Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 297 hír

Trumpról neveznének el egy tavat a Balkánon

Elhúzódó vita végére tehet pontot egy vicces megjegyzés: egy tavat neveznének el Donald Trump amerikai elnökről a Balkánon

A Trump-tornyot is megtámadta volna az Iszlám Állam

Magyar Nemzet
-
  Ma 15:58 Külföld

A terrorszervezet két tagját vették őrizetbe az Egyesült Államokban.

Putyin hacker békére kérte Trumpot

Oroszországnak és az Egyesült Államoknak kölcsönösen szavatolnia kell, hogy nem avatkozik be a másik belügyeibe - jelentette ki pénteken Vlagyimir Putyin orosz elnök, főleg a kíber háború beszüntetésére utalva.

Kínos részletek szivárogtak ki Putyin és Macron beszélgetéséből

Magyar Nemzet
-
  Ma 15:25 Külföld

Az elmúlt években a nyilvánosságot kapott beszélgetések és az államközi levelezés csak növelték az államok közötti bizalmatlanságot.

Az OBH elnöke kikérte magának, hogy Deutsch Tamás lehazaárulózta a bíróságot

A fideszes politikus hazaárulásnak nevezte, hogy felmentették Kovács Bélát a kémkedés vádja alól.

Trump újabb kétes kijelentéssel borzolta a kedélyeket

Donald Trump amerikai elnök már az immáron 4 éve tartó elnökségét megelőzően sem tartotta vissza a véleményét, a legújabb kijelentése azonban az amerikai közállapotokat tekintve finoman sem szólva szerencsés.

Trump egy mopszli volt, és sokszorosították

NLC
-
  Ma 10:46 Kultúra

Európában a 18. században tört ki az első nagy mopszláz, amelyből leginkább a drága csecsebecséket gyártó porcelánmanufaktúrák profitáltak. Na és persze Trump.

Macron pártjának három fő embere szakított a vezérrel

Egymás után mondanak le a francia kormánypárt, a Köztársaság Lendületben (Lrm) vezetői. A mozgalom második embere, Pierre Person hétfőn jelentette be lemondását, azóta pedig két másik alapító tag is kilépett. Person szerint Macron pártja „kifogyott az ötletekből” és „nincs abban a helyzetben, hogy szembenézzen a következő ötéves…

Harry és Meghan Trump ellen buzdítanak, Trump be is szólt nekik

A királyi család tagjainak tartózkodniuk kell a nyílt politizálásról, Meghan és Harry ezért nagyon élvezik, hogy végre megnyilatkozhatnak. Különösen Meghan, akit módfelett érdekel az elnökválasztás a hazájában.

Orbán megint elbújhat Trump mögött: 200 dollárt adna a nyugdíjasoknak a választások előtt az amerikai elnök

Azonnali
-
  Ma 08:20 Vélemény

Közeleg a novemberi elnökválasztás, így mindenki ráfordult a célegyenesre: míg Biden online kampányol, Trump a gyűlések mellett most a nyugdíjasoknak adna szövetségi támogatást, mindezt másfél hónappal a választás előtt.

Donald Trump elárulta, mit gondol valójában Meghan Markle-ról

Joy
-
  Ma 08:12 Bulvár

Donald Trump beszólt Meghan-nak és Harry-nek!

Orbánnak és Trumpnak szüksége van egymásra

A magyar miniszterelnök a Nyugat „perverziójára” panaszkodik, harcba szólít az EU ellen, összeesküvés-elméleteket terjeszt és hangsúlyozza, mennyire támogatja Donald Trumpot a választási harcában – írta Orbán Viktor cikkéről a német műsorszóró „Orbán elfordulása a Nyugattól” című elemzésében. A Magyar Nemzetben megjelent írásban …