Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Csökkenő szigor: lakodalmakat és táborokat már lehet tervezni a nyárra

5 millió beoltottnál lehet lakodalmakat és nyári táborokat tartani, valamint változnak a temetkezésre és a kijárási tilalomra vonatkozó szabályok.

Müller Cecília: túl vagyunk a nehezén

Eddig összesen 5 millióan regisztráltak az oltásra 81 százalékuk már meg is kapta a vakcinát, azonban 900 ezren még várakoznak.

FTC: Rebrov erősítési tervei

NB1
-
 Ma 12:37Foci

Ezúttal nehezebb lehet a BL-csoportkörbe jutni.

Müller: Túl vagyunk a járvány harmadik hullámának nehezén

Ugyanakkor az országos tiszti főorvos szerint a vírus még mindig jelen van, amely ellen csak a védőoltással lehet hatékonyan felvenni a küzdelmet.

György István: keddig lehet időpontot foglalni az SMS-t kapóknak, utolsó lehetőség a Szputnyikra

György István, az oltási programért felelős államtitkár az operatív törzs pénteki sajtótájékoztatóján tért ki az oltási program legfrissebb és legfontosabb információira.

Margot Robbie nem mondott túl biztató dolgokat a Ragadozó madarak folytatásával kapcsolatban

IGN
-
 Ma 12:36Film

Augusztus 5-én tér vissza Harley Quinnként a mozikba Margot Robbie, a színésznő azonban nem tud sok jót mondani a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása) folytatásáról.

Szinte lehetetlen regisztrálni a koronavírus-védettséget igazoló alkalmazásba

Csütörtök este elérhető az alkalmazás, amellyel igazolhatjuk a koronavírus elleni védettségünket, az alkalmazásba csak egy túlbonyolított folyamaton keresztül lehet regisztrálni, és akkor azt végigküzdve sem garantált a siker.

Müller Cecília: A harmadik hullám nehezén túl vagyunk

Magyarország továbbra is éllovasnak számít a beoltottság tekintetében - hangzott el az Operatív Törzs pénteki tájékoztatóján. Kiderült az is, hogy túl vagyunk a harmadik hullám nehezén.

15 milliós ajándékot kapnak a magyar taxisok a kormánytól: erre költhetik

Hamarosan újra pályázhatnak a taxisok kormányzati támogatásra elektromos autók beszerzéséhez, jelentett be Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium miniszterhelyettese. 

Új táblák a győri Püspökerdőnél – Semmilyen gépjárművel nem lehet felhajtani az adott szakaszra

Kisalföld
-
 Ma 12:31Megyei

A Püspökerdő környezetében a töltéskorona használata évek óta jelentős konfliktusforrás. Az elmúlt időszakban a gyalogosok és kerékpárosok száma is ugrásszerűen megnőtt ezen a szakaszon. Most már motorral sem szabad behajtani.

Konfirmáció Dercenben és Szijjártó Péter szerint előrelépés történhet a kárpátaljai magyarság ügyében: május 13-i hírös…

Mennybemenetel ünnepén – Konfirmáció Dercenben – Erősödjetek meg az Úrban!; Szijjártó: Előrelépés történhet a kárpátaljai magyarság ügyében; Zelenszkij jóváhagyta a külföldi rendszámú autók új elvámolási rendszerét; Két kerékpárost ütött el egy nő a Beregszászi járásban; Az ukrán kormány további 60 milliárd hrivnya adó beszedését…

Magukra maradt vállalkozók, szétszakadt társadalom – kikről feledkezett meg a kormány a járvány alatt?

MFor
-
 Ma 12:30Gazdaság

Dávid Ferenc, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének korábbi főtitkára, a Demokratikus Koalíció gazdasági szakértője volt a csütörtöki Klasszis Klub rendezvényünk vendége. A szakember úgy látja, az önfoglalóztatói vállalkozói kör magára maradt a járvány alatt. Komoly problémát jelent, hogy nincs pontos munkaügyi…

Ismét lehet pályázni elektromos taxira június közepétől

Hamarosan újra pályázhatnak a taxisok kormányzati támogatásra elektromos autók beszerzéséhez, szakmai szervezetek és a fővárosi Fidesz-KDNP kérésére.

Ismét lehet pályázni elektromos taxira június közepétől

Hamarosan újra pályázhatnak a taxisok kormányzati támogatásra elektromos autók beszerzéséhez, szakmai szervezetek és a fővárosi Fidesz-KDNP kérésére.

Varju László: Nehéz követni azt, amit a kormány csinál

A DK alelnöke szerint fontos az, hogy hogyan használja fel Magyarország az uniós helyreállítási alapból érkező pénzt, ezért méltatlan a kormányzat részéről, hogy titkolózik, és nem folytat erről érdemi vitát, miközben a miniszterelnök jár Brüsszelbe tárgyalni.