Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ilyen a hangulat Torinóban a Juventus-Ferencváros BL-mérkőzés előtt

Liner
-
 Ma 19:56Sport

Nem a megszokott módon zajlanak az események Torinóban a koronavírus miatt, ami hatással van az eseményekre, így a Juventus-Ferencváros mérkőzésre is.

A karácsony előtt lazíthatnak a korlátozásokon Németországban

A német kormány december 15-én vizsgálja felül a járványhelyzet miatt elrendelt korlátozó intézkedéseket, ezután döntenek az enyhítésről.

A karácsony előtti napokban kezdődhet a korlátozások lazítása Németországban

December eleje helyett csak a karácsony előtti napokban, december 20-tól kezdődhet Németországban a koronavírus-járvány második hulláma miatt elrendelt korlátozások fokozatos visszavonása a szövetségi kormány és a tartományi kormányok vezetőinek szerdai tárgyalására készült megállapodástervezet szerint, amelyről kedden számolt be a…

Történelmi nap az amerikai tőzsdén, a Dow Jones átlépte a harmincezer pontot

Telex
-
 Ma 19:38Gazdaság

Donald Trump bejelentése, hogy átadja az elnöki hatalmát, pozitívan hatott a piacra.

Németországban csak karácsony előtt kezdődhet a korlátozások lazítása

December eleje helyett csak a karácsony előtti napokban, december 20-tól kezdődhet Németországban a koronavírus-járvány második hulláma miatt elrendelt korlátozások fokozatos visszavonása.

A vakcina a járvány előtti szintre repítette a Wizz Airt

Emelkedik a fapados légitársaságok árfolyama a tőzsdéken, a Wizz Air papírjainak értéke már elérte a járvány előtti szintet; úgy tűnik, az eddig bejelentett Covid-vakcinák hatására kezd visszaállni a légi közlekedésbe vetett bizalom – írta a hirado.hu kedden. A cikk szerint a Wizz Air részvényárfolyama 4684 pennyn kezdte kedden a kereskedést…

Fel kell számolni az akadályokat a bevándorlók befogadása előtt

Mivel a bevándorlók és a bevándorló háttérrel rendelkező európaiak jelentősen hozzájárulnak az Európai Unió működéséhez

Férfiak kapuzárás előtt

Az úgynevezett életközépi válság nem csak a nőket, a férfiakat is eléri. Ötven körül rendszerint a férfiak is számot vetnek az életükkel, és rájönnek, hogy már nem egészen fiatalok.

Oltás előtt az emberek bizalma a fontos

A negyedik fázis adhat igazi bizonyságot egy vakcina hatásosságáról, amikor már emberek millióin tesztelik az oltóanyagot.

Alattomos népbetegség támad karácsony előtt: így gyűrd le 3 egyszerű lépésben

Valljuk meg őszintén, ez az év senkinek sem volt könnyű, és a sűrűje még előttünk van: a karácsony, és a vele járó összes stressz, és akkor a koronavírus-járvány okozta extra megpróbáltatásokról még nem is beszéltünk! Vannak

Máris hatása van a vakcinának: fellendültek a Wizz Air részvényei, szárnyal a fapados légitársaságok árfolyama a tőzsd…

Emelkedik a fapados légitársaságok árfolyama a tőzsdéken, a Wizz Air papírjainak értéke már elérte a járvány előtti szintet; úgy tűnik, az eddig bejelentett Covid-vakcinák hatására kezd visszaállni a légi közlekedésbe vetett bizalom - írta a hirado.hu kedden.

Nehéz sorozat előtt áll a Dózsa

Immár a 13. forduló mérkőzéseit rendezik meg az élvonalbeli bajnokságban. A Szolnoki Dózsa csapata szerdán 12.30-kor az Eger vendége lesz.

Erős kezdés az amerikai tőzsdén

A tőzsdék hétfőn nyereséggel zártak.