Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kis híján belehalt Papadimitriu Athina a koronavírusba, pokolba küldi a kétkedőket

A színésznő három küzdelmes hét után győzte le a koronavírust. Minden vírustagadónak azt kívánja, éljen át két olyan napot, amilyet ő. A Jászai Mari-díjas színésznő több kollégájával együtt elkapta a koronavírust, és nem úszta meg olcsón. – Három hétre vert le a lábamról a betegség, de nem alapszinten. Úgy kezdődött, hogy az első öt napon

Két terrorista parancsnokkal végeztek a hatóságok

A tűzharcban egy biztonsági tiszt is megsebesült. Az Iszlám Állam két parancsnokával végeztek Hajber-Pahtunhva tartomány egyik törzsi körzetében a pakisztáni hatóságok – tudatták helyi biztonsági források kedden. A pakisztáni erők hírszerzési információk alapján ütöttek rajta az Iszlám Állam egyik rejtekhelyén Badzsaur körzetben. A tűzharcban…

Meglepően nőies az új fizuratrend: a kétszínű haj lesöpri az ombrét?

Retikül
-
 Ma 07:00Divat

A kétszínű haj korábban is gyakran felbukkant a divat körforgásában, ám eddig csak afféle rétegtrendként kullogott az ombre árnyékában. Ősz végére azonban jelentősen megnőtt a népszerűsége ennek a hajfestési technikának, az érdeklődést látva pedig okunk van azt feltételezni, hogy a tél egyik meghatározó irányzatává növi ki magát.

Két nagykanizsai orvos Szent Kozma – Szent Damján díjat kapott

Zaol
-
 Ma 07:00Megyei

A Magyar Orvosi Kamara Zala Megyei Területi Szervezetének elnöksége 2010 óta minden novemberben Szent Kozma – Szent Damján díjat adományoz egy alapellátásban és egy fekvőbeteg-ellátásban dolgozó orvosnak, kimagasló szakmai színvonalú gyógyító-megelőző tevékenysége, segítőkészsége, aktív közéleti tevékenysége elismeréseként.

Végeztek az Iszlám Állam két parancsnokával

24.hu
-
 Ma 06:41Külföld

Sok robbanószert is lefoglaltak.

Lelőtték az Iszlám Állam két terrorista parancsnokát

Origo
-
 Ma 06:13Külföld

A tűzharcban egy katona is megsebesült.

Fa Kinga két gyermek mellől lett online vállalkozó

A pénzügyi tervezést sajnos nem tanítják az iskolában, pedig nagy hasznát vennénk a mindennapjaink tudatosabb megélésében.

Felismerte a Revolut, hogy a gyerekeknek néha két szülőjük van

A családi csomag okosabbá válik, kezel mindenféle élettársi kapcsolatot. Továbbá már nyugodtan el lehet küldeni a gyereket, hogy "most kérj apádtól pénzt".

Már nagyon utaznának az amerikaiak: a figyelmeztetések kétmillióan ültek repülőre a hétvégén

A figyelmeztetések ellenére több mint kétmillió amerikai ült repülőre a hétvégén – közölte az amerikai repülésbiztonsági hatóság vasárnap. Az intézmény adatai szerint pénteken és szombaton

Két keréken Csepel-sziget déli szegletében

Bringázás
-
 Tegnap 22:36Életmód

Ráckevén található Magyarország első rekonstruált és egyben működő hajómalma.

Újabb két emberi maradványt találtak Pompejiben, aztán rájöttek, hogy kik ők

Promotions
-
 Tegnap 22:02Színes

Csaknem 2000 évvel Pompeji pusztulása után olasz tudósok megtalálták két férfi, egy úr és egy szolga maradványait.