Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Megjelent a Magyar Közlönyben: indulhat a Norvég Alap

Hét év után zöld utat adott a kormány a támogatásoknak.

Amerikai külügyminiszter: Kína népirtást követ el az ujgur kisebbség ellen

Az amerikai diplomácia vezetője kitért a kényszermunkáról és sterilizációról, a vallási szabadság korlátozásáról, illetve a több mint egymillió civil fogva tartásáról szóló vádakra.

Bocskor Andrea levélben fordult az EBESZ kisebbségügyi főbiztosához

Bocskor Andrea levélben fordult Kairat Abdrakhmanovhoz, az EBESZ kisebbségügyi főbiztosához a kárpátaljai kisebbségeket ért jogszűkítések miatt.

Rövidhír: Már a hét végén indulhat a 85 év felettiek vakcina-regisztrációja

Marek Krajčí egészségügyi miniszter az egyik kereskedelmi tévében arról beszélt, a hét végén több járásban is elindulhat a 85 év felettiek vakcina-regisztrációja. 

Indulhat a Norvég Alap

Megjelent a Magyar Közlönyben a Norvég Alapról szóló kormányrendelet, így elindulhatnak az elvileg 2014-től már élő

Megjelent a kormányrendelet, indulhat a Norvég Alap

Elindulhatnak az elvileg 2014-től már élő támogatási programok.

A zsidók, az arabok és a kisebb európai államok a legsikeresebb vakcinabeszerzők – Lista

Nyitókép: ourworldindata.org/covid-vaccinations   A zsidók és az arabok, majd a kisebb európai államok. Röviden így lehetne összefoglalni azt a sorrendet, mely mutatja, hány oltóanyagot kaptak eddig a világ egyes országai 100 lakosra számítva.   Az összehasonlítás itt található.   A téma összegzésként Eugen Jurzyca (SaS) EP-képviselő…

A Kisebbségi Jogvédő Intézet pályázata

A Kisebbségi Jogvédő Intézet tanulmány-pályázatot hirdet külhoni és magyarországi egyetemi hallgatóknak (jogász, politológus, más társadalomtudományi szak), fiatal jogászoknak és kisebbségvédelemmel foglalkozó pályakezdő külhoni fiataloknak az alábbiak szerint.

Hasznos-e indulás előtt percekig üresben járatni a motort?

Az elmúlt néhány napban szinte valamennyi településen láthattak a járókelők a ház előtt vagy a parkolóban olyan autókat, amelyeknek a motorja perceken át járt, viszont

"Kicsit olyan, mintha állnánk az Úr színe előtt"

Nem látszik, meddig nem lehet még koncert és rendezvény: gyűjtés indult a zenei háttéripar dolgozóinak Magyarországon.

Még a Smartnál is kisebb a Toyota első elektromos autója, a C+pod

A Toyota első szériagyártású villanyautója, a C+pod egy ultrakompakt méretű, kétszemélyes városi modell, amellyel gyerekjáték a parkolás.

Börtönt és katasztrófát emlegetnek a teniszezők az év első nagy tornája előtt

Melbourne-ben közel két hete nem volt koronavírus-fertőzött, aztán megérkeztek az Australian Open versenyzői. A játékosok lazítást szeretnének, a kormányzó nem enged a szigorból.

Rusvai Miklós: Több oltóanyag áll az engedélyeztetés előtt

Jelenleg két oltóanyag rendelkezik magyarországi engedéllyel, a Pfizer/BionTech és a Moderna cég vakcinái. A következő, ami engedélyt kaphat, az oxfordi egyetem és az AstraZeneca közös oltóanyaga lehet. Rusvai Miklós víruskutató szerint nagy valószínűséggel ezt a harmadik vakcinát is engedélyezni fogják magyarországi és általános uniós…

Levelet kaptak a hazai étteremesek és szállodások: jobb, ha pünkösd előtt nem számítanak nyitásra - A kormány szerint…

„(...) a kormányzati kommunikáció és a Magyar Turisztikai Ügynökség tájékoztatása szerint a jelenleg érvényben lévő korlátozások valószínűleg pünkösdig fennmaradnak” - írják a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének (MSZÉSZ) körlevelében, amit az utóbbi napokban küldtek el a magyar szálloda- és étteremüzemeltetőknek. Fontos: Pünkösd…

Biztatóan formálódik a csapatszerkezet, ígéretes tavasz előtt a Kfc

Kalohírek
-
 Ma 17:17Foci

A Kiskunfélegyházi HTK elleni idegenbeli döntetlen után, ezúttal Sükösdön már nyert a Kohány bandérium, a tavaszra hangolódás jegyében.