Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 298 hír

Nagy az érdeklődés Magyarország első nemzetközi zöld kötvényének kibocsátása iránt

Kimagasló, több mint ötszörös volt a befektetői érdeklődés Magyarország első nemzetközi zöld kötvényei iránt, a jelentős túljegyzésnek köszönhetően a kötvényeket az eredeti árindikációnál (midswap + 240 bázispont) 50 bázisponttal szűkebben sikerült árazni - közölte az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) kedden az MTI-vel.

Nagyon megnőtt a kártyás fizetések iránti igény Magyarországon

Növekedés
-
  Ma 04:04 Gazdaság

Jelentősen megnőtt a kártyás fizetés és 4000 új terminált is igényeltek a kereskedők a koronavírus alatt, ami jelentős növekedés az előző évhez képest - mondta a növekedés.hu-nak Eölyüs Endre, a Matercard Magyarországért és Szlovéniáért felelős igazgatója.

Pamela Anderson továbbra is hordja a Baywatch-ruhát

Pamela Anderson 52 évesen is szexi, ráadásul még mindig jó rá a Baywatchos fürdőruha.

Nagyon várják már a folytatást

Duol
-
  Tegnap 21:28 Sport

A helyi labdarúgócsapat jó szériát teljesített a Fejér megyei II. osztály déli felnőttcsoportjában. A bajnokság lezárásáról ­Mergl István, a klub elnöke nyilatkozott lapunknak.

Édességgel, tombolasorsolással várják a véradókat a Csokonai Színházban

Újra véradás lesz, édességgel, tombolasorsolással várják a donorokat a Csokonai Színházban a Vöröskereszt önkéntesei, munkatársai június 4-én, 13-18 óra között. A véradást meghosszabbították, sorszámokkal gyorsítják, és igyekeznek kellemessé tenni a várakozást. Hóeleji véradásra invitálják a váradókat a Magyar Vöröskereszt…

Ötszörös érdeklődés Magyarország zöld kötvénye iránt

hirado.hu
-
  Tegnap 21:25 GazdaságKötvény

A nemzetközi zöld kötvényeket június 2-án bocsátották ki.

Továbbra is Bartha Csaba irányítja a Győri Audi Eto KC-t

Újabb három évre megválasztották Bartha Csabát a Győri Audi ETO KC elnökének.     A klub keddi közleménye emlékeztet rá, hogy Bartha Csaba 2016. augusztus 2-tól tölti be tisztségét az egyesület vezetésében, és az azóta eltelt időszakban a női kézilabdacsapat három Bajnokok Ligája és három magyar bajnoki győzelem mellett két Magyar…

Több mint ötszörös volt az érdeklődés Magyarország első nemzetközi zöld kötvényének kibocsátása iránt

Kimagasló, több mint ötszörös volt a befektetői érdeklődés Magyarország első nemzetközi zöld kötvényei iránt, a jelentős túljegyzésnek köszönhetően a kötvényeket az eredeti árindikációnál (midswap + 240 bázispont) 50 bázisponttal szűkebben sikerült árazni - közölte az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) kedden az MTI-vel.

Több mint ötszörös az érdeklődés Magyarország első nemzetközi zöld kötvényének kibocsátása iránt

Kimagasló, több mint ötszörös volt a befektetői érdeklődés Magyarország első nemzetközi zöld kötvényei iránt, a jelentős túljegyzésnek köszönhetően a kötvényeket az eredeti árindikációnál (midswap + 240 bázispont) 50 bázisponttal szűkebben sikerült árazni – közölte az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) kedden az MTI-vel. A nemzetközi zöld…

Továbbra is remek üzlet a kormány propagandaüzeneteinek célba jutattása

444.hu
-
  Tegnap 20:38 Gazdaság

A konkurencia nélkül maradt Balásy Gyula a kisebb cégéből is 1,5 milliárdos osztalékot vett ki.

Visszaesett az okosórák iránti kereslet

Origo
-
  Tegnap 19:42 Mobiltech

Eközben viszont a Samsung okosórák iránti kereslet 71 százalékkal nőtt az első negyedévben.

Továbbra is mélyponton a brit gyáripar

Friss adatok szerint valamelyest emelkedtek májusban az előző havi rekordmélységről a brit feldolgozószektor aktivitásának mérőszámai, de továbbra is az ágazat teljesítményének gyors visszaesését jelzik.

Fásítási program indul: 10 ezer fő alatti lakosszámú települések jelentkezését várják!

Településfásítási programot hirdet 500 millió forintos keretösszeggel az Agrárminisztérium a 10 ezer fő alatti lakosszámú településeknek, amelyek együttesen 12 ezer sorfát igényelhetnek térítésmentesen - jelentette be Nagy István agrárminiszter kedden Kecskeméten, a KEFAG Kiskunsági Erdészeti és Faipari Zrt. Juniperus Parkerdészetében.