Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Magyarország 100 év alatt sem tudott felzárkózni? Itt a válasz!

Portfolio
-
  Ma 05:45 Gazdaság

A magyar gazdaság elmúlt 100 évének teljesítményét tekintette át a most megjelent Statisztikai Szemlében a Közpinti Statisztika Hivatal korábbi és jelenlegi főosztályvezetője. A gazdaság szerkezetének átalakulása mellett azzal is foglalkoztak, hogy Magyarország fel tudott-e zárkózni ebben az időszakban a fejlettebb országokhoz.

Felhőszakadásra is készülnünk kell vasárnap

Már délelőttől számítani lehet záporokra, zivatarokra.

Adu László életét megváltoztatta az Exatlon: Cégtulajdonos leszek!

Ripost
-
  Ma 05:20 Bulvár

Bár Adu László az Exatlon Hungary döntőjében alaul maradt Böjte Dave-vel szemben, a Kihívó egyáltalán nem csalódott. A műsor után rengeteg lehetőséget kapott, amelyekből megalapozhatja a jövőjét.

Migránsokat tartóztattak fel a rendőrök Hercegszántónál

Migránsokat tartóztattak fel a rendőrök Hercegszántónál Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 06. 07., v - 03:45 Jogellenesen jutott be az ország területére öt szír férfi.

Határsértőket tartóztattak fel a rendőrök Hercegszántónál

Police
-
  Ma 03:45 Baleset-bűnügy

Határsértőket tartóztattak fel a rendőrök Hercegszántónál Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 06. 07., v - 03:45 Jogellenesen jutott be az ország területére öt szír férfi.

Hűha, hogy feltuningolták ezt a 250 forintos kést

Player
-
  Ma 03:30 Infotech

Ha imádsz kis dolgokból nagyot alkotni, valamint a nagyszülők egyik kedvenc mondása – „fenébe a drága késekkel, úgyse vág egyik se” – személyes hitvallásoddá vált, akkor ezt a videót imádni fogod.

Alvázára felkapaszkodva próbált bejutni egy határsértő Röszkénél

Alvázára felkapaszkodva próbált bejutni egy határsértő Röszkénél Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 06. 07., v - 03:23 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

Alvázára felkapaszkodva próbált meg bejutni egy határsértő Röszkénél

Alvázára felkapaszkodva próbált meg bejutni egy határsértő Röszkénél Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 06. 07., v - 03:23 Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

Arcmaszk a 65 év feletti, nyíregyházi lakosság részére az egészség megóvása érdekében

Nyíregyháza
-
  Ma 02:06 Belföld

Arcmaszk a 65 év feletti, nyíregyházi lakosság részére az egészség megóvása érdekében

Kijött a felmérés: Emiatt ítélik el a fideszesek Majkát

ContextUs
-
  Ma 00:57 Zene

A zenészek támogatása kapcsán kialakult vita tovább folytatódik.

Beszólt a váci polgármester Rétvári Bencének: Feljelentés előtt tájékozódni kellett volna!

A térség kormánypárti országgyűlési képviselője, Rétvári Bence két órát ücsörgött a váci ellenzéki polgármesternél Matkovich Ilonánál, de nem szólt neki, hogy feljelenti az önkormányzatot. Az országgyűlési képviselő posztolt egy videót, amelyben azt állítja, hogy a választókerületében senki sincs egyedül és a jobboldal visszaszerzi azt az…

A felmondás, mint szakítás – II. rész

mindset
-
  Tegnap 23:46 Cégvilág

Cikksorozatunk első részében a felmondást a munkavállaló szemszögéből közelítettük meg: milyen hibák, mulasztások vezethetnek el addig a bizonyos pontig, amikor a cég megválik alkalmazottjától. Ebben a cikkünkben a másik oldalt vesszük górcső alá: a szervezetet. Milyen okok vezethetnek a szakításhoz a munkavállaló részéről, és hogyan…

Fontos lépést tett az Újpest a bennmaradás felé

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 23:40 Sport

Novothny Soma fejesgólja a három pontot és a reménységet jelentette a lilák számára.

Női kézi: az Ftc kétszer is megmérkőzik a Győrrel a felkészülés során

NSO
-
  Tegnap 22:36 Kézilabda

A tervek szerint tizenegy mérkőzést játszik az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata a felkészülés során, és kétszer is összecsap a Győri Audi ETO-val.