Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nem adtak ki szökőár-riadót a tengerfenéki földrengés után

Közepesen erős, 5,8-as fokozatú földrengés volt nem messze Új-Zéland fővárosától a tengerben hétfőre virradóra.

Áprilisi pánik után: a munkanélküliségtől félünk leginkább, a szolgáltatások ára nőni fog

Átható pesszimizmust tükröz egy friss felmérés – de ez jobb, mint egy hónappal ezelőtt.

Öt idős beteg hunyt el

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3756 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 5 idős krónikus beteg. Ezzel 491 főre emelkedett az elhunytak száma, 1711-en pedig már gyógyultan távoztak a kórházból. Az aktív fertőzöttek száma 1554 főre csökkent. Az aktív…

Előzetes egyeztetés után már lehet könyvet kölcsönözni Veszprémben

Veol
-
  Ma 07:00 Megyei

Előzetes egyeztetés után már lehet könyveket kölcsönözni a megyei könyvtárból.

Agyvérzést kapott az Éjjel-nappal Budapest sztárja - Friss hírek érkeztek az állapotáról

Life
-
  Ma 06:56 Bulvár

Agyvérzést kapott az Éjjel-nappal Budapest sztárja - Friss hírek érkeztek az állapotáról

15-tel nőtt az azonosított fertőzöttek száma, 5-en hunytak el

Magyar Hang
-
  Ma 06:50 Belföld

Az aktív fertőzöttek száma 1554 főre csökkent.

Drámai zuhanás után javul a hangulat a magyar gazdaságban - kivéve egy helyen

Májusban – vélhetően a kormányzat által bejelentett járványügyi lazítás hatására – szinte minden ágazati és a fogyasztói bizalmi index is egyharmadát ledolgozta áprilisi drámai zuhanásának, az iparban azonban még tovább erősödött a pesszimizmus.

Pánik után: csak egy ágazatban látják még sötétebbnek a magyar gazdaság jövőjét

Májusban – vélhetően a kormányzat által bejelentett járványügyi lazítás hatására – szinte minden ágazati és a fogyasztói bizalmi index is egyharmadát ledolgozta áprilisi drámai zuhanásának, az iparban azonban még tovább erősödött a pesszimizmus.

Az áprilisi pánik után már erre számít a lakosság és az üzleti szféra

Az áprilisi 29 pontos esése után 5 ponttal, mínusz 28 pontra emelkedett, ami még mindig átható pesszimizmust tükröz, ugyanakkor a részindexek többsége májusban - vélhetően a kormányzat által bejelentett járványügyi lazítás hatására - egyharmadát ledolgozta áprilisi drámai zuhanásának. Az iparban azonban még tovább erősödött a…

Ötven év után talált rá az ellopott gyűrűjére

A floridai Allan Acklestől még 1968-ban, a Manatee High School gimnázium szekrényéből csórták el az osztálygyűrűjét, ami most előkerült. Maga a történet 1968-ban kezdődött, amikor az ifjú Allan Ackles – aki éppen fociedzésen volt – szekrényéből eltűnt az osztálygyűrűje. A tolvaj csak azt vitte el, holott ott volt mellette a fiatal gimnazista pénztá

Az áprilisi nagy pánik után májusban némileg erősödött a konjuktúraindex

Öt pontos javulás után most -28 ponton áll, vagyis még mindig átható pesszimizmust tükröz. Hét év után először több a leépítést, mint a létszám növelését tervező cég.

Egészen más lesz a járvány után élet az irodaházakban

Infostart
-
  Ma 06:00 Gazdaság

A fokozott fertőzésveszély miatt az üzemeltetőknek és a bérlőknek is új kihívásoknak kell megfelelniük – mondta az InfoRádiónak az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület elnöke. Takács Ernő arra számít, hogy nyár végére a legtöbben visszatérhetnek az irodákba.

Magyarország, koronavíruspuccs után – Berend T. Iván volt MTA-elnök: A gazdasági pusztulás a 30-as évek válságát is…

Leküzdhető-e a gazdasági romlás egy egészségügyi és politikai vírusokkal terhelt korban? Berend T. Ivánt, az MTA volt elnökét, a Kaliforniai Egyetem (UCLA) professzorát kérdeztük.

Pánik után jöhet a fellélegzés – kivéve az iparban

A bizalmi index is egyharmadát ledolgozta áprilisi drámai zuhanásának.

A pánik után kissé emelkedett a GKI konjunktúraindexe

A GKI konjunktúraindexe az áprilisi 29 pontos esése után 5 ponttal, mínusz 28 pontra emelkedett, ami még mindig átható pesszimizmust tükröz, ugyanakkor a részindexek többsége májusban - vélhetően a kormányzat által bejelentett járványügyi lazítás hatására - egyharmadát ledolgozta áprilisi drámai zuhanásának. Az iparban azonban még…