Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

NAV-közlemény onlinepénztárgép-gyártók és -forgalmazók számára

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) elkészítette az online pénztárgépek naplóállományait ellenőrző séma 6.6.5-ös (2021.01.20.) verzióját. A folyamatban lévő fejlesztésekben ezt a verziót kell használni – írja honlapján a NAV.

A kriptovaluták csökkentik az adóbevételt az EU államaiban

Az Európai Unióban az adók beszedése az egyes tagállamok hatáskörébe tartozik. Ugyanakkor az unió feladata, hogy segítse őket az adókikerülés és adókijátszás elleni küzdelemben. Az Európai Számvevőszék az adóügyi információk cseréjének ellenőrzése kapcsán tapasztalt hiányosságokat.

Koronavírus: hamarosan újra a csúcson az álláshirdetések száma, szükség van a munkaerőre

2020 utolsó három hónapja a stabilizálódás és a jövőre való felkészülés jegyében telt, a hazai munkaerőpiac szereplőinek többsége optimistán tekint 2021-re.

Továbbra is a Barcelona a leggazdagabb futballklub

A koronavírus-járvány miatti bevételkiesések ellenére továbbra is az FC Barcelona vezeti a leggazdagabb futballklubok listáját a Real Madrid és a Bayern München előtt.

Marad a változékony idő, csökkenő felhőzet, csapadék és havazás is várható

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -7 és 0 fok között alakul. Kedden a Dunától keletre mindenütt csökken a felhőzet, és megszűnik a csapadék. Eközben északnyugat felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet, és késő délutántól előbb az északnyugati megyékben, majd éjszaka a Dunántúlon másutt is elszórt jelleggel kell…

Más számára is foglalhatunk időpontot a kormányablakba

Hiros
-
 Ma 17:27Megyei

A magyarorszag.hu új, egységes felületet kínál a kormányablakokba, okmányirodákba történő időpontfoglaláshoz. A bejelentkezett felhasználó akár a nagyszülők részére is foglalhat időpontot.

Látványos: Jégbe fagyott buborékokban gyönyörködhetnek Kínában

RTL Klub
-
 Ma 17:00Bulvár

Jégbe fagyott buborékokban gyönyörködhetnek az észak-nyugat kínai Sayram tónál járók. A különleges látvány miatt turisták és fényképészek özönlötték el a területet. A buborékokat a tó mélyén élő növények eregetik, és ahogy a felszín fele emelkednek, belefagynak a jégpáncélba. Ezen a területen télen ritkán emelkedik mínusz 30 fok felé a…

A Covid-19 másfélszeresére növelte a természetjárók számát

Ripost
-
 Ma 16:50Belföld

A koronavírus járványnak pozitív hozadéka is van: sokkal többen túráznak. A korlátozások óta a bezártság-érzet felerősítette a kirándulási vágyat és a természet szépségei iránti érdeklődést.

Gyorsan nő a külföldi vendégmunkások száma Csehországban

Külföldi vendégmunkások alkotják a csehországi alkalmazottak mintegy 15 százalékát –

Továbbra is az FC Barcelona a leggazdagabb futballklub

A koronavírus-járvány miatti bevételkiesések ellenére továbbra is az FC Barcelona vezeti a leggazdagabb futballklubok listáját a Real Madrid és a Bayern München előtt.

Az FDJ volt a legjobb választás Valter Ati számára?

Flowcycle
-
 Ma 16:30Sport

Új tapasztalatok és lehetőségek is bőven jöhetnek a magyar versenyző számára.

Jobb körülményeket teremtenének a debreceni fogyatékosok számára

Cívishír
-
 Ma 16:26Megyei

Ismét kivitelezőt keresnek az Ifjúság utcai épület felújítására. 

Továbbra is az FC Barcelona a leggazdagabb futballklub

A Deloitte Sport Business Group által készített, Football Money League című kiadvány alapján a húsz leggazdagabb labdarúgóklub a pandémia miatt eddig 1,1 milliárd euró bevételkiesést szenvedett el, ez pedig az idény végéig elérheti a 2 milliárd eurót is, mivel a szurkolók még nem térhettek vissza a stadionokba. A top 20 bevétele így 8,2…

Továbbra is az FC Barcelona a leggazdagabb futballklub

Budapest - A koronavírus-járvány miatti bevételkiesések ellenére továbbra is az FC Barcelona vezeti a leggazdagabb futballklubok listáját a Real Madrid és a Bayern München előtt.