Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Viola, avagy „nekünk nincsenek titkaink egymás előtt” – Novella

WMN
-
 Ma 19:00Életmód

„– Mi az, hogy négyszemközt? – kérdezi felháborodottan az anya. – Nekünk nincsenek titkaink egymás előtt! Ugye, kislányom? Tudja, doktornő, nálunk nincs kóddal ellátott telefon vagy számítógép! Nincsenek zárt szobák! Természetes, hogy tudunk egymás dolgairól. Mi mindent megbeszélünk, mindent megosztunk egymással. Mi nagy…

Ezt szívta Mike Tyson történelmi visszatérése előtt

Nem mindennapi boxmeccs zajlott le az 54 éves Mike Tyson és a nála három évvel fiatalabb Roy Jones Jr. között vasárnap.

Sorsdöntő napok jönnek vétóügyben: Merkel is üzent Orbán lengyelországi útja előtt

Blikk
-
 Ma 18:35Külföld

Gőzerővel zajlanak a háttértanácskozások a közelgő EU-csúcs előtt, amelyek megoldást próbálnak találni a vétóügyre. Közben egyes hírek szerint meglepő helyekről érkezett támogatás Orbánnak és Morawieckinek: több ország is kiállhatott a magyar és a lengyel álláspont mellett a színfalak mögött.

MOSZ: Voltak kisebb fennakadások, de működnek a lélegeztetőgépek

RTL Klub
-
 Ma 18:33Bulvár

Voltak kisebb fennakadások, de működnek azok a lélegeztetőgépek, amelyeket az elmúlt hónapokban vásárolt Magyarország - ezt a Magyar Orvosok Szakszervezete mondta Híradónknak. Legalábbis azok, amelyek nem maradtak raktárban. A több százmilliárd forintért beszerzett gépeknek csak kevesebb mint hat százaléka került a különféle…

Egy óra alatt rendet tettek az igazgatóság épülete előtt

Teol
-
 Ma 18:20Megyei

Kerti szerszámokat ragadtak a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársai.

A kisebbségi szerződésekről

Lord Rothermere előszavával, a Magyar Revíziós Liga kiadásában jelent meg Sir Robert Donald Trianon tragédiája – Magyarország szózata az emberiséghez című, a trianoni diktátum nyomán született utódállamokban élő magyar kisebbség helyzetét bemutató tanulmánykötete.

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok a járvány idején

Magyarország mutathatja be az európai vírushelyzet fogyasztóvédelmi, a járványhoz kötődő tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok visszaszorításának kihívásait a fogyasztóvédelmi hatóságok legnagyobb nemzetközi ernyőszervezetének éves konferenciáján.

Karácsony előtt 250 tonna élelmiszert gyűjtött az Élelmiszerbank

Országszerte 160 településen, több mint 250 helyszínen zajló hétvégi akció során összesen mintegy 250 tonna tartós élelmiszert gyűjtött a Magyar Élelmiszerbank Egyesület közel 6.000 önkéntese segítségével. Az adományokból közel 50 ezer élelmiszercsomag készül, amely segítséget nyújt a nélkülözőknek.

Kisebb forgalom a vágóhidakon

VG
-
 Ma 18:14Gazdaság

Csak a sertésvágások száma emelkedett az idei első kilenc hónapban, a többi haszonállatból kevesebb került vágóhídra.

Az egyik játékos nem volt hajlandó Maradona emléke előtt tisztelegni

Sport365
-
 Ma 18:14Foci

A játékos múltjának sötét részei miatt döntött így.

Nem ment tönkre az Onyx, a luxusétterem forradalmi átalakítását pedig már a járvány előtt eldöntötték - mondja a tulajd…

444.hu
-
 Ma 18:08Színes

Niszkács Anna hangsúlyozta, hogy az étteremben a hétvégén tartott különleges vacsora előtt az összes résztvevőt letesztelték, az ott forgatott filmet pedig a Netflixen szeretné látni.

Kamerák előtt omlott össze Vasvári Vivi

A Farm VIP című műsorban fakadt sírva az egykori luxusfeleség. Újabb fordulóponthoz érkezett a Farm VIP: már nincsenek piros és sárga csapatok, az eddigi ellenfelek összeköltöztek egymással. Két játékostól, Bay Évától és Vásáry Andrétól pedig el kellett búcsúzniuk a játékosoknak – írta meg a Ripost és a Life.hu. Éva volt Vivien…

Fontos döntés előtt állnak Merkelék

Újra találkozik a legyen és magyar kormányfő. A német kancellár szerint mindent megtesznek az EU-s pénzek körüli vita megoldódjon. 

Maradona emléke előtt is tisztelgett látványos hakájával az új-zélandi rögbiválogatott

Eurosport
-
 Ma 17:04Sport

Egy Maradona-feliratú, 10-es számmal ellátott új-zélandi mezzel is készült az All Blacks.