Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Továbbra is vörös Magyarország

Az Ukrán Egészségügyi Minisztérium november 20-án frissítette a koronavírus-járvány szempontjából kockázatosnak minősített országok listáját.

A tíz tagú Volner Párt elnöke megpróbálta megmagyarázni, hogy miért a módosítójával szigorítanák tovább a választási …

Volner János javaslata szerint 50 helyett 71 egyéni jelölt kellene a listaállításhoz. Pártjának 75 lájkja van a Facebookon.

A lengyel miniszterelnök továbbra is megvétózná az uniós költségvetést

Egészen addig, amíg „nem találják meg az egész Európai Unió számára jó és elfogadható megoldásokat".

Egy új alkalmazás megmondja, mennyit ér a lakásod

NLC
-
 Ma 15:05Otthon

Az egyik ingatlanos cég a korábbi adásvételek és hirdetések adatai alapján működő programmal könnyítené meg az ingatlanpiac résztvevőinek életét.

Egy új alkalmazás megmondja, mennyit ér a lakásod

Az egyik ingatlanos cég a korábbi adásvételek és hirdetések adatai alapján működő programmal könnyítené meg az ingatlanpiac résztvevőinek életét.

Továbblépett a HEPP Kupában a Bajai NKK

Magabiztos győzelemmel jutott tovább a Bajai Női KK a női kosárlabda HEPP kupában, miután hazai pályán közel negyvenpontos sikert aratott a Szegedi KSE ellenében.

4 gyakorlat az alkalmazások biztonságának fejlesztésére

Egy biztonsági hiba az alkalmazásban sok pénzbe kerülhet a cégnek. A rést kihasználva ugyanis a kiberbűnözők betörhetnek a vállalat rendszerébe, és komoly károkat okozhatnak. Ez természetesen a legrosszabb eshetőség, de már az is kellemetlen, ha a szoftverfejlesztési ciklus utolsó fázisában kell orvosolni a problémát, amikor a javítás…

Az emberiség további fejlődése elképzelhetetlen az 5G nélkül

Többek közt ez is kiderült a Huawei pénteki sajtóeseményén, ahol a kínai cég az 5G felhasználási területeire világított rá, a Corvinus docense, a jövőkutató Rab Árpád pedig arról beszélt, hogy az életszínvonalunk megtartása és fejlesztése csak az 5G-vel lesz lehetséges.

Továbbra is téma a magyarországi koronavírus-vakcinagyártás az oroszok közreműködésével

Szijjártó Péter a vakcina gyártási technológiája kapcsán elmondta, tárgyalnak arról is, hogy orosz gyártási technológia átadásával Magyarországon esetlegesen a gyártásnak, vagy annak egy részének a lokalizációját meg lehessen oldani.

Tovább dagad a botrány: a Fifpro is reagált Ibra és Raiola állításaira

Sport365
-
 Ma 12:44Sport

Raiola szerint további 300 olyan labdarúgója van, aki készen áll pert indítani az EA ellen az ügyben.

Továbbra Is Szárnyal Az E-Kereskedelem

Mostanra már egyértelműen kijelenthető, hogy az online piac lett az egyik nyertese a koronavírus-járványnak.

Tovább romlik a járványhelyzet Izraelben

Már a járvány harmadik hullámára készülnek.

Tovább nőtt a munkanélküliek száma

Az augusztus-októberi háromhónapos időszakban a foglalkoztatottak átlagos létszáma 4 millió 482 ezer volt, 38 ezerrel, 0,8 százalékkal kevesebb, mint egy évvel korábban - közölte pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).