Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Koronavírus: a tervezettnél tovább működnek a szűrőbuszok

Meghosszabbították a koronavírus-gyanús esetek szűrését végző buszok korábban négynaposra tervezett működését. Rövidesen újabb szűrőegységek is munkába állhatnak.

Továbbra is sok beteg van kórházban

Már több mint százharmincezer aktív fertőzött van itthon – Mostantól 19 és 7 óra között ingyenesen lehet igénybe venni a bevásárlóközpontok parkolóit és mélygarázsait is.

Láthatók a korlátozások eredményei, de tovább kell csökkennie a számoknak Ausztriában az egészségügyi miniszter sz…

Telex
-
 Tegnap 23:08Egészség

December 6. után is korlátozásokra lesz szükség, hogy megelőzzék a karácsonyi időszak utáni harmadik hullámot, mondta Rudolf Anschober.

Ősi áradások nyomaira bukkant a Curiosity a Marson

Liner
-
 Tegnap 22:42Tudomány

Habár napjainkban a vörös bolygón uralkodó száraz időjárást főként a rendszeresen kialakuló porviharok tarkítják csupán, egykor a Mars felszínén rengeteg víztömeg lehetett, a Curiosity rover pedig ennek nyomait találta meg nemrég.

Kiderült, hogy az elfideszesedett portált faképnél hagyó, népszerű újságíró hol folytatja tovább

November 26-án jár le felmondási ideje a Totalcar korábbi vezető szerkesztőjének, Winkler Róbertnek. Az újságíró a 444-nél folytatja tovább, írja a Kreatív. Ahogy arról a lapnak adott interjújában beszélt, Winkler új munkahelyére újságírói pozícióba kerül, “Gyakorlatilag a Totalcarnál is újságíró voltam az utóbbi hat évben, csak volt egy kamu vezet

Aranyérmet nyert egy magyar pezsgő a világbajnokságon

A hetedik éve megrendezett Champagne és Pezsgő Világbajnokságra 2020-ban rekordszámú, 1073 nevezés érkezett be a világ mintegy 30 országából.

Aranyérmet nyert a pezsgők világbajnokságán a Kreinbacher Birtok magnum pezsgője

Aranyérmet nyert az idei Champagne és Pezsgő Világbajnokságon (Cswwc) a Kreinbacher Birtok Brut Classic 2016 Magnum pezsgője, de a somlói borászat két ezüstöt is elhozott....

Óriási nemzetközi siker: aranyérmet nyert egy magyar pezsgő

Aranyérmet nyert az idei Champagne és Pezsgő Világbajnokságon (CSWWC) a Kreinbacher Birtok Brut Classic 2016 Magnum pezsgője, de a somlói borászat két ezüstöt is elhozott.

Aranyérmet nyert a pezsgők világbajnokságán a Kreinbacher Birtok magnum pezsgője

Aranyérmet nyert az idei Champagne és Pezsgő Világbajnokságon (CSWWC) a Kreinbacher Birtok Brut Classic 2016 Magnum pezsgője, de a somlói borászat két ezüstöt is elhozott.

A buszállomány további fiatalítása a város célja

Szoljon
-
 Tegnap 20:00Belföld

„Szomorúan tapasztalom, hogy a szolnoki helyi autóbusz-állomány milyen rossz állapotban van” – kezdte levelét egy régi előfizetőnk.

Ausztria autópálya matrica 2021 árak - az osztrák autópálya matrica mennyibe kerül 2021-ben?

ProfitLine
-
 Tegnap 20:00Gazdaság

Mennyibe kerül az autópálya matrica Ausztriában 2021-ben? Milyen autópályamatricák vannak Ausztriában? Mennyit kell fizetni 2021-ben az autópályák használatáért Ausztriában személygépkocsi és motorkerékpár esetén? Megjelentek az új, 2021 évi autópálya díjak Ausztriában, mutatjuk!

Újabb tündéri kutyáknak segítettek az aranyszívű tatabányai önkéntesek (képek)

Kemma
-
 Tegnap 19:57Belföld

Tyson, Zeusz és Lizi is hálás lehet a tatabányai terepjárós önkénteseknek, akik vállalták a karanténba került családok kedvenceinek sétáltatását.

Továbbra is jegyet kell váltani az ingyenesen használható debreceni mélygarázsokban

A DV Parking Kft. tájékoztatása szerint a vonatkozó kormányrendelet értelmében a vállalat által üzemeltetett mélygarázsokat és a Jászai Mari utcai felszíni parkolót 19:00 óra és reggel 7:00 óra között díjmentesen használhatják az autósok. A sorompóknál ugyanúgy jegyet kell váltani, mint más esetben, de az este 7 óra és a reggel 7 óra közötti idősza