Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Portugál kormányfő: Aki megsérti a jogállamiságot és az alapvető európai értékeket, nem lehet az EU tagja

HVG
-
 Ma 15:22Belföld

Jobbról és balról is támadták a portugál miniszterelnököt, aki a portugál elnökség programját mutatta be az Európai Parlamentben. António Costa igazságos, zöld és digitális Európáért szeretne dolgozni, amelynek erős a szociális pillére. Ezen túl elkötelezett a jogállamisági értékek védelme mellett.

Játékkiadókat bírságolt meg az Európai Bizottság

24.hu
-
 Ma 15:08Infotech

A kiadók megsértették a digitális egységes piac szabályait.

Miért végezte ki magát az európai civilizáció, mely 500 éven át a világ vezető gazdasági és kulturális mozgatóereje volt?

Origo
-
 Ma 14:44Belföld

Megtartották az első világháborús centenáriumi megemlékezés-sorozat záróeseményét.

Az orosz Szputnyik V fejlesztői a vakcina európai bejegyzését kérték

A Szputnyik V fejlesztői az oltóanyag európai bejegyzését kérték, a Covid-19 elleni első orosz vakcina fokozatos szakvizsgálatának folyamata februárban kezdődhet meg.

Sok probléma volt az Európai Gyógyszerügynökség szerint a Pfizer vakcinájával az engedélyeztetés előtt

A dark webre korábban kiszivárogtatott, a Pfizer vakcináihoz kötődő dokumentációk alapján nagy volt a nyomás az Európai Gyógyszerügynökségen a vakcinák minél gyorsabb engedélyeztetése miatt – számol be hírről a le Monde.

Brit zenészek: Vízummentessé kell tenni az európai turnékat

Caroline Dinenage brit kulturális államtitkár szerint „nyitva áll az ajtó” a megállapodás előtt, ha az EU hajlandó megfontolni London javaslatait.

A brit zenészek szerint vízummentessé kell tenni az európai turnékat

London - A brit zenei élet legnevesebb képviselői követelik szerdán ismertetett közös felhívásukban, hogy a brit kormány érje el az Európai Uniónál az adminisztratív akadályoktól mentes turnézás lehetőségét. Az aláírók között szerepel Schiff András zongoraművész is.

Elképesztő: 1,5-2 hónappal a társai előtt jelent meg az első gólya Tatán

Kemma
-
 Ma 14:00Belföld

Év elején ritka látvány hazánkban a gólya. A vándormadarak egyik példánya szerdán, másfél-két hónappal korábban a szokottnál mégis megjelent az Öreg-tóban.

Spotify: ezeket a számokat hallgatja Szalai Attila a meccsek előtt

NSO
-
 Ma 13:51Foci

Új sorozatot indítunk el a Nemzeti Sport Online-on, melyben magyar sportolók mutatják meg, milyen zenéket hallgatnak a hétköznapokban és a fontos meccsek, események előtt. Az NSO Spotify-oldalát a nemrég a Fenerbahcéhoz igazoló Szalai Attillával nyitjuk meg, aki elküldte a lejátszási listáját, ami a Fener öltözőjében is pörög majd nála!

Az oroszok vakcinájuk európai bejegyzését kérték

A Szputnyik V fejlesztői szerint februárban kezdődhet el az uniós vizsgálat.

Rijeka, mint Európai Kulturális fővárosa: identitás, narratívák és kihívások/ONLINE

2020-ban Rijekát választották Európa Kulturális Fővárosának, a programsorozat jelmondata a „Sokféleség kikötője" volt. 

Európai bejegyzést kértek az orosz Szputnyik V vakcinára

A Szputnyik V fejlesztői az oltóanyag európai bejegyzését kérték, a Covid-19 elleni első orosz vakcina fokozatos szakvizsgálatának folyamata februárban kezdődhet meg – közölte szerdán az oroszországi oltóanyagok fejlesztését finanszírozó Oroszországi Közvetlen Befektetési Alap (RFPI). Az RFPI tájékoztatása szerint kedden az Európai…

Az orosz vakcina európai bejegyzését kérik

A Szputnyik V fejlesztői az oltóanyag európai bejegyzését kérték, a Covid-19 elleni első orosz vakcina fokozatos szakvizsgálatának folyamata februárban kezdődhet meg – közölte szerdán az oroszországi oltóanyagok fejlesztését finanszírozó Oroszországi Közvetlen Befektetési Alap (RFPI).

Az orosz Szputnyik V fejlesztői a vakcina európai bejegyzését kérték

A Szputnyik V fejlesztői az oltóanyag európai bejegyzését kérték, a Covid-19 elleni első orosz vakcina fokozatos szakvizsgálatának folyamata februárban kezdődhet meg – közölte szerdán az oroszországi oltóanyagok fejlesztését finanszírozó Oroszországi Közvetlen Befektetési Alap (RFPI).

A lengyel kormányfő levelet írt az Európai Bizottságnak a kevesebb vakcina miatt

Mateusz Morawiecki szerint a vakcinaszállítmányok átmeneti korlátozása nagy hatással lehet a lengyel oltási programra.