Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 341 hír

Trump féken tartását kérik a Facebooktól a tudósok, akiket Zuckerberg ösztöndíjban részesített

A levelet eddig aláíró, egyetemi és kutatóintézetekben dolgozó mintegy 60 tudós - a levél tanúsága szerint - úgy véli, hogy az amerikai elnök is "hamis információkat és gyújtó hangú közleményeket" tesz közzé e közösségi média oldalain. A szombaton közzétett levélben arra kérik Zuckerberget, hogy "fontolja meg szigorúbb politika bevezetését…

Trump fékentartását kérik a Facebooktól a Zuckerbergtől ösztöndíjat kapó tudósok

A Facebook alapító-vezérigazgatója, Mark Zuckerberg alapítványától ösztöndíjat kapó kutatók aláírásgyűjtést kezdeményeztek, amelyben azt kérték Mark Zuckerbergtől, hogy tartsa féken a gyűlöletkeltő bejegyzéseket, köztük Donald Trump amerikai elnök bejegyzéseit is.

Zuckerbergtől ösztöndíjat kapó tudósok a gyűlöletkeltés és Trump féken tartását kérik a Facebooktól

Zuckerberg pénteken egy hosszabb Facebook-bejegyzésben jelezte: az óriásvállalat felülvizsgálja eddigi politikáját,de nem ígért semmi konkrétumot.

Zuckerbergtől ösztöndíjat kapó tudósok a gyűlöletkeltés és Trump fékentartását kérik a Facebooktól

A Facebook alapító-vezérigazgatója, Mark Zuckerberg alapítványától ösztöndíjat kapó kutatók aláírásgyűjtést kezdeményeztek, amelyben azt kérték Mark Zuckerbergtől, hogy tartsa féken a gyűlöletkeltő bejegyzéseket, köztük Donald Trump amerikai elnök bejegyzéseit is, írja az MTI. A levelet eddig aláíró, egyetemi és kutatóintézetekben dolgozó…

Trump a világ legismertebb befektetőjét oktatta ki befektetésből

Portfolio
-
  Ma 09:45 Gazdaság

Donald Trump saját állítása szerint számtalan területen a világ legjobb szakembere, most a befektetésekben kiemelkedően sikeres Warren Buffettet sikerült kicsit kioktatnia.

Trump, Bolsonaro, Putyin népe a legfertőzöttebb

Világszerte már 6,9 millióan fertőződtek meg, 400 ezerre nőtt a halottak száma.  

Zuckerberg-ösztöndíjas kutatók követelik Zuckerbergtől, hogy állítsa le Donald Trumpot

Tudósok szerint az amerikai elnök is "hamis információkat és gyújtó hangú közleményeket" tesz közzé e közösségi média oldalain, Zuckerbergnek szigorúbb policyt kéne bevezetnie az ilyesmi visszaszorítására.

A Zuckerberg-ösztöndíjasok Trump cenzúrázását kérik

A Mark Zuckerberg alapítványától ösztöndíjat kapó kutatók azt kérték, hogy tartsák féken Donald Trump amerikai elnök bejegyzéseit is.

Trump Facebook bejegyzéseinek erőteljesebb felülvizsgálatát kérik az oldal alapítójától

A Facebook alapító-vezérigazgatója, Mark Zuckerberg alapítványától ösztöndíjat kapó kutatók aláírásgyűjtést kezdeményeztek, amelyben azt kérték Mark Zuckerbergtől, hogy tartsa féken a gyűlöletkeltő bejegyzéseket, köztük Donald Trump amerikai elnök bejegyzéseit is - közölte az MTI.

Trump fékentartását kérik a Facebooktól Zuckerberg ösztöndíjasai

Ösztöndíjas tudósok kezdeményeztek aláírásgyűjtést a szerintük gyűlöletkeltő bejegyzések ellen.

Tudósok arra kérik Zuckerberget, hogy tartsa féken Trump gyűlöletkeltő, hamis információit a Facebookon

A Facebook alapító-vezérigazgatója, Mark Zuckerberg alapítványától ösztöndíjat kapó kutatók aláírásgyűjtést kezdeményeztek, amelyben azt kérték Mark Zuckerbergtől, hogy tartsa féken a gyűlöletkeltő bejegyzéseket, köztük Donald Trump amerikai elnök bejegyzéseit is.

Kutatók kérik Zuckerberget: fékezze meg Trumpot

Aláírásgyűjtést kezdeményeztek, hogy tartsa féken a gyűlöletkeltő bejegyzéseket.

Tudósok is kérik Trump cenzúrázását

Elismert kutatók szerint is katasztrófa, amit az amerikai elnök művel.

A volt védelmi miniszter szerint Trump megosztja az országot

Donald Trump meg akarja osztani az Egyesült Államokat – jelentette ki James Mattis korábbi védelmi miniszter, aki 2017 és 2019 között irányította a Pentagont. A tábornok nyilatkozatát a The Atlantic című folyóirat jelentette meg internetes portálján. “Amióta az eszemet tudom, Donald Trump az első elnök, aki nem próbálja meg összefogni az…