Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Így néznének ki a világ leghíresebb festményei, ha életre kelnének

Life
-
 Ma 19:41Kultúra

A mai modern technika már olyan dolgokra is képes, amiket soha nem gondoltunk volna. Például képesek vagyunk mai, tűéles minőségben megjeleníteni olyan emberek arcát, akik festményeken kerültek megörökítésre sok évvel ezelőtt. 

A 200 hrivnyást is jelölték a világ legszebb papírpénze díjra

Egy nemzetközi bizottság évről évre megválasztja a világ legszebb bankjegyét.

Szép új világ

A jövőbe látás képessége és a tudás, hogy mi vár az emberiségre ebben az évben, lehet, hogy teher lenne, de most elfogadnám.

Jóváhagyta a szenátus Amerika első női pénzügyminiszterének kinevezését

Az amerikai képviselőház átadta a Donald Trump ellen indított alkotmányos vádeljárás dokumentumait a szenátusnak. A volt elnök felelősségre vonási eljárása február 9-én kezdődik. Közben Janet Yellen személyében most először kerül nő a pénzügyi tárca élére.

Megrövidíti az életet az internet: átlagosan ennyi időt töltünk a világhálón

Nincs visszaút, tényleg beszippantották az embereket a közösségi oldalak? Egy friss felmérés szerint a válasz egyértelmű igen.

Nem okozott meglepetést a Magyar Nemzeti Bank

A Monetáris Tanács idei első kamatdöntő ülésén változatlanul hagyta az alapkamatot, és nem módosított a kamatfolyosón sem

Szerdán érkezik az első adag antitest alapú koronavírus-gyógyszer Magyarországra

Telex
-
 Ma 19:11Egészség

A bamlanivimab enyhe és középsúlyos állapotban lévő koronavírus-betegeken segíthet.

Minden elsős hallgató után egy facsemetét ültetnek Soporonban, ez évi 1000 fa!

A Soproni Egyetem (SOE)nagyszerű kezdeményezést indított: ezek után minden évben, a tanulmányaikat ősszel megkezdő valamennyi

Vidnyánszky kiakadt: levelet írt a világhírű színházi társulatnak

A Berliner Ensemble nem vesz részt az idei nemzetközi MITEM fesztiválon.

Kell-e félni a világos bőr belsőtől?

Így öregszik a Nissan Leaf világos bőr beltere. A teljes anyag Kell-e félni a világos bőr belsőtől? címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Antalóczy Tibor.

Az Új Világ Néppárt együttműködne az Összefogással

Dr. Pálinkás József elnök ma bejelentette, hogy az Új Világ Néppárt részt kíván venni az Összefogás által meghirdetett és a 2022-es országgyűlési választásokat elősegítő előválasztásokon. A párt nem tagja az Összefogásnak, azonban – tudomásul véve a jogszabályi kényszert – kész együttműködni vele. A pártnak több tucat jelöltje van a…

A kutyáikkal érkezhettek Amerikába az első emberek

Az első emberek, akik az amerikai kontinensen letelepedtek, valószínűleg a kutyáikkal együtt érkeztek – állapította meg egy, a kutyák háziasítását vizsgáló új kutatás.

A Raiffeisen Bank a névadója az 53. Kékszalagnak is!

Megnyugtató és a tervezés szempontjából is kiemelkedően fontos, hogy 2021-ben is a Raiffeisen Bank lesz a névadó támogatója a Kékszalagnak. A tavalyi esztendő a koronavírus világjárvány árnyékában telt és a gazdasági bizonytalanság miatt is van óriási jelentősége annak, hogy már hivatalosan is bejelenthető, hogy megszületett az…