Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 305 hír

Százötvenszer mentett életet a magyar férfi: a vérében van a segítség Lászlónak, aki a járvány alatt sem képes megállni

A nyugdíjas rendőr 150 egységnyi vére kering más embe­rekben – a 80-as évek óta ugyanis ennyi életmentő folyadékot csapoltak le a testéből.

Emléksorok dr. Horváth László elhunyta alkalmából

Elment a magyar nép egyik lelkiismeretes napszámosa: dr. Horváth László, aki október 29-én, 91. évében, nagybetegen álmában távozott a földi létezésből, s temetésére november 13-án került sor, amelyen magas életkorunk és a járvány miatt nem tudtuk magunkat képviseltetni, emiatt ezúton búcsúzunk egykori népi kollégista társunktól.…

Autósport: az Fia kitüntette László Attila pályabírót

NSO
-
 Tegnap 20:50Sport

Az FIA az Év Kiváló Sportbírója díjat adományozta László Attilának, akinek a 2018-ban a Hungaroringen megrendezett DTM-futam során elszenvedett balesete után amputálni kellett a bal lábát. Sérülése után visszatért a pályák mellé, tavaly a WTCR, az idén az F1-es hétvégén dolgozott a Hungaroringen.

Mihály Tamás basszusgtitáros és Benkő László billentyűs halála után ugyanazt már nem lehet megcsinálni

Az Omega együttes két legendás alakjának halála után megkerestük az Őriszentpéteren élő Sülyi Péter szövegírót, hogy megkérdezzük, ő hogy van, és arra kértük, elevenítse fel az emlékeit az Omegáról, elhunyt kollégáiról. Sülyi Péter jelenleg nem örvend jó egészségnek. Budapesten volt dolga, és ott ragadt, mert belázasodott. A…

Benkő Lászlót a Farkasréti temetőben helyezik örök nyugalomra

A Ripost szerint december másodikán a budai temetőben vesznek végső búcsút az Omega billentyűsétől. A temetés szűk körű lesz.

Almási László góllal és két gólpasszal segítette győzelemhez csapatát

A Fortuna Liga 15. fordulójának szombat délutáni programjában felvidéki érdekeltségű mérkőzésre is sor került. Az Almási Lászlót foglalkoztató Rózsahegy hazai pályán fogadta a bodrogközi Geri Gergely vezette Nyitra csapatát.

Menczer: Lakást és politikai döntések jogát adná a bevándorlóknak Brüsszel

Lakást valamint politikai döntések jogát adná a bevándorlóknak a héten megjelent brüsszeli stratégia.

Amikor Kövér Lászlónak ellentmond a valóság és a történelem

  Az Országgyűlés elnökeként és a Fidesz alapítójaként Kövér Lászlónak elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy itthon megindult a homofób uszítás a kormány részéről. A Magyar Hírlapnak adott interjújában most épp így emlékszik vissza arra, hogy ez a homofób hozzáállás már a kezdetektől fogva a pártjáé: “Ha ugyanis valaki 1988…

Brüsszel nyíltan irányítani akarja a migrációs politikát

A héten megjelent brüsszeli stratégia lakást, valamint a politikai döntések jogát adná a bevándorlóknak – hívta fel a figyelmet Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára szombaton.

Hollik: A teljes befogadást írja elő Brüsszel legfrissebb terve

A politikus elmondta, hogy Brüsszelben pedig éppen ezt teszik és mindenkit megbüntetnének, aki ezt nem hajlandó elfogadni. “Persze ismerjük az...

Posztobányi László valódi arcát mutatja meg költeményeiben

Baon
-
 Tegnap 15:30Kultúra

A géderlaki születésű Posztobányi László évtizedekig élt Kiskunhalason, ahol előadóművészként, dalszerzőként, oknyomozó újságíróként is maradandót alkotott.

Lakást, valamint a politikai döntések jogát adná a bevándorlóknak Brüsszel

Origo
-
 Tegnap 15:25Belföld

A héten megjelent a brüsszeli migrációs stratégia, ami ingyen pénzt, lakást és politikai döntési jogot adna a migránsoknak.

Ijesztő dolgot közöltek az orvosok Fekete Lászlóval, az ország Toldijával

Blikk
-
 Tegnap 15:12Bulvár

"Az idő múlását sajnos el kell könyvelni."

Menczer: lakást, valamint a politikai döntések jogát adná a bevándorlóknak Brüsszel

A héten megjelent brüsszeli stratégia lakást, valamint a politikai döntések jogát adná a bevándorlóknak - hívta fel a figyelmet a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára szombaton a Facebookon.