Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 145 hír

Erősödés nyitáskor az amerikai tőzsdéken

Indexerősödéssel indult a kereskedés pénteken az amerikai értékpapírpiacokon, ahol a kereskedés a szokásosnál korábban, 19 órakor áll le.

Tőzsdére megy az egyik legnépszerűbb vásárlós applikáció

Origo
-
 Ma 17:07Gazdaság

A Wish 15 és 30 milliárd dollár közötti értékelésre számít a tőzsdén.

Tiba István és Bodó Sándor telemarketingeseknek álltak?

Beindult a kampány ezerrel, a Fidesz hajdúsági csicskái telefonon keresik a veszélyeztetett korosztályt. A képek szerint tárcsázni és csevegni még tudnak, ha dolgozni nem is.

Tőzsde – Erősödés nyitáskor az amerikai tőzsdéken

Indexerősödéssel indult a kereskedés pénteken az amerikai értékpapírpiacokon, ahol a kereskedés a szokásosnál korábban, 19 órakor áll le. Pénteken a DJIA-30 index 0,27 százalék, az S&P-500 index 0,32 százalék, a Nasdaq Composite index pedig 0,51 százalék pluszt jelzett kezdéskor. A tőzsdék csütörtökön zárva voltak a hálaadási ünnep…

Ftx: margin a spot tőzsdén is

Ma megjelent a margin kereskedés lehetősége az FTX spot tőzsdéjén is – néhány érdekes csavarral és kényelmi funkcióval. Spot tőzsdén margin bevezetést már láttunk, a nagyobbak közül tavaly a Binance-en jelent meg. Ott kézzel lehet kölcsönt felvenni, amiért megkapjuk az… The post FTX: margin a spot tőzsdén is first appeared on Kripto…

A tőzsdei üzletkötések harmada manipulált volt

A Bonatrevi Sales több száz esetben adott önkötést eredményező tőzsdei megbízást a Set Group papírjaira. Nem is titkolt céljuk az árfolyam mesterséges szinten tartása volt. A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 23 millió forintos bírságot szabott ki.

Lecsapott az MNB: 23 milliós bírság közel száz, a piacot manipuláló tőzsdei ügylet miatt

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 23 millió forint bírságot szabott ki a Bonatrevi Sales a.s cseh székhelyű társaságra a piaci manipulációt tiltó jogszabályi rendelkezések és a szavazati jog mértékének bejelentésére vonatkozó jogszabályi előírások megsértése miatt – közölte a jegybank az MTI-vel pénteken. Az MNB tiltott piacbefolyásolás…

23 millióra büntette az MNB a tőzsdén trükköző cseh társaságot

A jegybank szerint a Bonatrevi Sales a.s cseh székhelyű társaság magától vásárolt részvényeket, hogy mesterségesen alakítsák az árfolyamot.

Tőzsde – MNB: 23 milliós bírság piaci manipuláció miatt

A piaci manipuláció és a szavazati jog mértékének bejelentésére vonatkozó jogszabályi előírások megsértése miatt 23 millió forint bírságot szabott ki Magyar Nemzeti Bank a cseh székhelyű Bonatrevi Sales a.s társaságra. Az MNB tiltott piacbefolyásolás gyanújával feljelentést tett az ügyészségen.

Breaking news: csúszik a Nokia 9.3 PureView

Nem mintha a hír bárkit meglepne.

Tőzsdei manipuláció miatt bírságol a jegybank

23 millió forint bírságot kapott a cseh BONATREVI SALES.

Csúnya manipulációs ügylet a magyar tőzsdén

Mesterségesen akarták szinten tartani egy részvény árfolyamát, lépett a jegybank.

A New York Times szerint ők (eddig) a 21. század legnagyobb színészei – nos, vannak köztük meglepő nevek

IGN
-
 Ma 10:42Film

Nem is egy. “Kaméleonok és szépségek, karakterszínészek és sztárcsináló pillanatok - ők voltak azok, akik tehetségükkel mindenkit túlragyogtak a nagyvásznon az elmúlt húsz évben” - írtja a portál a bevezetőben.