Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Trump volt védelmi minisztere szerint az elnök csúfot űz az alkotmányból

Index
-
  Ma 02:24 Külföld

A volt főnökéről három évig hallgató James Mattisnél Trump bibliás pózolásánál telt be a pohár. A Fehér Ház Churchilléhez hasonlította a gesztust.

Újabb enyhítések Szlovákiában

Újabb, a Covid-19 betegség terjedésével összefüggésben bevezetett korlátozásokat oldottak fel szerdán Szlovákiában, egyebek mellett lehetővé téve a sportrendezvények megtartását, és enyhítve a szájmaszk kötelező viselésére vonatkozó előírásokat.

Az alagút bejárata a múlt, a kijárat a jövő

Magyarországgal a Nagy-Trianon-palotában 1920. június 4-én 16 óra 30 perckor aláírt nemzetközi jogi dokumentum érvénybe lépése után a magyarok joggal kiáltották: Vesszen Trianon! Nem, nem, soha! Hiszen az európai politikában a versilles-i békerendszernek ez a fejezete példátlan volt. Szétvert egy fejlődőképes történelmi országot, öt részre…

Hetente 65 ezer szállodai és éttermi dolgozót tesztel Ausztria

Síelők
-
  Ma 00:00 Utazás

Ausztria fokozatosan újraindítja a turizmust. Május 15. óta már nyitva vannak a vendéglátóhelyek, 29-én megnyitottak a szálláshelyek, a szabadidős létesítmények, hegyi felvonók és más turisztikai attrakciók. Mától a határokat is megnyitják a szomszédos országból érkezők előtt.

Trump szerint nem a tüntetés miatt menekült a bunkerbe

Donald Trump amerikai elnök úgy érezte, muszáj tisztáznia a Fehér Házban történteket: a felröppent hírek szerint a pénteki tüntetésen egy bunkerbe menekítették őt és családját a titkosszolgálat emberei.

Gyöngyösi Márton: Igor Matovič szlovák miniszterelnök történelmi jelentőségű beszédet mondott

Miközben a Fidesz mindent elkövet azért, hogy a trianoni békediktátum évfordulóján is ellentéteket szítson.

Külföldről rendel? Jövőre már többe kerülhet

24.hu
-
  Tegnap 21:28 Pénzügy

Be fog zárulni néhány kiskapu, de egyelőre még haladékot kaphatnak a webáruházak.

A kanadai miniszterelnök egyszerűen nem találta a szavakat, amikor Trumpról kérdezték

Justin Trudeau-t szerdán sajtótájékoztatón kérdezték arról, mit gondol az amerikai eseményekről, illetve arról, hogy Donald Trump elnök miként kezeli a zavargások miatt kialakult helyzetet. A kanadai miniszterelnök hosszú másodpercekig nem találta a megfelelő szavakat.

A Skandináv lottó nyerőszámai az 23. héten

Szerda este kihúzták a Skandináv lottó 2020/23. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten nem volt telitalálatos szelvény, így a főnyeremény a 24. héten 155 millió forint lesz. A gépi sorsolás nyerőszámai emelkedő számsorrendben

Csak Donald Trump józan eszén múlik, hogy ráküldi-e a hadsereget a tüntetőkre

444.hu
-
  Tegnap 21:00 Külföld

Kevés rémisztőbb mondatot tudok elképzelni ennél, de az amerikai jogszabályok lehetőséget adnak neki erre, még ha kissé tágan is kell értelmezni ehhez a szabályokat.

Trump nagy formában van: azt állítja, nem a tüntetők miatt ment le a washingtoni óvóhelyre, csak ellenőrizte azt

Donald Trump a George Floyd halála miatt kirobbant tüntetéssorozat nyomán tagadta az amerikai AP hírügynökség meg nem nevezett forrásokra hivatkozó értesülését, miszerint a biztonsági óvóhelyre kísérték a washingtoni tüntetések miatt.

Spanyolország: jövő csütörtökön indul újra a futballélet a La Ligában

NSO
-
  Tegnap 20:54 Foci

A tervezettnél egy nappal korábban, jövő szerdán indul újra a koronavírus-járvány miatti kényszerszünet után a spanyol futballélet.

Éleződik az elnökjelölt-harc: Trump keményen válaszolt Bidennek

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 20:19 Külföld

Az amerikaiak kétharmada támogatja a tüntetéseket, melyek során eddig tizenegy ember halt meg.