Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 182 hír

Tóth Vera: "Még bírjuk, de...."

zene.hu
-
  Ma 18:30 Zene

"Még bírjuk, de azért mindkettőnket megviseli az, hogy egyelőre nem tudjuk a szakmánkban teljesen kiélni magunkat és a megélhetésünkről már nem is beszélek, de nem sírós posztot szeretnék írni.+ - kezdte Tóth Vera, aki hivatalos oldalán osztotta meg gondolatait április 10-én.

Megható videó: Így üzent édesanyjának Tóth Gabi

Gabi éppen úgy nem tud találkozni szeretett szüleivel, ahogyan most egyetlen felelősen gondoskodó magyar sem. Ezzel a dallal üzen a nehéz napokban...

Oroszország is szigorítani kezdett

HVG
-
  Ma 12:16 Külföld

Az ország szinte minden régiójában vannak már koronavírus-fertőzöttek.

Siófok drasztikus korlátozásokat vezetett be a turisták nagy száma miatt

Dr. Lengyel Róbert Siófok polgármestere komoly korlátozásokat jelentette be mai napon.

A bárányárak a következő hetekben várhatóan drasztikusan csökkenni fognak

Az európai báránypiac kiegyensúlyozottsága továbbra is veszélyeztetett marad, mivel a feldolgozóknak és a nagykereskedőknek az elkövetkező hónapokban várhatóan a kereslet jelentős visszaesésével kell szembenéznie. Kína pedig megkezdi a bárányimportálást Argentínából.

Tóth Andi komoly pánikrohamokkal küzdött

Pszichológushoz is járt, gyógyszereket javasoltak neki.

Drasztikus döntés: bezáratta a boltokat a szegedi polgármester

Botka László elrendelte, hogy a patikák, élelmiszer- és dohányboltok kivételével a város minden üzletének be kell zárnia a következő négy napra. Szerinte a járvány elleni leghatásosabb védekezés továbbra is az, ha mindenki otthon marad.

Tóth Andi két évig járt pszichológushoz pánikbetegsége miatt

Amikor az énekesnő 15 évesen Nagyváradról Budapestre költözött, nemcsak pánikrohamai lettek, hanem glutén- és laktózérzékenység is jelentkezett nála.

Meglepő vallomás – Éveken át küzdött a pánikbetegséggel Tóth Andi

Meglepő őszinteséggel vallott betegségéről Tóth Andi. A fiatal énekesnő nem titkolja, éveken keresztül pánikrohamok kínozták, és nagyon rögös út vezetett a gyógyuláshoz.

Tóth Andi betegségéről vallott: " Mindenki nyugtatóval akart tömni"

Life
-
  Ma 09:02 Egészség

Tóth Andi betegségéről vallott: " Mindenki nyugtatóval akart tömni"

Országos Vérellátó Szolgálat: járvány idején is szükség van véradókra

Jöjjenek az emberek vért adni, járvány idején is folyamatosak a műtétek, a betegeknek most is szükségük van vérkészítményekre - mondta Matusovits Andrea, az Országos Vérellátó Szolgálat főigazgatója a facebookon csütörtökön közzétett kormányzati videóban.

Drasztikus lépés a boltokban - itt az amerikai módszer

Napi
-
  Ma 07:20 Cégvilág

Véget vetettek a nézelődésnek az üzletekben néhány amerikai megyében. Az ország több részén a nem létfontosságú termékeket – így például az egyes elektronikai kütyüket és ruhákat – is árusító boltokban nem férhetnek hozzá ezekhez az emberek a vírusveszély miatt.

Tóth Gabi úgy szeretné meghálálni

koncertblog.hu
-
  Tegnap 22:05 Zene

Nagyon aktív az énekesnő a karanténban. Nekünk is ez már a negyedik anyagunk róla, mióta, ahogy ő maga is fogalmazott az első koronavírusos Tóth Gabi-cikkünkben: rohadt nagy szarban vagyunk. Aztán megmutattuk csodás karaténszettjét, majd jeleztük, hogy ő is benne lesz a Tv2 induló karaténshow-jában. De mindezek közül ez a legszebb,…