Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 471 hír

Erjesztett körtétől berúgott mókus az internet legújabb szenzációja

Egy minnesotai mókus kissé túl korán és túl keményen csúszott bele az idei ünnepi szezonba.

Előjöttek a földből a levágott koronavírusos nyércek Dániában

Liner
-
 Ma 07:09Külföld

Hiába földeltek el nemrég több millió kényszerlevágáson átesett, mutálódott koronavírussal megfertőződött vidramenyétet Dániában, néhány ezer közülük ismét felszínre került.

Valódi kerékpáros fellendülést okozott a világjárvány

Valódi a járvány okozta kerékpáros boom, ezt a statisztikai adatok is alátámasztják.

A légiközlekedés a földbe állt, mégis nagyon jól járhat, aki most kezd el pilótának tanulni

SzMo
-
 Ma 06:52Karrier

A képzés hossza két év, szakmabeliek szerint pont addigra jöhet egy komolyabb fellendülés a járvány után, így jó eséllyel helyezkedhetnek majd el a frissen végzettek.

Koronavírus: megérkeztek a legújabb adatokat

A világszerte hivatalosan nyilvántartott koronavírus-fertőzöttek száma 60 930 094-re emelkedett, a halálos áldozatok száma 1 431 513-ra, a gyógyultaké pedig 39 027 684-re nőtt a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem péntek reggeli adatai szerint.

Érdekes felfedezések a Föld ősi idejéből

Amikor a Föld több mint 4,5 milliárd évvel ezelőtt létrejött, forró magmaglóbusz volt, őslégköre pedig rendkívül gyors változáson ment át.

Emlékszünk arra, amikor Maradona 1987-ben ősei földjére, Békéscsabára látogatott?

Borsod24
-
 Ma 06:23Bulvár

A megyei lap rengeteg embert átvert akkoriban, ráadásul bő egy éven belül másodszor szedte rá a népet egy álhír közlésével. Szép sajtótörténeti relikvia bukkant fel az argentin focilegenda, Diego Maradona halálhíre nyomán. A Békés Megyei Népújság egy 1987. április 1-jei cikke cirkulál a közösségi médiában, Maradona aznapi békéscsabai…

Aki a Földdel dekázott

„Abban a szerencsés helyzetben vagyok – és hatalmas büszkeséggel mondhatom –, hogy többször játszottam ellene, és csodálhattam a játékát” – idézte az MTI Nyilasi Tibort, aki a magyar válogatott 1981-es dél-amerikai túráját említette, amikor a nemzeti csapat nem hivatalos találkozót játszott többek között az Argentinos Juniorsszal, a…

Érzékelhető hatások a szerencsejáték világában, amiket a koronavírus okozott

Prim Online
-
 Tegnap 21:33Infotech

Túl sokat nem kell gondolkozni a témán, hiszen a koronavírus jelenleg minden téren nagy változásokat hoz. Bár a sporteseményeket Magyarországon még elég sokáig lehetett látogatni, mostanra a meccsek zárt kapuk közt zajlanak, az online térben elérhető kaszinók viszont rendületlenül működnek, a kereslet irántuk pedig folyamatosan nő. A …

Föld körüli pályára állt egy mókás kerti törpe

HVG
-
 Tegnap 20:03Infotech

Több mint fontos kísérleti célt szolgál az a küldetés, amely keretében egy kerti törpét juttatott alacsony Föld körüli pályára egy új-zélandi cég.

Heretic Warfare – a pokol a földre költözött

Fémforgács
-
 Tegnap 20:00Zene

Infernal néven indult 2011-ben a mára Heretic Warfare címkével ellátott német brutális death/thrash metal zenekar, akik a névváltáson túl jelentős személyi változásokat is átéltek az elmúlt jónéhány évben. Ahogy azonban annak lennie kell, a kitartás és akarat az ő esetükben is meghozta a lehetőséget a bemutatkozáshoz, amit rögtön…

Olyan lehetett a Föld őslégköre, mint ma a Vénuszé

Szén-dioxidban gazdag és oxigénben szegény, aminek következtében a légnyomás a mostani százszorosa.

Erdélyi magyar kutatók által kifejlesztett vírustesztet dobtak piacra Romániában

A sepsiszentgyörgyi Proel Biotech cég piacra dobott egy kórházaknak és diagnosztikai központoknak szánt tesztet, amely alkalmas a SARS-CoV-2 vírusfertőzés ellen termelt, IgG típusú antitestek kimutatására - közölte az MTI-hez eljuttatott közleményében a társaság.