Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 224 hír

Elfogtak egy török embercsempészt Röszkén

Embercsempészés miatt indult eljárás egy török állampolgárságú nő ellen, aki egy honfitársát próbálta meg illegálisan Magyarországra beutaztatni Röszkénél.

Elhunyt Fráter Béla, Csepel díszpolgára

Elhunyt Fráter Béla, Csepel díszpolgára, aki a Csepeli Református Gyülekezet tagja, a közélet aktív figyelője és a polgári értékrend elkötelezett híve volt - búcsúzik tőle az önkormányzat oldala.Szorgos és kalandos életét, benne a - számunkra talán legfontosabbat -, a Sztálin szobor ledöntését eleveníti fel búcsúzójuk. 

Török embercsempészés Röszkén

Embercsempészés miatt indult eljárás egy török állampolgárságú nő ellen, aki egy honfitársát próbálta meg illegálisan Magyarországra beutaztatni Röszkénél -írja a police.hu.

Török nő csempészett volna török férfit Röszkén

Szeged Ma
-
  Ma 06:17 Belföld

Megbújt a bőröndök között.

Elhunyt Deák László Szeviép-károsult – Haláláig várt a csodára

Szeged Ma
-
  Ma 06:02 Megyei

Súlyos betegen is küzdött  az igazságért.

Török embercsempész Röszkén

Török embercsempész Röszkén Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 03. 21., cs - 20:50 Embercsempészés miatt indult eljárás egy török állampolgárságú nő ellen, aki egy honfitársát próbálta meg illegálisan Magyarországra beutaztatni Röszkénél.

Kezek bukkannak elő a Mount Everesten: a globális felmelegedés felfedi a több száz elhunyt hegymászó testét

A hegymászók tájékozódási pontként használják a holttesteket. Ilyen például a 'zöld csizmák' néven elhíresült útjelző elem, ami egy szikláról lóg lefelé egy halott mászó lábáról.

Tragikusan fiatalon elhunyt a sportújságíró

Life
-
  Tegnap 14:30 Bulvár

Csak 47 éves volt.

A Vörös Hadsereg „tankelhárító kutyáinak” tragikus története

Múlt-kor
-
  Tegnap 14:23 Kultúra

Az első világháborúban kifejlesztett harckocsit a két világháború között átvette a világ minden nagyobb hadserege. A gyalogság által az új fegyverre a harctéren adható válaszok kifejlesztése a legkülönbözőbb irányokat vette, a Szovjetunió pedig egy egészen bizarr fegyverrel is előrukkolt.

Megosztó kampányt indított Törökország elnöke

Magyar Nemzet
-
  Tegnap 12:36 Külföld

Hatalmas vihart kavart Új-Zélandon és Ausztráliában az a hír, hogy Erdogan elnök kampánykörútján a christchurchi terrortámadással igyekezett feltüzelni az érzelmeket.

Tragikus hírt kaptunk: váratlanul elhunyt a közkedvelt riporter

Ripost
-
  Tegnap 12:05 Sport

A Sky Sports korábbi munkatársa tragikusan fiatalan halt meg. Felesége és kislánya gyászolja.