Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Jobb feltételeket a termelőknek!

Magyar Szó
-
  Tegnap 20:38 Határtalan

Fremond Árpád a Vajdasági Magyar Szövetség köztársasági képviselőcsoportjában évek óta foglalkozik parlamenti munkája során a mezőgazdaságot érintő kérdésekkel – nem véletlen, hogy a polgárok és az újságírók is tőle kapnak gyakran első kézből információkat a mezőgazdaságot érintő változásokról. A június 21-ei választásokon harmadik…

Ungár Pétert vádolja a Jobbik bomlasztásával a párt belső körlevele

Nem akarnak összeesküvés-elméleteket gyártani, de Ungár Péter bomlasztja a Jobbikot – ez áll abban a körlevélben, amelyet a Jobbik küldött ki a tagjainak, egyebek között arra hivatkozva, hogy az Ungár érdekeltségébe tartozó lapok is írtak a Jobbikból a napokban történt kilépésekről. Megszereztük a levelet is. “Háttérben zajló folyamatokról” és…

Gyanús lélegeztetőgép-vásárlás miatt tartóztatták le Bosznia egyik országrészének miniszterelnökét

Letartóztatták Fadil Novalicot, Bosznia-Hercegovina többségében bosnyákok és horvátok lakta országrésze, a Bosznia-hercegovinai Föderáció miniszterelnökét, mert gyanús, kínai lélegeztetőgép-vásárlásba keveredett – közölte az N1 regionális hírtelevízió pénteken.

Felkészül a követkető Farkas Bertalan?

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az Európai Unió űrtevékenységért felelős minisztereinek videokonferenciáján vett részt.

Romániában folytatódik a kisebb bal- és jobbközép pártok erősödése, illetve a nagy pártok gyengülése

ma7.sk
-
  Tegnap 19:10 Külföld

Májusban folytatódott Romániában a kisebb bal- és jobbközép pártok erősödése, miközben a két nagy párt, a liberálisok és szociáldemokraták támogatottsága tovább csökkent - derült ki egy pénteken közzétett felmérésből.

A miniszterelnököt is ringbe szólították!

Gondola
-
  Tegnap 19:05 Belföld

Azonnal, de azonnal, látványosan dúlt a szólásszabadság… Megbecsülni, s ha kell dicsérni mások kiválóságát pedig fölöttébb nem könnyű.

Újabb nagy állami tendert nyert Mészáros Lőrinc jobbkezének informatikai cége, a 4iG

Átlátszó
-
  Tegnap 18:43 VéleményDuna

A Mészáros Lőrinc jobbkezének, Jászai Gellértnek tulajdonában lévő informatikai vállalat közpénzes sikerszériája tovább folytatódik. Közel félmilliárd forintos megbízáshoz jutott a 4iG,...

Deák téri gyilkosságok: A Jobbik lapja durván kiosztotta Karácsonyt

Először szólalt meg Karácsony Gergely főpolgármester azóta, hogy egy 18 éves férfi múlt hét csütörtökről péntekre virradó éjjel halálra késelt két fiatalt. Az elkövetőt gyorsan el is kapták és letartóztatásba helyezték, de az esetről sem Orbán Viktor miniszterelnöknek, sem Karácsony Gergelynek nem volt véleménye.

Konfliktust gerjeszt az annektálás az izraeli jobboldalon belül

Neokohn
-
  Tegnap 17:51 Külföld

Ahogy a törvény ratifikálásának időpontja egyre kézzelfoghatóbbá vált, a telepes közösségek és a Jamina párt béketerv-ellenes hangjai felerősödtek. 

Kisebb a visszaesés, de jobban fájhat a válság

Boon
-
  Tegnap 17:30 Gazdaság

Nálunk sokan dolgoznak a mezőgazdaságban és az élelmiszeriparban, ahol nem esett vissza a termelés.

Jobb, mint az eredeti: civil pár játszotta el a Trónok harca egyik jelenetét

BorsOnline
-
  Tegnap 16:45 Utazás

Robin és Judith olyannyira a filmek szerelmesei, hogy képesek beutazni a világot, hogy megtalálják kedvenceik helyszíneit.

Az esernyőt jobb nem otthon felejteni a hétvégén – mutatjuk mire számíthatunk

Kimozdulni szombaton, társasjátékozni vasárnap és hétfőn lesz érdemesebb a pünkösdi hosszú hétvége során.

2 év alatt 34,6%-a lépett ki a Jobbik parlamenti frakciójából - Videóval

Hiros
-
  Tegnap 16:28 Belföld

A Jobbik 34,6%-a lépett ki a parlamenti frakcióból a 2018-as országgyűlési választások óta. Akkor 26 mandátumot szerzett a párt, azonban mára már 9-en ott hagyták a frakciót.

Ungár: A Jobbik elnöke bízzon magában, neki is lehet hatása a kilépésekre

HVG
-
  Tegnap 16:07 Belföld

Valószínűleg kevesebben lépnek ki egy magát nemzetinek tartó párt frakciójából, ha az elnök nem azt kéri számon a miniszterelnökön, hogy miért támogatja a határon túli magyarokat.