Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 253 hír

Koronavírus: rekordok Európában is!

Sorra dőlnek a rekordok több európai országban is. Franciaországban, Szlovákiában és Lengyelországban is minden eddiginél több új fertőzöttet diagnosztizáltak. A cseh miniszterelnök nem zárta ki, hogy rendkívüli állapotot vezetnek be a járvány gyors terjedése miatt. A brit egészségügyi miniszter is arra figyelmeztetett, ha az emberek nem…

Dobrev: Európában csak Magyarországon nem segít az állam a koronavírus miatt bajba került embereken

24.hu
-
  Ma 18:29 Belföld

A DK EP-képviselője a közös lista és az előválasztás mellett kampányolt.

Kulturális Örökség Napjai a Munkácsy Mihály Múzeumban

A Munkácsy Mihály Múzeum 2020-ban is csatlakozott a Kulturális Örökség Napjai című rendezvénysorozathoz, ezúttal is az építészeti örökségekre helyezték a hangsúlyt.

Május végén végleg bezárta kapuit a Dunántúli Kőolajipari Gépgyár

Kanizsa Újság
-
  Ma 17:00 Megyei

A nagy múltú, egykor 2000 főnek munkát adó gépgyár legutolsó 80 munkavállalója május végén hagyta el a vállalatot. Az évtizedeken keresztül Kanizsa egyik büszkeségének számító cég még megérte a 75 éves jubileumát, aztán néhány hónappal később végleg bezárt, melyet az elmúlt évtized radikális veszteségeivel indokolták.

Végigsétáltunk a salgótarjáni Rákóczi úton 1963-tól napjainkig

Nool
-
  Ma 15:20 Belföld

Majd′ hatvan év alatt rengeteg minden változott Salgótarjánban, így érdekes visszanézni a múltban készített fotókat. Induljon a Salgótarján-retró!

Pár napja még beszélni sem tudott a novicsokkal megmérgezett Navalnij

Az orosz titkosszolgálat kedvenc mérgével, a novicsokkal megitatott Alekszej Navalnij maga posztolt egy fotót közösségi oldalán arról, hogy már lépcsőzik. Az orosz ellenzékipolitikus leírta azt is, mennyire kétségbe volt esve, amikor rádöbbent, hogy nem tud beszélni sem. Navalnij őszintén leírta, hogy nem ismerte meg az embereket, nem…

20 napja nem tud semmit a családja a százhalombattai tanárnőről: 1 milliót ajánlottak fel a nyomravezetőnek

Eltűnt az egyik százhalombattai iskola tornatanára. Mariettát már 20 napja keresik, egy családi rendezvényről sétált el. Azóta senki nem tud róla semmit. Kétségbeesetten keresi a családja Kovács Mariettát, aki még augusztus 30-án tűnt el nyomtalanul. A hatvanéves százhalombattai asszony vendégségben volt Miskolc-Görömbölyön, ahonnan…

Ünnepség a magyar dráma napjára Marosvásárhelyen

Székelyhon
-
  Ma 14:12 Határtalan

A magyar dráma napja alkalmából, Madách Imre Az ember tragédiája című drámai költeményének ősbemutatója évfordulóján rendkívüli helyszínen, rendkívüli eseménnyel a Maros-parton ünnepel a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Miklós Társulata.

Kulturális Örökség Napjai: emlékőrző sétákkal, bemutatókkal készültek a debreceni intézmények

Dehir
-
  Ma 12:47 Megyei

Debrecen - Többek között Szabó Magda munkásságát és az idén 60 éves vidámpark történetét ismerhették meg a résztvevők.

Így nyomta végig a Táblás Csávó a járvány legkeményebb napjait

Player
-
  Ma 11:01 Színes

2019-ben Seth Philips és Elliot Tabele kimentek New York SoHo negyedébe egy táblával, amire az volt írva, hogy "Ne válaszolgass már a mindenkinek továbbított céges emailekre!".

Mikor lesznek egységes telefontöltők Európában?

Egy évtizede nem tudja elérni az Európai Unió, hogy a gyártók egységes töltőt készítsenek a mobiltelefonokhoz. Egy jogszabálytervezetnek idén nyárra kellett volna elkészülnie, de könnyen lehet, hogy hamarabb lesz vezeték nélküli töltés, mint törvény - derül ki az InfoRádió beszámolójából.

A tervek napja. Napi horoszkóp – 2020. szeptember 20.

Kos napi horoszkóp Ígéretet teszel valakinek, és eltökélt szándékod be is tartani azt. Nem szabad azonban elfelejtened, hogy vannak olyan dolgok is, amikkel magadnak tartozol, és ezek is legalább annyira fontosak. Bika napi horoszkóp Igyekszel rugalmasan állni egy kérdéshez, mert még nem tudod, hogy végül milyen irányba indulsz majd…