Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 223 hír

Határozatban ítélte el Donald Trump rasszista megnyilvánulásait az amerikai képviselőház

Ilyen se volt még soha! Egyre egyértelműbb, hogy a 2020-as választási kampány fő kérdése lesz a rasszizmus, Trump mindent egy lapra feltéve a fehér választók kegyeit keresi.

Szerdai befektetői menü: újabb Trump-attak és céges izgalmak

A július végéig esedékes két kamatdöntésre (Fed, Európai Központi Bank) való várakozás közepette Trump újabb, Kínát vámemelésekkel és további sarcok kivetésével zsaroló kijelentései, valamint a gőzerővel folytatódó vállalati gyorsjelentések foglalkoztathatják a befektetőket.

Trump csak azért mondta fel az iráni nukleáris egyezményt, mert azt Obama kötötte

Donald Trump gyakorlatilag csak azért mondta fel az iráni nukleáris fejlesztési tevékenység korlátozásáról kötött többhatalmi megállapodást, mert azt hivatali elődje, Barack Obama írta alá az Egyesült Államok részéről – ez derül ki azokból a kiszivárogtatott bizalmas diplomáciai táviratokból, amelyeket a volt washingtoni brit nagykövet küldött a lo

Rubik-kockával magyarázzák el Donald Trump rasszizmusát

HVG
-
  Ma 11:01 Életmód

A híres kocka Trevor Noah műsorában kapott fontos szerepet.

Republikánusok is bírálják Trumpot

Ellentámadásba lendültek az amerikai demokrata politikusnők azt követően, hogy Donald Trump elnök a Twitteren éles támadást intézett velük szemben.

Donald Trump: Nem vagyok rasszista

Trump megismételte korábbi kijelentését, miszerint a szóban forgó politikusok „utálják az országunkat”.

Donald Trump: Nem vagyok rasszista

A konfliktust az váltotta ki, hogy az elnök a hétvégén felvetette: egyes képviselőknek, akik bírálják az amerikai kormányt, vissza kellene menniük abba az országba, ahonnan származnak.

Trump: „Egyetlen porcikám sem rasszista”

Az amerikai képviselőház kedd este mégis rasszistának bélyegezte meg az elnököt.

Rasszista üzenetei miatt elítélték Trumpot

Az elnök felmentését célzó alkotmányos eljárás elindítására is javaslatot tett egy demokrata.

Megvédte a demokrata képviselőház „a brigádot”: Trump tvittjei rasszisták

A demokraták által megszavazott határozat kiáll „a brigádnak” nevezett Alexandria Ocasio-Cortez-Ilhan Omar-Rashida Tlaib-Ayanna Pressley összetételű kvartett mellett.

Hatalmas a sivalkodás Trump karcos tweetje miatt

888
-
  Ma 08:42 Külföld

A bevándorláspárti demokraták visszatértek az ősi stratégiájukhoz: rasszizmussal vádolják Trumpot.

Rasszistának minősítették Donald Trump bejegyzéseit

A határozat szerint Trump szavai hozzájárultak „az újonnan jött és a színes bőrű amerikaiak iránti gyűlölet erősödéséhez”.

Donald Trump szavai intik óvatosságra a befektetőket

Portfolio
-
  Ma 08:33 Gazdaság

Az irányadó európai részvényindexek mérsékelt mínuszban járnak ma délelőtt, a befektetők a tengerentúli gyorsjelentések mellett Donald Trump szavait emésztették, miután az amerikai elnök szerint hosszú még az út a Kínával megkötendő...

Az amerikai képviselőház Trump Twitter-bejegyzéseit elítélő határozatot fogadott el

Az amerikai képviselőház Donald Trump rasszistának minősített, négy demokrata párti képviselőnőt támadó Twitter-bejegyzéseit elítélő határozatot fogadott el kedden este.

Twitter-üzenetei miatt ítélték el Trumpot

Az amerikai képviselőház Donald Trump rasszistának minősített, négy demokrata párti képviselőnőt támadó Twitter-bejegyzéseit elítélő határozatot fogadott el kedden este. A határozatot a demokrata többségű képviselőház hangos...