Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 156 hír

Továbbra is a Barcelona a leggazdagabb futballklub

A koronavírus-járvány miatti bevételkiesések ellenére továbbra is az FC Barcelona vezeti a leggazdagabb futballklubok listáját a Real Madrid és a Bayern München előtt.

Szárnyalnak még a tőzsdék Biden lépéseire, vagy jön a kijózanodás?

Telex
-
 Ma 16:39Gazdaság

A piacok szinte egységesen ítélik meg, hogy mit várhatnak az új amerikai elnöktől. Vagy mindenkinek igaza lesz, vagy jön egy nagy csavar, de akkor sokan fognak rosszul járni.

Továbbra is az FC Barcelona a leggazdagabb futballklub

A koronavírus-járvány miatti bevételkiesések ellenére továbbra is az FC Barcelona vezeti a leggazdagabb futballklubok listáját a Real Madrid és a Bayern München előtt.

Továbbra is az FC Barcelona a leggazdagabb futballklub

A Deloitte Sport Business Group által készített, Football Money League című kiadvány alapján a húsz leggazdagabb labdarúgóklub a pandémia miatt eddig 1,1 milliárd euró bevételkiesést szenvedett el, ez pedig az idény végéig elérheti a 2 milliárd eurót is, mivel a szurkolók még nem térhettek vissza a stadionokba. A top 20 bevétele így 8,2…

Továbbra is az FC Barcelona a leggazdagabb futballklub

Budapest - A koronavírus-járvány miatti bevételkiesések ellenére továbbra is az FC Barcelona vezeti a leggazdagabb futballklubok listáját a Real Madrid és a Bayern München előtt.

Továbbra is van tennivalónk a környezettudatosság terén

Bár a koronavírus-járvány megmutatta társadalmunk és a gazdaságunk törékenységét a komolyabb megrázkódtatásokkal szemben, Magyarország lakosainak környezetvédelemhez való viszonya csak részben változott.

A Kreml továbbra is tagad és titkolózik Putyin Fekete-tengeri palotájáról

A Kreml szerint nem lenne korrekt elmondani kié a 400 milliárd forintot érő luxuspalota.

Továbbra is a Barcelona a világ leggazdagabb klubja

Eddig 1,1 milliárd euró bevételkiesést szenvedett el a világ 20 leggazdagabb labdarúgó klubja a koronavírus járvány miatt.

A WHO továbbra sem javasolja a külföldre utazást a beoltottaknak

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a Moderna vakcinájára vonatkozóan adott ki új iránymutatást, ezzel együtt mondták ki, hogy egyelőre a beoltottaknak sem ajánlják, hogy külföldre utazzanak.

Továbbra is tisztázatlanok a részletek az érettségivel kapcsolatban

Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár január 12-én tett bejelentést a tavaszi érettségikkel kapcsolatban. Az államtitkár szerint a járványhelyzet ellenére a

Félsiker az EP-ben: a Beneš-dekrétumok ügye továbbra is nyitva marad, a szakbizottság mélyreható vizsgálatot kér az …

Az Európai Parlament Petíciós Bizottsága (Peti) nem zárja le a Beneš-dekrétumok ügyét, az ezzel kapcsolatban benyújtott két petíció továbbra is nyitva marad, a Peti pedig egy mélyreható vizsgálatot kért az Európai Bizottságtól az ügyben - derült ki az EP szakbizottságának mai ülésén. 

Terményárak: szerdáig tartott a szárnyalás

A 3. héten látszólag alapvető változás jött, pedig csak egy tényező mozgatta a piacokat és ez a sokat emlegetett spekuláció.

Az űripar a járvány ellenére szárnyal

Tavaly rekordösszeget értek el az űrcégekbe történő magánbefektetések, dacolva az ipar azon félelmével, hogy a koronavírus-járvány jelentősen visszaveti az elmúlt évtized lendületét.

Továbbra is folyik a kormoránok elleni küzdelem

Komoly károkat tud okozni a halgazdálkodásban a kormorán, vagy más néven nagy kárókatona, ezért is fontos a gyérítése, riasztása.

A pandémia nyertesei és vesztesei. Szárnyalók és akik padlóra kerültek

40plusz
-
 Ma 10:52Karrier

Jó ideje téma, hogy változások lesznek a felnőttképzésben.  Az OKJ-s képzésként megismert oktatási formák száma az eddigi 760-ról kevesebb, mint 200-ra csökken. Szakmák tűntek el, legfőképpen azért, mert a megváltozott gazdasági környezet már nem jelent felvevőpiacot rájuk. A Covid-19 másfajta változást hozott a munka világában.…