Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 188 hír

Év elejétől már a Player Media csoport és a Csakfoci.hu is az Atmediánál!

Prémium férfi magazinokkal illetve sport oldallal bővült 2021. január elsejétől az Atmedia online portfóliója. A megállapodás alapján a Player csoport felületeinek - Player.hu, Roadster.hu, Raketa.hu, Csakfoci.hu - hirdetéseit a multimédiás kereskedőház értékesíti. Az Atmedia digitális üzletága négy éve indult és dinamikusan növekszik, 2020…

Donald Trump feloldotta a kormányzatának tagjaira vonatkozó etikai kódexét

Donald Trump leköszönő amerikai elnök szerdai hatállyal mentesítette kormányzatának jelenlegi és volt tagjait azon etikai kötelezettségeik alól, melyeket ő szabott meg négy éve.

Trump feloldotta kormánya tagjaira vonatkozó etikai kódexét

Donald Trump feloldotta a kormányzatának tagjaira vonatkozó etikai kódexét.

Egy olyan állami részleg szűnhet meg, amely a szélsőséges csoportok működését igyekezett feltartóztatni

A koalíciós képviselők rossz hírként értékelik, hogy a Speciális Ügyészség (Úšp) szélsőségesekkel foglalkozó bűnügyi részlege megszűnhet, mivel ezzel gyengülne a szélsőségesek elleni harc.

A németek legyőzésével csoportgyőztes a magyar válogatott

Csoportgyőztes a magyar férfi kézilabda-válogatott a maximális négy pontot viszi magával az egyiptomi világbajnokság középdöntőjébe, miután a csoportkör harmadik, utolsó

Egy erdő közepére építik a világ egyik legfuturisztikusabb pályaudvarát

VJM
-
 Ma 12:34Utazás

A Ma Yansong által vezetett MAD Architects végre leleplezte új pályaudvarának a látványterveit. A "Pályaudvar az erdőben" nevet viselő projektet 2019 végén kezdték el építeni, és ha minden a tervek szerint alakul, akkor a kínai Csiahszing városában 2021 júliusára elkészül a világ egyik legérdekesebb vasútállomása. 

A Player Media csoport és a Csakfoci.hu is az Atmediánál

Prémium férfi magazinokkal, illetve sport oldallal bővült 2021. január elsejétől az Atmedia online portfóliója. A megállapodás alapján a Player csoport felületeinek – Player.hu, Roadster.hu, Raketa.hu, Csakfoci.hu – hirdetéseit a multimédiás kereskedőház értékesíti. Az Atmedia digitális üzletága négy éve indult, 2020 végére már az 5. legnagyobb…

Csoportelsőként középdöntős a magyar csapat!

Az utolsó pillanatig kiélezett találkozót játszott Németország ellen férfi válogatottunk az egyiptomi világbajnokság A-csoportjának rangadóján. A mérkőzést Lékai Máté gólja ...

A Samsung Health új Csoportos kihívása segít betartani az újévi fogadalmakat

A Samsung Health alkalmazás *  legújabb kiegészítésével, a Csoportos kihívással a felhasználók indíthatnak egy 10 fős egészséges versengést, melynek során összemérhetik a kitartásukat.  

Nem fért el, csoportos garázdaság lett a vége

Nem fért el, csoportos garázdaság lett a vége Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 20., sze - 11:04 A szekszárdi rendőrök négy fiatalt hallgattak ki gyanúsítottként csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Mélységes csalódás a Minority Safepack elkaszálása – EP-képviselők egy csoportja nyílt levélben tiltakozik

Az Ursula von der Leyen bizottsági elnöknek és Věra Jourová alelnöknek címzett nyílt levél szerint a Bizottság figyelmen kívül hagyja az európai polgárok hangját, és hiányzik belőle az empátia az EU őshonos nemzeti és nyelvi közösségeivel szemben.

Újabb csoportos kereset indult a CD Projekt ellen

Újabb csoportos keresetet nyújtottak be a CD Projekt RED ellen, a lengyel fejlesztőcsapat szerint Kaliforniában perelte be őket egy ügyvédi iroda. A cég kész megtenni mindent, hogy megvédje magát.

Megkapta a vakcinát a tanügyi dolgozók első csoportja

Branko Ružić oktatási miniszter és a tanügyi dolgozók első csoportja szerdán megkapta a koronavírus elleni védőoltást – írja az RTS honlapja. A miniszter, illetve a