Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Vettel: Nem volt cél, hogy mindent megmutassunk

F1világ
-
  Ma 14:30 Forma1

Sebastian Vettel, a Ferrari versenyzője úgy gondolja, a teszten látottak alapján nem szabad leírni a csapatát, hiszen nem volt céluk az, hogy megmutassák az autó valódi teljesítményét.

A gyerekek egyharmada nem reggelizik

Life
-
  Ma 14:30 Életmód

A gyerekek egyharmada nem reggelizik

Negyven hónapig tartó börtönre ítélték Roger Stone-t, Donald Trump volt tanácsadóját

KárpátHír
-
  Ma 14:29 Külföld

Negyven hónapig tartó börtönbüntetésre ítélte csütörtökön Amy Berman Jackson szövetségi

Tenisz: Babos Tímea nem lett főtáblás Dohában

NSO
-
  Ma 14:29 SportBabos Tímea

Babos Tímeának nem sikerült a főtáblára jutnia a dohai kemény pályás női tenisztornán, mivel a selejtező második fordulójában alulmaradt a kvalifikáció első kiemeltjével, a cseh Katerina Siniakovával szemben.

Babos Tímea nem jutott a főtáblára a dohai tenisztornán

Origo
-
  Ma 14:23 Sport

Két sima szettben kapott ki az 58. helyen álló riválisától.

A Google nem tartja helyesnek a személyek nemének megítélését a kinézetük alapján

A Google nem fogja használni a „férfi” és „nő” szavakat a fotók felcímkézésekor, mondván, hogy egy személy nemét nem lehet megállapítani csupán az alapján, hogy hogy néz ki egy fotón.

Fogászati mítoszok. Mutatjuk, miért nem igazak

infoVáros
-
  Ma 14:21 Megyei

Nem törődünk eleget a fogainkkal, így európai összehasonlításban alaposan lemaradtunk fogászati-szájegészségi mutatókban. Az unió polgárainak 41 százaléka mondhatja el, hogy megvan az összes természetes foga.

A sportpillanat, ami egy egész nemzetet az őrületbe lökött

Index
-
  Ma 14:19 Sport

Az 1980-as olimpia hokitornánján minden a verhetetlen szovjet hokisok mellett szólt, de az amatőr és fiatal amerikai csapat mégis le tudta győzni őket, majd az aranyat is megszerezte. Nemzedéki élménnyé és mítosszá vált a hidegháborúra is rájátszó meccs az USA-ban.

Bernie Sanders nem kér Moszkvából támogatást

Közleményben utasította vissza péntek délután Bernie Sanders, a demokraták elnökjelöltségére pályázó szenátor, hogy Moszkva az ő elnökjelöltségét szorgalmazná. A vermonti szenátor azt követően tette közzé álláspontját, hogy a The Washington Post című lap pénteken meg nem nevezett hírszerzési forrásokra hivatkozva azt közölte…

Megdöbbentő lett a nemzetközi kutatás eredménye a magyar választások tisztaságával kapcsolatban

HírHugó
-
  Ma 14:13 Vélemény

Gallup közvéleménykutató az amerikai elnökválasztás körüli vitákról kérdezte meg 32 ország lakóit arról, hogy mennyire hisznek a rendszer tisztaságában. Magyarország az utolsók között végzett, tehát nemzetközi összevetésben kifejezetten bizalmatlannak számítanak a magyarok a hazai választásokkal szemben – értékelte a kutatást a…

Babos Tímea nem jutott főtáblára a dohai tenisztornán

Nem volt esélye az előzetesen is erősebbnek tartott ellenfelével szemben.

A Cgi-kutya nem nyálazza össze a kamerát, de főhösnek alkalmatlan

Nehéz eldönteni, hogy a kétségtelenül szépen öregedő Harrison Fordot sajnáljuk, mert egy érzékelőkkel telepakolt embert kellett simogatnia a forgatáson, vagy inkább gondoljuk azt, hogy magára vessen, s legyen boldog a gázsival? A vadon hívó szava. Kritika.

Mélybe zuhan a Barca, de ez senkit nem érdekel

Rangadó
-
  Ma 14:05 Foci

Kapkodás, értelmetlen átigazolások és botrányok kísérik a Barcelona elmúlt éveit, mindenki a pillanatnak él, és senki nem gondol arra, mi lesz, ha visszavonul Lionel Messi.