színésze, Chadwick Boseman, akit a legtöbben T'Challaként, vagyis az MCU Fekete Párducaként ismertek.

Fekete-Győr: 2022 valódi korszakváltás lesz

Közös ellenzéki listán tervezi az indulást a Momentum Mozgalom a 2022-es országgyűlési választásokon – jelentette be a párt elnöke vasárnap a Facebook-oldalán.

Fekete-Győr András: Másfél év múlva Magyarországra egy új, szabadabb korszak virrad

2022 nem egyszerű kormányváltást, hanem valódi korszakváltást fog jelenteni.

Fekete-Győr András: Az ellenzék közös jelöltjeit nem szivarfüstös hátsó szobákban kell kiválasztani

A Momentum küldöttgyűlése vasárnap felhatalmazta a párt elnökségét, hogy a 2022-es országgyűlési választásokon az ellenzéki pártokkal közös listát állítson.

Gulácsi Péter 25 millió forintott adományozott az SMA-s Zsombinak

Folyamatosan érkeznek az adományok az SMA-s kisfiú, Zsombi családjának.

Fekete szombat: 156 halott

Fekete szombaton vagyunk túl, minden fontos járványügyi mutatóban megdőltek a rekordok. 156 kortonavírusos beteg halt meg, és csúcson van az aktív betegek száma, ami már több mint 151 ezer. A kormány ennek ellenére bejelentette: azt szeretnék, ha az emberek korlátozások nélkül találkozhatnának karácsonykor. Rusvai Miklós víruskutató…

Valaki eltüntette a rejtélyes fekete monolitot

Ahogy mi is megírtuk, november 18-án egy titokzatos fémoszlopot találtak szó szerint a semmi közepén az amerikai Utah államban. Alig tíz nap telt el a fél világot lázban tartó felfedezés után, de az oszlop már el is tűnt.

Rekordot döntött a fekete péntek

VG
-
 Ma 16:11Gazdaság

Az idei fekete pénteken a virtuális vásárlások értéke minden eddiginél nagyobb volt: a tavalyinál 21,6 százalékkal többet vásároltak a fogyasztók online.

Élet Petőfiszállás, Pálosszentkút és a Péteri-tó tanyavilágában

infoVáros
-
 Ma 15:50Megyei

Magyarország második legnagyobb tanyás települése Petőfiszállás néven 1952-ben vált önállóvá Kiskunfélegyháza, Ferencszállása és Szentkút térségeiből.

Otthon tartották a pontokat a BKV ellen Bozsik Péter tanítványai

Az NB III. Nyugati csoportjának 20. fordulójában a Komáromnak sikerült otthon tartani a 3 pontot a fővárosi BKV csapata ellen.

Szijjártó Péter: tízmillió dollárral járul hozzá Magyarország a Kommunizmus Áldozatai Emlékalapítvány terveinek megval…

Budapest - A lengyel és magyar történelmi emlékezet közösségét mutatja, hogy a lengyel kormány is komoly összeget ajánlott fel - írta Szijjártó Péter.

„Kaktuszerdők és fekete nők” – kiskunhalasi katonák a Mexikói Önkéntes Hadtestben

2020. november 27-28. között volt az Eszterházy Károly Egyetem Történelemtudományi Intézete szervezésében a “Idegen hadakban” című konferenciája. A kétnapos konferencia egyik előadója Végső István történész (Clio Intézet) „Kaktuszerdők” és „fekete nők” – kiskunhalasi katonák a Mexikói Önkéntes Hadtestben címmel tartott előadást. Az online…

Bud Spencer kedvencét készítette Tihanyi Péter

iFaktor
-
 Ma 12:15Életmód

A két színészlegenda, Bud Spencer és Terence Hill (valódi neveiken: Carlo Pedersoli, Mario Girotti – a szerk.) ikonikus hagymásbabját készítette el az influenszer.

Geszti Péter is megfertőződött koronavírussal

Geszti szombaton délután élő videóban jelentkezett be a Facebook-oldalán, ahol a rajongóinak elmondta, hogy ő is elkapta a koronavírust. "Nem nagyon szoktam ilyet csinálni, mert szégyenlősebb fiú vagyok annál, de a lényeg az, hogy három hétig tulajdonképpen nem posztoltam semmit. Ennek az oka nyilván nagyon egyszerű volt:…