Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Trump üzent Kimnek

Kim Dzsong Un észak-koreai vezető mindent elveszíthet, ha ellenséges magatartást tanúsít - írta Donald Trump amerikai elnök.

Trump: Az észak-koreai vezető mindent elveszíthet, ha ellenséges

Kim Dzsong Un észak-koreai vezető mindent elveszíthet, ha ellenséges magatartást tanúsít - írta Donald Trump amerikai elnök.

A nyakunkon a klímaváltozás kérdése: hogy állnak hozzá a cégek és a lakosság?

Az ipari szereplők és a lakosság egyaránt keresi a megoldásokat az éghajlatváltozásra és karbonsemlegesség elérésére. A vállalkozások egyre inkább előrehaladnak az ésszerű erőforrás-gazdálkodás kialakítása és a tiszta energiaforrások használata terén, a lakossági fogyasztók azonban nehezen mozdulnak: őket továbbra is hátráltatja a…

Ilyen nincs! Völgyi Zsuzsi kétéves kislányát még a Mikulás sem hatotta meg: kiküldte a lakásból, amikor megtudta, mit ak…

Blikk
-
  Ma 18:01 Bulvár

Imádnivaló videót mutatott kislányáról a Romantic énekesnője: Völgyi Zsuzsi gyermeke is találkozhatott a Mikulással, aki minden bizonnyal nem számított arra, hogy egy két és fél éves csemete beszól majd neki és elzavarja őt.

Rángatják Trumpot, csak szét ne szakadjon

Napi
-
  Ma 17:42 Külföld

Nagy tekintélyű amerikai alkotmányjogászok szerint megállhat a vád Donald Trump államfő ellen, hogy visszaélt hivatalával, aminek alapján el lehet mozdítani a hatalomból, míg egy szintén tekintélyes jogász szerint ez nevetséges állítás. Az elnök szomorú, hogy egyáltalán felmerült ez a kérdés.

Ferenc pápa szerint a jócselekedetnek nincsen szüksége reklámra

Egymás szolgálata és az irgalmasság jelentőségéről beszélt Ferenc pápa advent második vasárnapján, amely december 8-án egybeesik a szeplőtelen fogantatás ünnepével.

Bottas jött, látott, győzött - raliversenyt nyert a finn

A finn pilóta a Paul Ricard-pályán megrendezésre került versenyt nyerte meg a hétvégén, a Mercedes F1 versenyzője gyorsan az élre állt, majd nem is engedte ki a kezéből a győzelmet.Valtteri Bottas egy Citroen DS3 WRC volánja mögött ötven másodperccel utasította maga mögé a második helyezett Skoda-pilótát, Robert Consanit.Utóbbi a…

10 apróság, amire nincs szükséged, mégis elviszi a pénzed

Bien
-
  Ma 16:31 Életmód

A haszontalan vásárlások több formában is jelen vannak a mindennapjainkban. Van olyan dolog, amit megveszünk, párszor használunk, majd egy fiók...

Ilyen nincs: 11 milliót fizetett az FKF egy 30 oldalas tanulmányért

Tüttő Kata főpolgármester-helyettes "vasárnapi kis színes, szürreliásként" tálalta a hírt - számolt be a hvg.hu.

Orbán putyinista kisvasútján nincsen fék

Ez a lényeg
-
  Ma 16:03 Vélemény

Orbán retteg a bukástól. Ezt bizonyítja fideszes csicskáinak legújabb módosító javaslata, mellyel szinte teljesen ellehetetlenítené az ellenzéki képviselők munkáját. 

Ez szomorú: a cinkék is nehezen követik a klímaváltozás ütemét

A Pilisi Parkerdő Zrt. és az Eötvös Loránd Tudományegyetem Viselkedésökológiai Csoportja együttműködése lehetőséget teremtett arra, hogy az ELTE kutatói nyomon követhessék az utóbbi évtizedek klímaváltozásának hatását a pilisi kutatási területen (Málnás-hegy, Szentendrei Erdészet) költő cinegék viselkedésére, azt „élőben”,…

A bozóttüzek miatt már Canberrában sem lehet levegőt venni

Harmadik hónapja tombolnak a bozóttüzek Ausztrália keleti partján, Canberrából a lakosok vasárnap mérgező füstfelhőről számoltak be.

Rég nem látott mélyponton a Bayern München

FociClub
-
  Ma 15:44 Foci

Csak hetedikek a Bundesliga tabelláján...

Ferenc pápa: a jócselekedetnek nincsen szüksége reklámra

Egymás szolgálata és az irgalmasság jelentőségéről beszélt Ferenc pápa advent második vasárnapján, amely december 8-án egybeesik a szeplőtelen fogantatás ünnepével.

Ferenc pápa: a jócselekedetnek nincsen szüksége reklámra

Egymás szolgálata és az irgalmasság jelentőségéről beszélt Ferenc pápa advent második vasárnapján, amely december 8-án egybeesik a szeplőtelen fogantatás ünnepével. A pápai lakosztálynak a Szent Péter térre néző ablakából mondott beszédében Ferenc pápa Szűz Mária szolgálattételéről szólt. Mások segítését "kiabálás és…