Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 387 hír

A franciák próbálják megmenteni az iráni nukleáris program korlátozását

Az iráni külügyminiszter a G7 tanácskozásra érkezett

Nagyszerű kereskedelmi megállapodást köt Washington az Egyesült Királysággal a brexit után

Nagyszerű kereskedelmi megállapodást köt majd Washington az Egyesült Királysággal a brexit után, ezt Donald Trump mondta a G7-ek csúcstalálkozóján. Az amerikai elnök szerint Johnson a megfelelő ember a brexit lebonyolítására. A világ legfejletteb országai a kínai-amerikai kereskedelmi háború árnyékában tartják a több napos csúcsot.

Trump cáfolja, hogy „közös üzenetük” lenne Iránnak Franciaországgal

Emmanuel Macron is tagadja, hogy közös felhatalmazásból tárgyalna Iránnal.

Az iráni külügyminiszter is benézett a G7- csúcsra

Mohamed Dzsavád Zaríf gépe vasárnap délután érkezett meg Biarritzba, a teheráni politikus főleg francia kollégájával tárgyalna.

Macron és Trump szerint sem kapott megbízást a francia elnök, hogy Iránnal tárgyaljon

Trump elnöknek igaza van. A G7 informális klub, nem adunk hivatalos mandátumot egyikünknek vagy másikunknak, ilyen nem létezik – mondta a francia elnök.

G7: Macron és Trump szerint sem kapott megbízást a francia elnök, hogy Iránnal tárgyaljon

Nyitókép forrása: reuters.com   Donald Trump amerikai elnök cáfolta vasárnap, hogy bármilyen Iránnak szóló, “közös üzenetet” megvitattak volna a világ legfejlettebb ipari országait tömörítő G7-országcsoport csúcstalálkozóján Biarritzban, a francia államfő pedig kijelentette, hogy nem kapott “hivatalos megbízást” a közvetítésre, mindegyik…

Szükségállapotról beszél Donald Trump

Donald Trump amerikai elnök szerint nem okoz feszültséget a G7-országcsoport Biarritzban összegyűlt vezetőinek körében, hogy az Egyesült Államok kereskedelmi háborúban áll Kínával. Újságírók érdeklődésére Trump határozottan...

Macron és Trump szerint sem kapott megbízást a francia elnök, hogy Iránnal tárgyaljon

Macron kijelentette, nem kapott hivatalos megbízást a közvetítésre, mindegyik ország folytatja a saját kezdeményezéseit Teherán irányába.

Trump: ha akarom, országos szintű szükségállapotot rendelhetnék el

Donald Trump amerikai elnök szerint nem okoz feszültséget a G7-országcsoport Biarritzban összegyűlt vezetőinek körében, hogy az Egyesült Államok kereskedelmi háborúban áll Kínával - írja az MTI.

G7 – Az iráni külügyminiszter Biarriztba érkezett

Egy iráni kormánygép szállt le vasárnap délután 2 óra után a délnyugat-franciaországi Biarriztban, a világ legfejlettebb ipari országait tömörítő G7-országcsoport tanácskozásának helyszínére. Az Airbus A321 gép Teheránból érkezett, fedélzetén Mohamed Dzsavád Zaríf iráni külügyminiszterrel – jelentette be az iráni kormány, amit a…

Iráni kormánygép szállt le a G7-csúcs helyszínén

24
-
  Ma 16:51 Külföld

A tervek szerint nem találkozik az amerikai delegációval.

Váratlanul a G7-csúcs helyszínére érkezett az iráni külügyminiszter

Egy iráni repülőgép szállt le vasárnap délután 2 óra után a délnyugat-franciaországi Biarritzban, a világ legfejlettebb ipari országait tömörítő G7-országcsoport tanácskozásának helyszínére. Az Airbus A321 gép Teheránból érkezett, fedélzetén Mohamed Dzsavád Zaríf iráni külügyminiszterrel - jelentette be az teheráni kormány, amit a francia elnöki hi

Az iráni külügyminiszter megérkezett a G7-csúcsra

Mohamed Dzsavád Zaríf az iráni nukleáris válságból való kiút lehetőségeiről tárgyal.

Az iráni külügyminiszter Biarritzba érkezett

Egy iráni kormánygép szállt le vasárnap délután 2 óra után a délnyugat-franciaországi Biarritzban, a világ legfejlettebb ipari országait tömörítő G7-országcsoport tanácskozásának helyszínére.

G7-csúcstalálkozó - Az iráni külügyminiszter Biarriztba érkezett

Egy iráni kormánygép szállt le vasárnap délután 2 óra után a délnyugat-franciaországi Biarriztban.