Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 403 hír

Az Európai Bizottság jóváhagyta a magyar cégek támogatását

Az Európai Bizottság jóváhagyta a koronavírus-járvány által sújtott cégek támogatását célzó 50 millió eurós magyar programot.

A hülye tőzsdei elemzők megint alulbecsülték

A Morgan Stanley sem lóg ki a sorból, ami a pozitív meglepetéseket illeti a vállalati gyorsjelentések tekintetében. Vagy lehet, hogy épp fordítva kéne nézni a dolgot?

Nem szállít Magyarországra az európai Amazon, a kiskereskedelmi különadó lehet az oka

Az új magyar adójogi előírásokkal magyarázza az Amazon, hogy átmenetileg nem lehet magyar címre rendelni tőlük.

Csak politikai akarat hiányzik, hogy az Európai Bizottság elindítsa a jogállamisági mechanizmust

HVG
-
 Ma 17:00Belföld

Noha számos uniós jelentés bizonyítja, hogy Lengyelországban és Magyarországon sérül az igazságszolgáltatás függetlensége, és virágzik a korrupció, az uniós intézmények közti játszmák és a politikai kockázattól való félelem miatt az Európai Bizottság mégis halogatja, hogy fellépjen az uniós pénzügyek érdekében. Az EUrologus Jogálom című…

Alapjogokért Központ: Lengyel–magyar motorral indul az európai ébredés

Az európai szintű konzervatív erők együttműködésének kibővítéséről egyeztetett az Alapjogokért Központ a lengyel Ordo Iurisszal – írja Facebook-oldalán az Alapjogokért Központ.

Erősen kezdik a napot az amerikai tőzsdék

Indexemelkedéssel indult a kereskedés pénteken az amerikai értékpapírpiacokon a héten kezdődött negyedéves eredménybeszámoló szezon első jelentéseiben szereplő várakozáson felüli adatokat nyugtázva.

Tőzsde – Erős kezdés New Yorkban

Indexemelkedéssel indult a kereskedés pénteken az amerikai értékpapírpiacokon a héten kezdődött negyedéves eredménybeszámoló szezon első jelentéseiben szereplő várakozáson felüli adatokat nyugtázva. New Yorkban a DJIA-30 index 0,48 százalékkal, az S&P-500 index 0,31 százalékkal, a Nasdaq Composite index 0,10 százalékkal…

Gyenge első negyedév után fellendülésben bízik a hazai söripar

Gyenge első negyedévet zárt a magyarországi söripar, ám a legnagyobb gyártók bíznak abban, hogy az év további részében a forgalom fellendül – mondta Kántor Sándor, a Magyar Sörgyártók Szövetsége igazgatója az MTI kérdésére.

A jegybank felfüggesztette az OTT-ONE részvények tőzsdei kereskedését

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) péntektől felfüggesztette az OTT-ONE Nyrt. részvényeinek tőzsdei kereskedését, mivel a kibocsátó hiányosan, lényegi információt elhallgatva tette közzé, hogy könyvvizsgálója visszaadta megbízását. A jegybank a rendelkezésére álló adatok alapján feljelentést is tett a Fővárosi Főügyészségen - közölte az MNB pénteken…

Tőzsde – Erős kezdés New Yorkban

Indexemelkedéssel indult a kereskedés pénteken az amerikai értékpapírpiacokon a héten kezdődött negyedéves eredménybeszámoló szezon első jelentéseiben szereplő várakozáson felüli adatokat nyugtázva.

Felfüggesztették a tőzsdei kereskedést a lélegeztetőgép-biznisz egyik érintettjének részvényeivel

A jegybank a már beszerzett információk elemzését követően az OTT-ONE Nyrt. tevékenységével összefüggésben feljelentést is tett a Fővárosi Főügyészségen.

Megvétózta Magyarország az Európai Unió közös, Kínával szembeni kiállását

Az indoklás szerint az EU-nak már így is túl sok vitája van Kínával.

Lengyel-magyar motorral indul az európai ébredés

Az európai szintű konzervatív erők együttműködésének kibővítéséről egyeztetett az Alapjogokért Központ a lengyel Ordo Iuris-szal.

Lengyel-magyar együttműködés a konzervatív értékek európai védelméért

Origo
-
 Ma 14:41Belföld

Az európai szintű konzervatív erők együttműködésének kibővítéséről egyeztetett az Alapjogokért Központ a lengyel Ordo Iurisszal.

Lengyel–magyar motorral indul az európai ébredés

Az európai szintű konzervatív erők együttműködésének a kibővítéséről egyeztetett az Alapjogokért Központ a lengyel Ordo Iurisszal.