Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Montenegró az első koronavírus-mentes ország Európában

Koronavírus-mentessé nyilvánította Montenegrót a miniszterelnök, így jövő héttől már fogadják a külföldi turistákat. A festői balkáni országban egyébként rendkívül szigorúan büntették azokat, akik vétettek a bevezetett korlátozások ellen.

Alapozásból érkezve, túl az első felmérőn

Duol
-
  Ma 20:02 Sport

A szövetségi kapitány által szervezett első, zárt kapus edzésversenyt rendezték meg kedden a kiválasztott kajak és kenu kettes egységek számára ezer méteren Szolnokon.

Újraindulnak a közúti elsősegélynyújtó vizsgák megyénkben is

Szoljon
-
  Ma 20:00 Belföld

A Magyar Vöröskereszt megyei és fővárosi ügyfélszolgálatai újból fogadják a jelentkezéseket a közúti elsősegélynyújtó vizsgára.

Újraindulnak az elsősegélynyújtó vizsgák megyénkben is

Szoljon
-
  Ma 20:00 Belföld

A Magyar Vöröskereszt megyei és fővárosi ügyfélszolgálatai újból fogadják a jelentkezéseket a közúti elsősegélynyújtó vizsgára.

Magyar Kupa: a címvédőt kiütő Mezőkövesd az első döntős

A címvédő Mol Fehérvár FC az idegenbeli 1–1 után odahaza 2–2-t játszott a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjében a  Mezőkövesddel, így a vendégek jutottak be a sorozat fináléjába – történelmük során először!

A Mezőkövesd jutott elsőként a Magyar Kupa döntőjébe.

A Mezőkövesd meglepte a Magyar Kupa elődöntőjében a MOL Fehérvár FC-t. A matyóföldi 1-1-es döntetlen után a székesfehérvári visszavágón hatalmasat küzdve, taktikus játékkal 2-2-t játszott az edzőjét, Kuttor Attilát is nélkülöző Mezőkövesd, ezzel elsőként jutott a Magyar Kupa fináléjába, idegenben lőtt több góljának köszönhetően.

Erősödött a forint estére

A forint erősödött a vezető devizákkal szemben kedd este a reggeli szintekhez képest a nemzetközi kereskedelemben. Az euró kedd reggel 350,90 forinton állt, majd fokozatosan gyengült 14 óráig, amikor 349,59 forinton jegyezték. Ekkor jelentette be a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa, hogy nem változtatott a jegybanki alapkamat 0,90…

Estére erősödött a forint árfolyama

A forint erősödött a vezető devizákkal szemben kedd este a reggeli szintekhez képest a nemzetközi kereskedelemben.

Az OECD GDP-je 2009 óta legnagyobb mértékben csökkent az első negyedévben

Az OECD tagállamok együttes gazdasági visszaesése 1,8 százalék volt az idei első negyedévben az előző negyedévhez képes, ami a legnagyobb csökkenés a 2009. évi 2,3 százalékos zsugorodás óta.

Még az első gyilkossági kísérletből lábadozott a nő, mikor második próbálkozásra végzett vele a férje

Mérgeskígyóval ölette meg vagyonos feleségét egy indiai férfi, a második próbálkozása volt halálos. A rendőrség szóvivőjének elmondása szerint a férfi kobrát tett az asszony ágyába, miközben a nő az első, márciusi kígyótámadásból gyógyult szülei házában.

Ipar Napjai: Őszi kiállítási szezon

A Hungexpo csapata továbbra is azon dolgozik, hogy a kiállítók és a látogatók számára a lehető legkedvezőbb feltételeket és körülményeket biztosítsa üzleti találkozóikhoz, tárgyalásaikhoz az őszi rendezvényeken. Célunk, hogy az Automotive Hungary idén is találkozási pontot biztosítson a járműgyártás valamennyi hazai és nemzetközi beszállítója…

Erősödött a forint estére

VG
-
  Ma 18:50 Pénzügy

Az euró árfolyama kedden 348,64 forint és 351,23 forint között mozgott.

Erősödött a forint estére

TőzsdeFórum
-
  Ma 18:50 Pénzügy

A forint erősödött a vezető devizákkal szemben.

Túl vagyunk az első sokkon: de mi a következő lépés?

Pénzcentrum
-
  Ma 18:33 Gazdaság

A járványhelyzet minden szempontból átformálta az életünket, hiszen nemcsak a háztartásokat kényszerítette arra, hogy átértékeljék fogyasztásaikat, hanem a gazdaság szereplőit is olyan irányok felé terelte, mint például hogyan fogjanak...