Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 264 hír

Így is emlékezetes szezon

Kanizsa Újság
-
  Ma 12:40 Sport

A Kanizsai Vadmacskák SE kadet női kosarasai számár akárhogy is nézzük, emlékezetes marad a 2019-2020-as szezon, hiszen nem kevés olyan csapatot győztek le és előztek meg a bajnokságban, mely akadémiai, fogalmazzunk így, úgymond kiemelt státusszal bírnak.

A 2019-es Wtcr szezon legélesebb helyzetei

Sport365
-
  Ma 12:37 Sport

Félelmetes ütközések, röpködő alkatrészek, kicsúszások és lángoló autók. Mutatjuk a tavalyi világkupasorozat legizgalmasabb pillanatait!

Üres edzőpályákon kezdődhet el a baseball-liga szezonja

Origo
-
  Ma 11:32 Sport

És még ennek a megszervezése sem egyszerű, hiszen 30 csapat egyidejű elhelyezését kellene megoldani.

Tóth Tibor színházigazgató: Ez a szezon számunkra gyakorlatilag véget ért

Mivel senki sem látja előre a koronavírus-járvány okozta folyamat végét, a nézők türelmét kéri a Komáromi Jókai Színház igazgatója. Tóth Tibor lépcsőzetes katasztrófaterveket dolgozott ki. Azt mondja, csaknem húsz éve színházvezető, de hasonló helyzetben még nem volt része. Mi történt a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos szigorú rendelkezések…

Jön a Call of Duty: Modern Warfare és a Warzone harmadik szezonja

A videojáték-szerelmesek jelentős hányada Call of Duty: Modern Warfare- és Warzone-lázban ég, azonban nem szándékozik leállni egy cseppet sem az Infinity Ward és az Activision kettőse, hiszen horizonton van a harmadik szezon. Konkrétan ki is szivárgott idő előtt egy-két dolog, ám most megérkezett a hivatalos bejelentés is, ...

A wimbledoni vezérigazgató is bizonytalan a szezon folytatásában

Hosszabbítás
-
  Ma 09:55 Blog

Richard Lewis próbál optimista lenni, de nem zárja ki, hogy 2020-ban már nem lesz tenisz.

Korán kezdődik a tavasz, a faültetési szezon a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt-nél

A szokásostól eltérően a korai enyhe idő az erdősítési munkák megkezdését eredményezte, hiszen számos feladat vár az erdészekre tavasszal.

Szerdán jelentik be a korlátozások további menetét

Hiros
-
  Ma 08:18 Belföld

Orbán Viktor pénteken beszélt arról, szerdára tervezi, hogy döntést hoznak a múlt héten bevezetett kijárási korlátozások jövőjét illetően.

Szezonja van: medvehagyma-krémleves füstöltsajt-csipsszel

Egyelőre nem tilos a szabadban kirándulni, és azoknak, akik megteszik, feltűnhet, hogy a sok nehézség mellett egy kis örömmel is számolhatunk: a medvehagyma ugyanúgy terem, mintha mi sem történt volna. Ennek örömére néhány medvehagymás receptet hoztunk, ez a gazdag fokhagymás aroma sokkal több ételbe illik, mint gondolnád.

Elrajtolt a tájfutó szezon, de azóta szünet van

Veol
-
  Ma 07:00 Sport

Az első volt az utolsó. Legalábbis jó ideig.

Napokon belül érkezik az új szezon, és jönnek vele új operátorok is!

Metabro
-
  Ma 01:03 Gaming

Rengeteg új tartalommal érkezik a Season 3!

A Barcelona akár további nyolc évre magához láncolhatja Ter Stegent

M4 Sport
-
  Tegnap 22:10 Sport

A spanyol sajtó szerint megállapodásra jutottak a felek.

Tóth Tibor színházigazgató: Ez a szezon számunkra gyakorlatilag véget ért

Mivel senki sem látja előre a koronavírus-járvány okozta folyamat végét, a nézők türelmét kéri a Komáromi Jókai Színház igazgatója. Tóth Tibor lépcsőzetes katasztrófaterveket dolgozott ki. Azt mondja, csaknem húsz éve színházvezető, de hasonló helyzetben még nem volt része.

Öten lettek koronavírus-fertőzöttek egy budapesti idősotthonban, további 13-an mutatnak fertőzésgyanús tüneteket

Sajnos megtörtént az, amitől mindannyian tartottunk: 5 idősotthonban élő embert fertőzött meg a koronavírus, további 13 lakó mutat a betegségre utaló tüneteket - jelentette be Facebook-oldalán Karácsony Gergely.

Koronavírus – További halasztások, újratervezések és intézkedések a sportvilágban

Pénteken is további halasztásokat, újratervezéseket és intézkedéseket jelentettek be a sportvilágban a koronavírus-járvány miatt.     A márciusi európai olimpiai kvalifikációs ökölvívótornán ...