Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Áder János Varga Judit anyósát nevezte ki az Országos Bírósági Hivatal egyik elnökhelyettesévé

Áder János köztársasági elnök hétfőn kinevezte az Országos Bírósági Hivatal (OBH) két új elnökhelyettesét: Csillám Katalint és Erőss Mónikát – tudatta az OBH a honlapján. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt A két új elnökhelyettes kinevezése április 7-ével lép életbe. Az OBH két korábbi elnökhelyettese, Répássy Árpád és Vajas Sándor…

A lengyel alsóház megszavazta a levélszavazásos elnökválasztást

Index
-
  Tegnap 23:53 Külföld

A május 10-i választásról az ellenzéki többségű szenátus hozza meg a végső döntést.

Brutális rekord: soha nem termeltek még ennyi zöldenergiát a magyarok

Soha nem volt ekkora megújulós termelés Magyarországon. Az Energiaklub számításai szerint több csúcsot is megdöntöttünk a hétvégén, dübörög a napenergia-termelés. Vasárnap 13 órakor mindenkori csúcsot döntött a napenergia:...

Levélben választanak elnököt a lengyelek

Magyar Hírlap
-
  Tegnap 22:51 Külföld

Az eddigi felmérések alapján egyértelműen a jelenlegi államfő, Andrzej Duda a májusi voksolás legfőbb esélyese

Bemutatta Gwyneth Paltrow, hogyan kell használni a vibrátorokat

Ripost
-
  Tegnap 22:30 Belföld

Az Oscar-díjas színésznő elmagyarázta, hogyan kell használni és melyek a legjobb vibrátorok.

Nem számíthatnak fel díjat a SZÉP-kártyák után a pénzforgalmi szolgáltatók

Megjelent az április 5-i Magyar Közlönyben a kormány rendelete a Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP-kártya) felhasználásának veszélyhelyzettel kapcsolatos különös szabályairól.

Főpolgármester szerint az ingyenes parkolást a kerületi polgármesterek nem támogatták

A koronavírus-járvány miatt a kormány által hétfőtől bevezetett teljes körű ingyenes parkolást a kerületi polgármesterek nem támogatták, és a díjmentesség hatására a közösségi közlekedés kihasználtsága nem csökkent, viszont az elmúlt hetekhez képest érdemben nőtt a közúti forgalom Budapesten – írta Karácsony Gergely…

Atlétika: nem lehetnek többet válogatottak a doppingoló oroszok

NSO
-
  Tegnap 22:18 SportAtlétika

Az Orosz Atlétikai Szövetség hétfői bejelentése szerint ez azokra a sportolókra vonatkozik, akiket 2015 novemberétől számítva eltiltottak már egyszer, illetve olyan edzőkkel dolgoztak együtt, akiket ugyanettől a dátumtól számítva megbüntettek már.

Vasvári Vivien volt férje reagált a vádakra: „Igen, megcsaltalak Vivi, nem vagyok rá büszke”

Velvet
-
  Tegnap 21:59 Bulvár

Ez a történet soha nem ér véget. Most Fecsó írt egy kisregényt arról, hogy mennyi igaz Vasvári vádjaiból.

Varga Judit anyósa lett az Országos Bírósági Hivatal elnökhelyettese

Áder János köztársasági elnök hétfőn kinevezte az Országos Bírósági Hivatal (OBH) két új elnökhelyettesét: Csillám Katalint és Erőss Mónikát – tudatta az OBH a honlapján. A két új elnökhelyettes kinevezése április 7-ével lép életbe. Az OBH két korábbi elnökhelyettese, Répássy Árpád és Vajas Sándor április 1-jétől ítélőtáblai tanácselnökként folytat

Triatlon: szeptembertől versenyeket rendezne a nemzetközi szövetség

NSO
-
  Tegnap 21:48 SportSvájcTriatlon

Márkus Gergely, a Nemzetközi Triatlon Szövetség (ITU) sportigazgatója elmondta, hogy szeptembertől rendeznének ismét versenyeket. A lausanne-i székhelyű ITU múlt héten június 30-ig felfüggesztette a versenyrendszerét, a munkatársai pedig otthonról – Márkus például Nyonból – dolgoznak.

Triatlon: nemzetközi viadalokat rendeznének szeptembertől

NSO
-
  Tegnap 21:48 SportSvájcTriatlon

Márkus Gergely, a Nemzetközi Triatlonszövetség (ITU) sportigazgatója elmondta, hogy szeptembertől rendeznének ismét versenyeket. A lausanne-i székhelyű ITU múlt héten június 30-ig felfüggesztette a versenyrendszerét, a munkatársai pedig otthonról – Márkus például Nyonból – dolgoznak.

Intenzív osztályra vitték Boris Johnsont, de nem szorul művi lélegeztetésre

A brit miniszterelnököt az új koronavírus okozta betegség miatt szállítottak kórházba, a Downing Street hétfő este közölte, hogy Johnson állapota romlott.

Hogyan vehetsz fel lakáshitelt a válság közepén?

Bankmonitor
-
  Tegnap 21:39 Gazdaság

Pár hét leforgása alatt gyökeresen megváltozott a bankok hozzáállása a hiteligénylőkhöz. Mi és miért változott? És ami még ennél is fontosabb: a Bankmonitor gyakorlati tanácsai azoknak, akik most kívánnak lakáshitelt felvenni. Forintra váltható, érthető tudás a frontvonalból!