Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 446 hír

Romániában a diákok nem várnak tovább az államra

Önkéntes munkával hoztak létre maguknak az érettségire és a nyolcadikos országos felmérőre felkészítő digitális platformot.

Heger: A titkosszolgálatok és a rendvédelmi szervek továbbra is megvédik a szlovákiai lakosok érdekeit

Nyitókép forrása: reprofotó/HNonline.sk   A Biztonsági Tanács keddi ülésén értékelte Szlovákia aktuális biztonsági helyzetét a Csehországban történt incidensek (az orosz titkosszolgálatok 20147-ben két robbantást is elkövettek egy hadianyagraktárban) viszonylatában. Egyúttal információkat kapott  a (szlovák) hírszerzéstől a külföldi hírszerző…

Kicsit Porsche, kicsit Beetle, azaz tovább fokozta a hangulatot Shanghai-ban az ORA

Arról tudni lehetett, hogy a kínai ORA egy elektromos négyajtós Bogár átirattal készül a Shanghai Auto Show-ra, az viszont meglepetés volt, hogy megmutatnak egy Beetle-Porsche szerelemgyereket is. Ez az ORA Lightning Cat koncepció.

Az izoláció tovább fokozza a gyermekvédelmi szakellátás anomáliáit

Számos problémával küzdöttek a járvány előtt is. A dolgozók körében például igen magas a fluktuáció, az állami gondozásban élők gyakran lemaradnak a tanulmányaikban, a gyerekeknek pedig igen kevés lehetőségük van az önmegvalósításra. Tovább nehezíti a helyzetet, hogy március 7. óta intézményelhagyási és látogatási tilalmat rendeltek el a…

Romániában tovább lassult a járvány, de rekordot döntött a halálozások száma

Az utóbbi napon 237 nyilvántartott koronavírusos beteg vesztette életét, ami másfélszerese az utóbbi két hét átlagának.

Továbbra is a legjobb hazai ügyvédi irodák között a Kapolyi Ügyvédi Iroda a Legal 500 jogi rangsorában

BDPST24
-
 Ma 14:03Életmód

Idén is a legmagasabb Tier 1 minősítést nyerte el a Kapolyi Ügyvédi Iroda banki, finanszírozási és tőkepiaci jogi területen a Legal 500 listán, az egyik legismertebb független jogi rangsorban, ezzel megőrizve piacvezető szerepét a hazai ügyvédi irodák között. A több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező ügyvédi iroda erősödő pozícióját jel

Tovább bővít Debrecenben a Neopac

Dehir
-
 Ma 14:02Megyei

Debrecen - A svájci tulajdonú Neopac Hungary Kft. nemrégiben 4,22 milliárd forintos fejlesztést hajtott végre, s itt nem áll meg a növekedés.

Az Appeninn továbbra is az irodaházakra és a turizmusra koncentrál

Megtartotta éves rendes közgyűlését az Appeninn Nyrt., ahol az Igazgatótanács elfogadta a társaság 2020. évre vonatkozó pénzügyi beszámolóit, valamint döntött a teljes adózott eredmény eredménytartalékba helyezéséről és a jövőbeni konferencia-közgyűlések megtartásához szükséges részletszabályokról.

Tovább drágul a hús

A takarmányárak világszintű emelkedése nehéz helyzetbe hozta az állattartókat, a hús drágulása elkerülhetetlen - mondták a Portfolio 2021, április 20-i online konferenciáján résztvevő termelői szervezetek és agrárcégek képviselői. A szakértők szerint hamarosan szembesülnünk kell a drágulással és többlépcsős áremelkedés várható.

Tovább zsugorodik a használtautó-piac

Az első negyedév során összesen 184.533 használt autó cserélt gazdát Magyarországon 2021-ben, amely 4,2 százalékos visszaesést jelent az előző év hasonló időszakához képest. Legtöbben Opelt vásároltak hazánkban januártól március végéig, de töretlen a népszerűsége a Volkswageneknek is. Egy százalékkal romlott az autók kormegoszlása:…

A fonyódi Széplátó továbbra sem látogatható, a helyreállítása ősszel indulhat

A tavaly tavasszal életveszélyessé nyilvánított fonyódi Várhegy-kilátóról még egy ideig nem élvezhetjük a panorámát.

Továbbra is várjuk a történeteket!

Police
-
 Ma 13:34Belföld

Továbbra is várjuk a történeteket! Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 04. 20., k - 13:34 A nagy érdeklődésre való tekintettel a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya meghosszabbította a történetíró pályázatok beadási határidejét.

PlayStation Store - Továbbra is vásárolhatunk PS3 és PS Vita játékokat

A Sony visszalépett, mégsem zárja le a régebbi platformokat, egyedül a PlayStation Portable esetében kell elbúcsúznunk a digitális játékok beszerezésétől.

Tovább késik a Starliner második tesztrepülése

A Boeing legutóbbi bejelentése szerint logisztikai okokból leghamarabb csak nyár végén kerülhet sor a második orbitális tesztküldetésre.

Továbbra is csökkenőben a használt autó piac

Az első negyedév során összesen 184.533 használt autó cserélt gazdát Magyarországon 2021-ben, amely 4,2 százalékos visszaesést jelent az előző év hasonló időszakához képest. Legtöbben Opelt vásároltak hazánkban januártól március végéig, de töretlen a népszerűsége a Volkswageneknek is. Egy százalékkal romlott az autók kormegoszlása:…