Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Háromszázzal próbálta lehagyni a rendőröket egy motoros Angliában

Promotions
-
 Tegnap 22:22Színes

Az esetet a rendőrség helikoptere rögzítette.

Légy résen! 5 biztos jel, hogy átvernek az interneten

Bár Magyarország a bankkártyás csalások tekintetében az unió egyik legbiztonságosabb országa, nem árt résen lenni az idei karácsonyi szezonban sem, hiszen egyre kifinomultabb netes csalásokkal akarják ellopni a pénzünket. Szakértők gyűjtötték össze, hogy mire érdemes figyelni, ha kártyával vásárolunk a neten. The post Légy résen!…

Gigantikus tüntetés a sajtószabadságért és a rendőrök ellen Párizsban – Döbbenetes fotók a francia fővárosból

Több mint százezren tüntettek szombaton hetven francia nagyvárosban a nemzetbiztonsági törvény vitatott módosítása ellen. Párizsban a felvonulást anarchista rendbontók próbálták megzavarni, többen közülük összecsaptak a rendőrökkel, akik közül legalább 23-an megsérültek.

Könnygázzal oszlattak a francia rendőrök a sajtószabadságért tartott tüntetésen

Több mint százezren tüntettek szombaton hetven francia nagyvárosban a nemzetbiztonsági törvény vitatott módosítása ellen.

Hetven városban több mint százezren tüntettek Franciaországban, súlyos összecsapásokkal

Több mint százezren tüntettek szombaton hetven francia nagyvárosban a nemzetbiztonsági törvény vitatott módosítása ellen. Párizsban a felvonulást anarchista rendbontók próbálták megzavarni, többen közülük összecsaptak a rendőrökkel, akik közül legalább 23-an megsérültek.

Még a magyar rendőrök is meglepődtek, hogy mit találtak a házkutatás során

A magyar rendőrség nagyon sok mindent láthatott már az évtizedek alatt, de erre igen ritkán fordul elő, különösen akkor, amikor teljesen mást keresnek.

Rendőröket vernek, lincselnek radikális baloldali tüntetők – nézze meg a döbbenetes felvételeket!

Origo
-
 Tegnap 20:08Külföld

Linda Kebbab, a rendőrszakszervezet egyik vezetője tette közzé a megdöbbentő felvételeket.

Izraelt vádolják az iráni atomtudós megölésével

Teherán Izraelt vádolja az egyik legnevesebb iráni atomtudós meggyilkolásával. Az perzsa állam atomprogramjában fontos szerepet játszó fizikust Teherántól nem messze lőtték agyon fegyveresek. Az izraeli vezetés egyelőre nem kommentálta a tudós halálát, akit már régóta azzal vádoltak, hogy titokban nukleáris fegyver fejlesztésén dolgozik.

Mit tehetünk az internetes zaklatás ellen?

PCWorld
-
 Tegnap 18:40Infotech

Az internetes zaklatást nem szabad félvállról venni; a jelenség ugyan nemcsak a gyermekeket érinti, de egyértelműen rájuk a legveszélyesebb.

Ezt a hazai autóst keresik a rendőrök

Vezess
-
 Tegnap 18:15Baleset-bűnügy

Cserbenhagyás miatt nyomoz a szolnoki közlekedésrendészet.

A Volánbusz huszonnégy városban vezet be kötelező jegyelővételt

A Volánbusz a személyes érintkezések számának csökkentésével magyarázza, hogy miért vezet be kötelező jegyelővételt újabb buszpályaudvarokon.

Nemcsak nehezen igényelhető az ingyenes internet, de sok családnak nem is jelent segítséget

Zsúrpubi
-
 Tegnap 17:30Vélemény

A kormány - tekintettel arra, hogy a közép- és felsőoktatási intézményeket bezárják - elrendelte, hogy az előzetesen 30 naposra tervezett időszakra az internetszolgáltatók engedjék el az internet havidíját. Ez is félresikerült.

Megfizette az árát: több mint kétszázzal száguldott, a rendőrök lekapcsolták

Hetvenhat km/h-val lépte túl a maximálisan megengedett sebességet az a sofőr, aki Mercedesével 206-tal száguldozott a D1-es autópályán. A rendőrség példás büntetést rótt ki rá.