Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

ÉVOSZ: az építőipar idei teljesítménye elérheti a 4500 milliárd forintot

VG
-
 Ma 09:26Gazdaság

2022 végére a használatba adható új lakások száma elérheti a 25 ezret, a felújítások száma pedig tartósan 220-250 ezer között lehet.

Alig történt változás a forint árfolyamában

Alig változott a forint árfolyama a főbb devizákhoz képest a nemzetközi bankközi devizapiacon hétfő reggel. Az euró 357,35 forinton forgott reggel hét órakor, gyakorlatilag stagnált a péntek esti 357,36 forinthoz képest. Hasonlóképpen, szinte nem változott az árfolyam a svájci frank és a japán jen viszonylatában sem. A frank péntek este 331,52 fori

Milliárdokat ad a kormány a nyelvtanároknak, hogy diákjaik ne csak magyarul tudjanak megszólalni

Évente 1,5 milliárd forintot szánnak a katasztrofális helyzet javítására, mert a magyarok több mint a fele csak magyarul ért.

Az építőipar idei teljesítménye elérheti a 4500 milliárd forintot

2022 végére a használatba adható új lakások száma elérheti a 25 ezret, a felújítások száma pedig tartósan 220-250 ezer között lehet.

Szarka Tamás félmillió forintot adományozott az üldözött keresztények megsegítésére

2020 őszén megszületett Szarka Tamás Kossuth-díjas zenész és zeneszerző korszakalkotó, szakrális műve, a Missa Missio, melynek CD-eladásából származó nyereségét az üldözött keresztények megsegítésére ajánlotta fel a Kossuth-díjas művész. A pénzadomány a Miniszterelnökség Üldözött Keresztények Megsegítéséért és a Hungary Helps…

Azt sem tudni, ki használja majd a 15 milliárdos sportcsarnokot Nagykanizsán

HVG
-
 Ma 08:51Gazdaság

A városban jelenleg sincs profi elsőosztályú teremsport, ahogy azt sem tudni, mennyibe fog kerülni az aréna üzemeltetése az önkormányzatnak.

A milliárdok fokozzák a lottózási kedvet

Az ötös lottó forgalmi részaránya a Szerencsejáték Zrt.-nél a számsorsjátékok értékesítéséből már csak 39, a teljes árbevételből pedig 9,5 százalék, a halmozódások idején azonban továbbra is megugrik a szelvényszám – írja a Világgazdaság hétfői számában.

Még mindig a kitörés küszöbén a forint, kis lépésekkel halad előre

Tovább araszol a kitörés felé a forint, mely a jelek szerint megvetette a lábát 360 alatt. Ahhoz sem sok hiányzik, hogy technikailag kitörjön eddigi sávjából a magyar deviza, akkor pedig további tér nyílhat az erősödésre. Továbbra is kulcsfontosságú lesz ebből a szempontból az euró-dollár árfolyam alakulása, emellett az MNB holnapi üzeneteire figye

Öt év alatt 11 játékos lett milliárdos az ötös lottóval

Az ötös lottó forgalmi részaránya a Szerencsejáték Zrt.-nél a számsorsjátékok értékesítéséből már csak 39, a teljes árbevételből pedig 9,5 százalék, a halmozódások idején azonban továbbra is megugrik a szelvényszám - írja a Világgazdaság hétfői számában.

A tét 5 millió forint is lehet: akár gyermekek nélkül is járhat ez a támogatás

Az otthonteremtési program legtöbb eleme a gyermekek után jár, vagy olyan kedvezményhez kapcsolódik, melyet gyermekekre lehet igénybe venni. A 2021-től bevezetett támogatások között azonban van néhány olyan, melyet akár gyermektelen egyedülállók, párok is kihasználhatnak - írja a Pénzcentrum.

A tét akár 5 millió forint is lehet: akár gyermekek nélkül is járhat ez a támogatás

Az otthonteremtési program legtöbb eleme a gyermekek után jár, vagy olyan kedvezményhez kapcsolódik, melyet gyermekekre lehet igénybe venni. A 2021-től bevezetett támogatások között azonban van néhány olyan, melyet akár gyermektelen egyedülállók, párok is kihasználhatnak - írja a Pénzcentrum.

400 forintnál tartja magát az MTelekom

Lélektani értékéről próbálhat elrugaszkodni a távközlési vállalat árfolyama.

Száz forint járt egy kilométerért

Szombaton Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára Erdélybe látogatott. Délelőtt a Maros megyei Magyarfülpösön a Szivárvány Ház gyermekotthonban tett látogatást, délután pedig már Csíkszeredában a magyar kultúra napja alkalmából tartott ünnepségen és díjátadón vett részt. 

357,35 forinton az euró

Alig változott a forint árfolyama a főbb devizákhoz képest a nemzetközi bankközi devizapiacon hétfő reggel.

Egy helyben toporog a forint

Alig változott a forint árfolyama a főbb devizákhoz képest.