Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ennyiszer hazudott Trump az elnöki ciklusa alatt

30573. Ez a végső szám: a Washington Post gyűjtése szerint ennyi témában mondott igazoltan, adatokkal bizonyíthatóan hazugságot Donald Trump elnökségének teljes ideje alatt. Ez nem azt jelenti, hogy csak ennyiszer hazudott volna, hiszen a kedvenc témáiban négy év alatt rengetegszer megismételt egyes hamis állításokat – írja a 444.hu.…

Trump legalább 30573-szor hazudott az elnöksége alatt, ennek majdnem a felét az utolsó évében

444.hu
-
 Ma 08:30Belföld

Az első évét napi átlagban hat hazug állítással kezdte, az utolsóban már 39-re nőtt a napi kvóta. A modern újságírás egyszerre legfontosabb és legértelmetlenebb emlékműve a Washington Post adatbázisa.

Nba: gyorsasági pontrekord – ilyet még nem látott a liga

NSO
-
 Ma 07:20Sport

A Boston Celtics hatalmas pontesőt zúdított a Cleveland Cavaliersre az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) vasárnapi játéknapján: a zöldek 141–103-ra győztek, és Jaylen Brown jóvoltából olyasmivel szolgáltak, amire még nem volt példa a ligában a támadóidő 1954-es bevezetése óta.

Szilvay Gergely: Háború a Trump-kormány ellen: így rekeszt ki és dehumanizál az amerikai baloldal

Az amerikai baloldal szociális halálra, belső száműzetésre ítéli Trump kormányzatának tagjait, alkalmazottait, a republikánusokat és Trump hetvenmillió választóját is. 

Biden kabinetfőnöke szerint Trumpéknak nem volt oltási terve

Magyar Hang
-
 Tegnap 20:57Külföld

Az atlantai járványügyi központ szerint miközben szombatig 41 millió vakcina dózist osztottak szét Egyesült Államok szerte, addig ebből mindössze 20,5 millió adagot adminisztráltak.

Katonai puccsra, demokrata politikusok és hollywoodi sztárok letartóztatására és kivégzésére számítottak Trump támo…

Most nagyon csalódottak, de még mindig azt remélik, a volt elnök irányít a háttérből.

Top 10 F1-es versenyző, aki sosem nyert futamot

Motorsport
-
 Tegnap 19:30Forma1

Míg Lewis Hamilton 95 F1-es győzelemmel rendelkezik, Sergio Perez 190. F1-es futamán szerezte meg első győzelmét 2020-ban. Ekkora különbség van a két versenyző között? Aligha. Az F1-ben nem elég, ha egy versenyző gyors és tehetséges: szerencse, és mindenek előtt egy jó autó kell a nagy sikerekhez. Még több F1 hír:Perez: Majdnem…

A változás szele: Trump imádott kólarendelő gombja is eltűnt az ovális irodából

Úgy tűnik, Joe Bidennek nem lesz szüksége az ezüsttálcán szervírozott diétás kólára, ezért megvált Trump gyorsgombjától.

Kihalás fenyegeti a dögszagot árasztó óriásnövényt

Családfakészítéssel óvják meg a beltenyészettől a gigantikus dögszagú virágokat a botanikusok.

Kihalás fenyegeti a dögszagot árasztó óriásnövényt

Családfakészítéssel óvják meg a beltenyészettől a gigantikus dögszagú virágokat a botanikusok.

Az éghajlatváltozás az élelmiszerek elérhetőségét is fenyegeti

Egy új tanulmány szerint a trópusi esőövek mintázatának potenciális változása több milliárd ember megélhetését, és a növénytermesztést is veszélyezteti. A globális felmelegedés a trópusi esőöv megváltozása által fenyegeti a víz elérhetőségét, ezáltal kihat a növénytermesztésre is. A kutatók 27 darab klímamodellt ellenőrzése által jutottak…

Biden eltüntette Trump kólarendelő gombját

Nincs már az amerikai elnöki asztalon a gomb, amivel Donald Trump napi tíz-tizenkét alkalommal rendelt cukormentes kólát. A gomb eltűnését Tom Newton Dunn, a Times Radio riportere vette észre és írta meg a Twitteren.

Úgy tűnik, Trumppal együtt az egyik legnagyobb szélsőséges mozgalom is a süllyesztőben végzi

Hírklikk
-
 Tegnap 17:50Belföld

Amerikában egyre nagyobb és egyre ijesztőbb népszerűségnek örvendett egy összeesküvés elméleteken alapuló, szélsőséges – többségében trumpista – mozgalom, a Qanon. „Ők abban hittek, hogy majd a bölcs, felkészült Trump Hillary Clintont, Tom Hanks-et és Soros Györgyöt száműzi Guantanamoba ’18-ban – de nem így lett. Amikor…

Februárban dönt a szenátus, eltiltják-e Trumpot a közügyektől

Február 8-ára tűzték ki Donald Trump volt amerikai elnök szenátusi felelősségre vonását az öt halálos áldozatot követelő washingtoni zavargások miatt. Kétséges, hogy itt elmarasztalják, mivel ehhez 17 republikánus szenátor szavazata is kellene.