Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az EU tovább szigorítaná a kibocsátási szabályokat

Az előző évhez képest 71,2 százalékkal több elektromos autót adtak el, ez azonban még mindig csak 4 százaléka az új autók eladási számának.

Továbbra is hűvös, már-már télies időnk van

Az éjszaka képződött köd, illetve rétegfelhőzet kiterjedése napközben fokozatosan csökken, és ezt követően napos, gyengén felhős időre számíthatunk. Legnagyobb eséllyel északkeleten azonban tartósan borult, párás, helyenként ködös maradhat az idő. Számottevő csapadék nem valószínű. Általában mérsékelt marad a légmozgás. A…

Hollik István: Brüsszel továbbra is a bevándorlást támogatja

A Fidesz kommunikációs igazgatója hangsúlyozta: a járványhelyzet miatt nem több bevándorlóra, hanem több támogatásra lenne szükség.

Továbbra is hódít a Rubik-kocka: híres művészek jelenítik meg alkotásukban a világhírű magyar találmányt

Japán művészek – mások mellett a tokiói olimpiai stadiont tervező Kuma Kengo – készítettek a Rubik-kocka által inspirált alkotásokat a tokiói magyar nagykövetség kezdeményezésére; a kiállítás Takamado hercegnő, a császári család tagja jelenlétében nyílt meg kedden a tokiói Magyar Kulturális Intézetben.

Áttörés lehet, hamarosan leszáll a Holdra az ősi kínai holdistenről elnevezett robot

Robotszondát indított Kína kőzetminták vételezésére a Holdra helyi idő szerint kedd hajnalban.

Továbbra is elérhető az ingyenes influenza elleni oltóanyag

A Nemzeti Népegészségügyi Központ (Nnk) közleményében hangsúlyozta: az országban folyamatos az ingyenes influenza elleni oltások beadása.

A legnépszerűbb szakmák listája: továbbra is a csúcson a vendéglátás

Eduline
-
 Ma 06:09Karrier

Az Oktatási Hivatal adatai szerint több mint 2700 általános iskolás került be a legnépszerűbb képzésre - de mi is az pontosan? Mutatjuk a legnépszerűbb szakmákat.

Elindult a Holdra a kínai szonda

Amennyiben sikerrel jár, Kína lesz a harmadik ország, amely mintákat tudott venni a Hold felszínéről a Szovjetuniót és az Egyesült Államokat követően.

Koronavírus: a tervezettnél tovább működnek a szűrőbuszok

Meghosszabbították a koronavírus-gyanús esetek szűrését végző buszok korábban négynaposra tervezett működését. Rövidesen újabb szűrőegységek is munkába állhatnak.

Továbbra is sok beteg van kórházban

Már több mint százharmincezer aktív fertőzött van itthon – Mostantól 19 és 7 óra között ingyenesen lehet igénybe venni a bevásárlóközpontok parkolóit és mélygarázsait is.

Láthatók a korlátozások eredményei, de tovább kell csökkennie a számoknak Ausztriában az egészségügyi miniszter sz…

Telex
-
 Tegnap 23:08Egészség

December 6. után is korlátozásokra lesz szükség, hogy megelőzzék a karácsonyi időszak utáni harmadik hullámot, mondta Rudolf Anschober.

Kínai szonda landolt a Holdon

Robotszondát indított Kína kőzetminták vételezésére a Holdra helyi idő szerint kedd hajnalban.