Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A Frontexre hivatkozva hazudik a Belügyminisztérium, holott a Frontex arról adott tájékoztatást, hogy nincs migráció

Rendkívüli rendőrfőkapitányi értekezletet tartott Pintér Sándor belügyminiszter hétfőn Bácsalmáson, a Magyarország schengeni határszakaszán felerősödött migrációs nyomás miatt – közölte a tárca kedden az Mti-vel. Majd ez után Papp Károly, a Belügyminisztérium közbiztonsági főigazgatója a nemzetközi hírszerzési tapasztalatokra, a Frontex…

Trump fenékbe billentése a cél, elkezdődött az elnök ellen indított parlamenti eljárás

A felsőház a Mitch McConnell, a szenátus többségben lévő republikánus frakciójának vezetője tárgyalásra vonatkozó eljárási szabályzata javaslatának felolvasásával kezdődött. A javaslat - amelyről még kedden szavaznak a törvényhozók - szerint a szenátus napi maximum 12 órán keresztül tanácskozna, a házelnök által kijelölt demokrata…

Megkezdődött a Donald Trump elleni eljárás szenátusi tárgyalása

A szenátus napi maximum 12 órán keresztül tanácskozna.

Megkezdődött a Donald Trump elleni eljárás szenátusi tárgyalása

John Roberts főbíró megnyitotta kedden az amerikai elnök elleni alkotmányos felelősségre vonási eljárás (impeachment) szenátusi tárgyalását.

Megkezdődött a Donald Trump elleni impeachment-eljárás szenátusi tárgyalása

Chuck Schumer, a demokraták szenátusi frakciójának vezetője azzal vádolta meg republikánus szenátortársait, hogy tisztességtelen eljárást akarnak a szenátusban.

Megkezdődött a per, amelynek tétje Trump elnöksége

John Roberts főbíró megnyitotta kedden a Donald Trump amerikai elnök elleni alkotmányos felelősségre vonási eljárás (impeachment) szenátusi tárgyalását. A felsőház a Mitch McConnell, a szenátus többségben lévő republikánus frakciójának vezetője tárgyalásra vonatkozó eljárási szabályzata javaslatának felolvasásával kezdődött. A javaslat…

Megkezdődött a Donald Trump elleni eljárás szenátusi tárgyalása

John Roberts főbíró megnyitotta kedden a Donald Trump amerikai elnök elleni alkotmányos felelősségre vonási eljárás (impeachment) szenátusi tárgyalását.

Megkezdődött a Donald Trump elleni eljárás szenátusi tárgyalása

John Roberts főbíró megnyitotta kedden a Donald Trump amerikai elnök elleni alkotmányos felelősségre vonási eljárás (impeachment) szenátusi tárgyalását.

Hollywoodi produkcióval szórakoztatta közönségét Donald Trump

Napi
-
  Ma 19:03 Külföld

Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke úgy gondolja, hogy a nagyvilágon minden rendben van, nincs itt a pesszimizmus és a jövővel kapcsolatos kétségek ideje, ehelyett azt ajánlja mindenkinek, hogy legyen optimista.

Sokkoló hírek a luxushüttéből: idén Davost is utolérte a klímaváltozás

Lassuló gazdasági növekedés, konfliktusok, és persze klímaváltozás: a kedden kezdődő Világgazdasági Fórum sem tud elszakadni azoktól a témáktól, amelyekről a világ beszél. És nincsenek igazán jó híreik nekünk, magyaroknak sem.

Ezeken a településeken nem szívesen vennénk levegőt: még jó pár napig így lesz

Többfelé tovább romlott a levegőminőség a magas szállópor-tartalom miatt. A Nemzeti Népegészségügyi Központ kedden az MTI-vel azt közölte: Egerben és Putnokon veszélyes, Kazincbarcikán és Sajószentpéteren egészségtelen a levegő...

Trump boszorkányüldözésnek nevezte az impeachmentet

Az amerikai elnök szerint szégyenletes az lvek óta tartó folyamat.

Trump: „El kell utasítani a pusztulás örök prófétáit”

Magyar Szó
-
  Ma 18:25 Külföld

Az amerikai elnök szerint szégyenletes az évek óta tartó folyamat.

Ennél a Ladánál már nincs lejjebb!

Nem valami szokványos átalakítás, ami ezzel a Nivával történt, valószínűleg ezért lehet érte igazán megőrülni.