Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 15 hír

Két év felfüggesztett börtönt kapott egy bolgár embercsempész

Vásárhely24
-
 Tegnap 18:32Belföld

Jogerősen két év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt a Dunaújvárosi Járásbíróság egy bolgár embercsempészt, aki kilenc migránst próbált illegálisan Magyarországon keresztül Németországba juttatni - közölte a Székesfehérvári Törvényszék csütörtökön az MTI-vel.

Csavarral építik az atomerőművet, megy is miatta a heves tiltakozás a bolgároknál

Mégis a korábban részlegesen bezárt Kozlodujba telepítik Bulgária új atomreaktorait. A telep régebbi blokkjait az EU-csatlakozás feltételeként zárták be, most egy máshová tervezett erőmű elemeit használják fel kibővítéséhez - számolt be a Szabad Európa.

A bolgárok feladták a második atomerőmű ötletét

Mégis a korábban részlegesen bezárt Kozlodujba telepítik Bulgária új atomreaktorait. A telep régebbi blokkjait az Európai Uniós csatlakozás feltételeként zárták be, most egy máshová tervezett erőmű elemeit használják fel kibővítéséhez.

Két év börtön vár a bolgár embercsempészre

Duol
-
 21.01.20 17:00Megyei

A Fejér Megyei Főügyészség az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünknek:

Öt év felfüggesztettet kapott a bolgár embercsempész, aki 9 migránst szállított

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség gyorsított eljárás keretében kezdeményezte annak a bolgár férfinak a felelősségre vonását, aki 2020 decemberében illegális bevándorlókat akart átvinni a magyar határon.

Karikó Katalint Szeged díszpolgárának jelölték

Májusban személyesen veszi át a kitüntetést.

A Vajdasági Közegészségügyi Intézet igazgatóját jelölték a Februári Díjra

A javaslatról az újvidéki Városi Képviselő-testület hozza meg a végső döntést. 

Nem tolonganak a jelöltek az ellenzéki előválasztásra Egerben

Magyar Narancs
-
 21.01.18 07:45Belföld

Csupán két lehetséges induló neve szivárgott ki eddig.

Az orosz milliárdos fiának kalandjai a bolgár labdarúgásban

Szabad Európa
-
 21.01.17 12:48Külföld

A bulgáriai Plovdivban összefogott a kormány, az önkormányzat és a helyi üzleti világ, hogy egy rejtélyes orosz milliárdos bevonásával felvirágoztassák a csőd szélén álló futballklubot

Világjátékok: az elmúlt 40 év legjobb versenyzőjét keresik – Kanyó Dénes is a jelöltek között

NSO
-
 21.01.17 11:33Sport

A Világjátékok Nemzetközi Szövetsége (IWGA) szervezésében megválasztják az elmúlt 40 év legjobb versenyzőjét, és Kanyó Dénes uszonyosúszó is a jelöltek között szerepel – olvasható a Magyar Búvár-szakszövetség oldalán.

Egy nagy önkormányzati telket jelöltek ki Kápolnásnyéken a bölcsinek

Feol
-
 21.01.16 15:30Megyei

Az idei évben óvatosabban kell bánni a költségvetéssel, mégis számos olyan terv fordult a tervezésből a megvalósítás irányába Kápolnásnyéken, amelyeknek nagyon fognak örülni a lakosok.

Ma eldől, ki lesz Merkel utódja: Orbán Viktornak sem mindegy, ki kerül a Cdu élére – Íme, a jelöltek

Elnököt választ ma a német Kereszténydemokrata Unió, Angela Merkel pártbeli utódja lesz majd a CDU kancellárjelöltje is az őszi választáson. Hárman vannak versenyben, mindegyik jelölt más-más utat hozhat Európának és Magyarországnak is.

A Német Lemezkritikusok Díjára jelölték Szabó Ildikó lemezét

Papageno
-
 21.01.16 09:29Zene

2020-ban jelent meg Szabó Ildikó gordonkaművész Heritage című szólólemeze a Hungaroton gondozásában, melyet beválasztottak a rangos Német Lemezkritikusok Díjának jelöltjei közé. A jelöltlistán az utóbbi negyedévben megjelent CD-k, DVD-k és hangoskönyvek legjobbjai szerepelnek. A lemez egy többéves álom valóra válása, egy hosszú…

Előválasztási forgatókönyv: civil jelölteknek párttámogatás híján anyagilag hozzá kell járulni a költségekhez

ATV
-
 21.01.15 12:01Belföld

A Republikon Intézet javaslatot fogalmazott meg az a közös ellenzéki miniszterelnök-jelölti, országos egyéni választókerületi jelöltek, valamint a közös ellenzéki listán szereplő jelöltek kiválasztására vonatkozóan. A lebonyolítás menete mellett az is kiderül, anyagilag kinek kell finanszírozni az…

Focipálya méretű szemétsziget egy bolgár folyón

Csaknem fél méter vastagságú szemét torlódott fel Bulgáriában a Duna mellékfolyóján, az Iszkeren. A földrajzi adottságok miatt szinte lehetetlen a tisztítás.