Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 418 hír

Amerikában egyre több helyen van kijárási tilalom, Trumpot a házakból kirohanva tapsolták

Esti újság
-
  Ma 15:21 Külföld

Azok számára, akik már jártak az USA Florida Államában, vagy ahogy otthon emlegetik Miami országban, de azok számára is, akik csak filmekből ismerik a mindig pezsgő életéről, világitó pálmafáiról, vagy a nyüzsgő strandjairól híres Miami-t , a döbbenet erejével hat, az üresen tátongó utcák, terek , strandok, repterek látványa. Tudósítónk…

Trump a védelmi termelési törvény értelmében utasította a General Motorst lélegeztetőgépek gyártására

Donald Trump amerikai elnök a védelmi termelési törvény értelmében pénteken utasította a General Motorst (GM) lélegeztetőgépek gyártására, amelyekre az új típusú koronavírusban megbetegedett páciensek kezelésére van szükség. Az 1955-ben született jogszabály – amely lényegében haditermelési törvény – lehetőséget ad…

Halálos lehet az autópiacra a koronavírus

Infostart
-
  Ma 14:05 Gazdaság

Brutális visszaesésről beszélnek a kereskedők.

Emelkedett az iráni fertőzöttek és halálos áldozatok száma, nő a félelem a Közel-Keleten

Tovább nőtt az új koronavírus iráni fertőzöttjeinek és halálos áldozatainak száma szombaton, miközben a Közel-Keleten is egyre jobban terjed a járvány miatti félelem.

Az amerikaiak elégedettek Trump válságkezelő politikájával

A felmérés szerint a megkérdezettek 51%-a helyesli az elnök válságkezelő politikáját és intézkedéseit, 36 százaléka pedig "nagyon erőteljesen" támogatja az elnököt.

A Benelux államokban is nőtt a halálos áldozatok száma

Legjelentősebben, 1850-nel Belgiumban emelkedett a regisztrált fertőzöttek száma.

Trump 100 ezer lélegeztetőgépet ígért, az USA átlépte a 100 ezer fertőzött határát

Az amerikai elnök felhívta telefonon Boris Johnson brit kormányfőt, akinél diagnosztizálták a vírusfertőzést, és megkérdezte tőle, hogy van, Johnson rögtön azzal válaszolt: „lélegeztetőgépekre van szükségünk”.

Halálos motorbaleset – meghalt egy középkorú szegedi férfi

Egy motoros életét vesztette, amikor az autópályafenntartó kisteherautójának ütközött az M5-ösön, Kecskemét határában - írja a Délmagyar.

Boris Johnson Trumpnak: "lélegeztetőgépekre van szükségünk"

Az Egyesült Államokban a Johns Hopkins egyetem és kórház péntek délutáni adatai szerint már több mint 100 ezer az új típusú koronavírussal diagnosztizáltak száma, Donald Trump amerikai elnök pénteken 100 ezer lélegeztetőgépet ígért az elkövetkező 100 napra.

Az USA több mint 100 ezer fertőzöttet számlál, Trump aktivált egy hidegháborús törvényt – nemzetközi körkép

Világszerte emelkedett a koronavírus fertőzöttjeinek és halálos áldozatainak száma. Az eddig megfertőződött személyek száma szombat reggel alulról súrolta a 600 ezret. A COVID-19 járvány gócpontjai Európában és Amerikában vannak. Donald Trump amerikai elnök aktivált egy hidegháborús időkből maradt törvényt, miután rekordszámú…

Koronavírus: egyre durvább a helyzet az USA-ban - Trump már meg is találta a bűnbakot

Az Egyesült Államokban a Johns Hopkins egyetem és kórház péntek délutáni adatai szerint már több mint 100 ezer az új típusú koronavírussal diagnosztizáltak száma, Donald Trump amerikai elnök pénteken 100 ezer lélegeztetőgépet ígért az elkövetkező 100 napra - írja az MTI.

Távozott a tévés, aki Trump-ellenes összeesküvés részeként beszélt a koronavírus-járványról

Magyar Hang
-
  Ma 09:18 Vélemény

Trish Regan és Fox útjai elváltak – jelentették be a felek. A társaság egyúttal jelezte, átcsoportosításokat hajtanak végre, hogy minél jobb hírszolgáltatást nyújtsanak a járványról.

Trump 100 ezer új lélegeztetőgépet ígér

Az Egyesült Államokban már több mint 100 ezer az új típusú koronavírussal diagnosztizáltak száma, a lélegeztetőgépek gyártásába a General Motors is beszáll.