Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 147 hír

Vérontás a kórházban: hétre nőtt a halálos áldozatok száma

Maszol
-
  Ma 12:41 Határtalan

Az elhunyt férfi 74 éves volt, nehéz műtéten esett át, és a kezelés egész ideje alatt súlyos volt az állapota, éppen ezért lélegeztetőgépen tartották.

Irán továbbra is intézkedik a magas olajárakról

Irán háborús fenyegetőzésének köszönhetően az olaj árfolyama ismét emelkedésbe kapcsolt. Teljeskörű háború lehet a vége, ha a szaúdiak vagy az amerikaiak bármilyen válaszcsapást mérnek a perzsa államra. A héten jelen állás szerint 8%-ot emelkedett a Brent.

Ígérgetett, de továbbra is csőbe húz a Booking.com

A legnépszerűbb szállásfoglaló oldal továbbra is megtéveszti felhasználóit, pedig korábban már megígérték, hogy felhagynak a rossz gyakorlatukkal.

Szeptember 1-jéig kaptak ultimátumot, ám továbbra is félrevezeti felhasználóit a népszerű szállásfoglaló

Blikk
-
  Ma 11:06 Külföld

Félrevezeti felhasználóit a világszerte népszerű szállásfoglaló oldal, a Booking.com.

A Dózsa továbbra is hibátlan a bajnokságban

Szoljon
-
  Ma 11:06 Sport

Nem gyűrődött a papírforma, a vendég UVSE hiába vezetett több mint 9 percig Szolnokon, a hazaiak rutinos játékosaik révén nyertek a 3. fordulóban.

Irán továbbra is intézkedik a magas olajárakról

Irán háborús fenyegetőzésének köszönhetően az olaj árfolyama ismét emelkedésbe kapcsolt. Teljeskörű háború lehet a vége, ha a szaúdiak vagy az amerikaiak bármilyen válaszcsapást mérnek a perzsa államra. A héten jelen állás szerint 8%-ot emelkedett a Brent.

Továbbra is tart a Szaúd-Arábia elleni fegyverexport-tilalom

A német szövetségi kormány újabb hat hónappal meghosszabbította a Szaúd-Arábiába irányuló hadiipari export tilalmát – jelentették be Berlinben.

Repülőhollandi Eb: továbbra is vezet a Majthényi, Domokos páros

A 13-szoros világbajnok Majthényi Szabolcs, Domokos András páros nyolc futam után is az élen áll a balatonföldvári vitorlázó repülőhollandi Európa-bajnokságon.

Repülőhollandi Eb - Továbbra is vezet a Majthényi, Domokos páros

A 13-szoros világbajnok Majthényi Szabolcs, Domokos András páros nyolc futam után is az élen áll a balatonföldvári vitorlázó Repülőhollandi Európa-bajnokságon.

Továbbra is sikeres az integráció: combon szúrt egy nőt egy 11 éves cigánykölyök Jászapátiban

Bicskájával combon szúrt egy nőt egy 11 éves fiú csütörtökön, Jászapátiban - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

Továbbra is nyugtalanító homály veszi körül a szaúdi dróntámadást

24
-
  Tegnap 15:59 Külföld

A művelet olyan képességeket tárt fel, amelyeket idáig nem nagyon láttunk a Közel-Keleten. Mi lehet Szaúd-Arábia és az USA válasza?

Az orvosi kamara továbbra is tárgyalni akar a kormánnyal

VG
-
  Tegnap 15:54 Gazdaság

A MOK követelései között szerepel, hogy 900 ezer forint legyen az alapbére a közfinanszírozott egészségügyi ellátás valamennyi szakorvosának.

Továbbra is Belgium az élen, Magyarország öt helyet rontott a FIFA-ranglistán

Népszava
-
  Tegnap 13:37 Sport

A magyarok Eb-selejtezős riválisai közül Horvátország a 8., Wales a 23., Szlovákia a 29., Azerbajdzsán pedig a 109.

Ferrari: Továbbra is hiszünk Vettelben!

Kiábrándító idénye ellenére továbbra is teljes mértékben bízik világbajnok versenyzőjében, Sebastian Vettelben a Ferrari Forma-1-es csapata – ezt maga Mattia Binotto csapatfőnök nyilatkozta.

Egyre több beteg tévézhet a kórházban egy önkéntes szerelő jóvoltából

NLC
-
  Tegnap 12:34 Egészség

Ellenbacher Attila tévészerelő nemcsak tévéket adományoz, de a komplett antennarendszert is kiépítette. Orosvári Zsolt pedig ágyakkal segítette az anyákat.