Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 267 hír

Trump: érvénybe lépett a védelmi termelési törvény

Érvénybe lépett a védelmi termelési törvény – jelentette be Donald Trump amerikai elnök az új típusú koronavírus terjedésének megfékezésén dolgozó kormányzati munkacsoport napi sajtókonferenciáján a Fehér Házban. A védelmi termelési törvényt (Defense Production Act) még 1950-ben, a koreai háború megindulásakor hozták, s…

A hercegi pár Kaliforniában: Trump azonnal üzent

Az amerikai elnök Twitter-bejegyzésben ment neki Harrynek és Meghannek, kijelentve, az Egyesült Államok nem fog fizetni kettejük védelméért

Telefonon egyeztetett Trump és Putyin a járvány miatt

A két elnök a G20-országokkal együttműködve csökkentené a koronavírus gazdasági hatásait.

Trump és Putyin telefonbeszélgetését Washington is megerősítette

Az orosz-szaúdi olajvitáról szólva az amerikai elnök úgy fogalmazott: mindkét fél „megbolondult”. A Rijád és Moszkva közötti árháború és piaci részesedésért folytatott vita.

Telefonon egyeztetett Trump és Putyin

A Fehér Ház helyettes szóvivője is megerősítette, hogy Donald Trump amerikai és Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfőn hosszú beszélgetést folytatott egymással telefonon. Fotó: Youtube Judd Deere, az amerikai elnöki hivatal helyettes szóvivője szerint a két államfő egyetértett abban, hogy a G20-as országcsoporttal együttműködve erőteljes…

A koronavírus-járvány elleni küzdelemről tárgyalt Trump és Putyin

Oroszországban sikerült sikerült megelőzni a betegség robbanásszerű terjedését, de további lépések kellenek - szögezte le Vlagyimir Putyin

A járvány és az olaj miatt csörgött rá Trump Putyinra

A koronavírus-világjárvány elleni küzdelemről és az olajpiaci helyzetről folytatott telefonon hosszas megbeszélést Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trump amerikai elnök - közölte hétfőn a Kreml sajtószolgálata.

A koronavírusról is egyeztetett Putyin és Trump

Mandiner
-
  Tegnap 21:47 Külföld

Az eszmecserét az amerikai fél kezdeményezte.

Nem hagyják, hogy kampánycélra használják a jelenlegi helyzetet

Székelyhon
-
  Tegnap 21:24 Határtalan

Nem szavazták meg a marosvásárhelyi önkormányzati képviselők, hogy a 65 évnél idősebb, hozzátartozó nélküli személyeknek 25 lejes élelmiszercsomagokat biztosítson a városháza. Bár fontosnak tartják a nehéz sorban lévők támogatását, úgy ítélték meg, hogy ezt kampánycélra használnák.

Koronavírus: erről beszélt telefonon Trump és Putyin

A koronavírus-világjárvány elleni küzdelemről és az olajpiaci helyzetről folytatott telefonon hosszas megbeszélést Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trump amerikai elnök – közölte hétfőn a Kreml sajtószolgálata.

„Hazánk ma háborúban áll egy láthatatlan ellenséggel” – Útjára bocsátotta az Usa legnagyobb kórházi hajóját Donald T…

Blikk
-
  Tegnap 20:16 Külföld

Személyesen bocsátotta útjára Donald Trump (73) amerikai elnök a virginiai Norfolk kikötőjéből az Egyesült Államok legnagyobb kórházi hajóját, a USNS Comfort óceánjárót.

Telefonon egyeztetett Putyin és Trump

HVG
-
  Tegnap 19:52 Külföld

A koronavírus-járvány mellett az olajpiaci helyzetről is tárgyaltak.

A koronavírus elleni küzdelemről tárgyalt Donald Trump és Vlagyimir Putyin

Megvitatták a két ország szorosabb együttműködésének lehetőségeit is.

A koronavírusról egyeztetett Trump és Putyin

ATV
-
  Tegnap 19:41 Külföld

A koronavírus-világjárvány elleni küzdelemről és az olajpiaci helyzetről folytatott telefonon hosszas megbeszélést Vlagyimir Putyin orosz és Donald Trump amerikai elnök - közölte hétfőn a Kreml sajtószolgálata.