Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

„Vigyázat, csalok!” –  egy fuldokló kínai gyöngyárustól tanulta első trükkjét Rodolfo

34 éve, 1987. január 25-én hunyt el Rodolfo, a világhírű bűvész, érdemes és kiváló művész. Művészetét nem a varázslás, a sámánság jellemezte, hanem a küzdelem, az akaraterő, a kemény munka eredményeként létrejött csoda.

Mi ad boldogságot egy fogyókúra közepén?

A chicagói Northwestern Egyetem kutatói megfejtették a titkot, miért édesebb a tiltott gyümölcs, azaz miért is okoz olyan nagy boldogságot, egy diéta közepén elmajszolni egy tábla csokit.

8 másodperc alatt végzett a Hitman 3 egyik pályájával egy speedrunner

IGN
-
 Ma 08:36Gaming

Alig jelent meg a játék, máris nagyon éles verseny alakult ki a legjobb időkért. Igaz, ez nem idegen a Hitman-trilógiától.

Megváltozott a YouTube egyik funkciója, ezernyi új videót fedezhet fel vele

HVG
-
 Ma 08:33Infotech

Bár a YouTube-on is megtalálhatók az egyes platformokat régóta meghatározó hashtagek (címkék), a szolgáltató nem igazán használta ki őket. Ez változik.

Háborús bűnök miatt 10 év börtönbüntetésre ítéltek egy volt boszniai tábornokot

Liner
-
 Ma 08:32Külföld

10 év letöltendő börtönbüntetésre ítéltek egy volt boszniai katonai vezetőt, amiért nem akadályozta meg a boszniai háború során foglyul ejtettek kínzását és kivégzését.

Egyedül a szerencsében bíznak már ezek a magyarok: rengeteg pénzt kockáztatnak

Csak az ötös lottó révén az elmúlt öt évben 6461 játékos lett milliomos, 11 pedig milliárdos. Tavaly 1140-en örülhettek egymillió forintnál nagyobb összegnek, hárman pedig milliárdos nyereménnyel gazdagodtak. A végleges 2020-as

Egyszámjegyűre csökkentek az ATR megrendelései és átadásai tavaly

Minimális mennyiségű új gépre kapott megrendelést az ATR tavaly, és alig pár elkészült gépet tudott átadni üzemeltetésre, mert az ügyfeleiket súlyosabban érintette a járvány miatti válság, mint a nagy légitársaságokat.

Fának csapódott egy kocsi Baksnál

Az Ópusztaszerre vezető úton forgalomkorlátozásra kell számítani.

Hallgatói élet a Szent István Egyetemen

UniLife
-
 Ma 08:27Karrier

Interjú Szabó Barbarával

Felborult egy autó Füzérradványban

A sofőr ki tudott szállni.