Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 132 hír

Netanjahu háborúval fenyeget, ha Gázából továbbra is rakétákat lőnek

Az izraeli légierő fegyverraktárakat és kiképzőközpontokat bombázott a Gázai övezetben, válaszul a palesztin rakétákra.

Továbbra sincs veszélyben az olimpia a Nob szerint

Az előkészületek a tervek szerint haladnak.

Továbbra is 3 milliárd forint fölött van a PTE adóssága

PécsiStop
-
  Ma 15:30 Megyei

Kicsivel csökkent ugyan a tavaly év végi adatokhoz képest a Pécsi Tudományegyetem tartozása, ám még így is 3 milliárd forint fölött áll a mutató. Országosan sem jobb a helyzet, december végétől január végéig több mint 8 milliárd forinttal nőtt meg a kórházak és egészségügyi intézmények tartozása.

Vucic: Szerbia továbbra is megtartja katonai semlegességét

A fegyverek erősítik Szerbiát és az ország eltökéltségét a katonai semlegesség iránt - hangsúlyozta Aleksandar Vucic szerb államfő azzal összefüggésben, hogy az Oroszországtól vásárolt hat Pancir-Sz1 légvédelmi ütegből kettő megérkezett Szerbiába.

Kémkedéssel és adatszivárogtatással vádolják: megkezdőzött a WikiLeaks alapítójának kiadatási pere

Megkezdődött hétfőn Londonban a WikiLeaks kiszivárogtató portál alapítója, Julian Assange kiadatási pere.

Két új “RTX-gyilkos” kártya is érkezhet hamarosan az AMD-től

Leet
-
  Ma 14:45 Gaming

Korábban írtunk róla, hogy Lisa Su elszólása után az AMD hivatalosan is bejelentette, hogy 2020-ban új videókártyákkal jelennek meg. Nemsokkal később fel is tűnt egy benchmarkban egy “Ismeretlen AMD Radeon” elnevezésű kártya, ami még az RTX 2080 Ti-t is leverte. Azóta a tech-rajongók csak “RTX-gyilkosként” emlegetik az AMD új…

Koronavírus: Magyarországon továbbra sincs fertőzött

Mérik az új típusú koronavírus olaszországi terjedése miatt az onnan közvetlenül érkező utasok testhőmérsékletét a budapesti és a debreceni repülőtéren - közölte az országos tisztifőorvos hétfőn Budapesten.

Magyarországon továbbra sem regisztráltak koronavírus-fertőzött beteget

Mérik az új koronavírus olaszországi terjedése miatt az onnan közvetlenül érkező utasok testhőmérsékletét a budapesti és a debreceni repülőtéren – közölte az országos tisztifőorvos.

WHO: továbbra is nemzetközi vészhelyzet van, de a pandémia kifejezés már nem használatos

Bár az Egészségügyi Világszervezet (WHO) hivatalosan már évek óta nem használja a pandémia kifejezést, az új típusú koronavírus okozta járványt továbbra is nemzetközi vészhelyzetként kezelik - mondta el hétfőn a WHO egyik szóvivője.

Koronavírus: Amerika álhírterjesztéssel vádolja az oroszokat

Az amerikai tisztviselők szerint az oroszok a közösségi oldalakon, valamint az orosz médiában is olyan összeesküvés-elméleteket terjesztenek, amelyek szerint az Egyesült Államok felelős a koronavírus-járványért.

Antiszemitizmussal vádolják a flandriai kisváros híres karneválját

Az izraeli külügyminiszter és zsidó szervezetek tiltakozása ellenére az ortodox zsidókat sztereotípiákkal ábrázoló figurák is felvonultak a flandriai Aalst (Alost) városában vasárnap megtartott hagyományos karneváli felvonuláson. A belga kormány vizsgálatot ígér az ügyben.

Továbbra is nemzetközi vészhelyzet van a koronavírus-járvány miatt

hirado.hu
-
  Ma 13:02 Külföld

Már nem használja a szervezet az egykori, hat szintből álló riasztási rendszert.

Operatív Törzs: Magyarországon továbbra sem regisztráltak koronavírus-fertőzött beteget

Mérik az új koronavírus olaszországi terjedése miatt az onnan közvetlenül érkező utasok testhőmérsékletét a budapesti és a debreceni repülőtéren – közölte az országos tisztifőorvos.