Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Női kézi: korábbi klubjánál lett kapusedző Kari Aalvik Grimsbö

A norvég élvonalbeli női kézilabda-bajnokságban szereplő Byaasennél lett kapusedző Kari Aalvik Grimsbö, a Győri Audi ETO KC visszavonult játékosa.

Előkészületek az első Stájer Nagydíjra - Galéria

A Red Bull Ringen maradt a mezőny, de új néven rendeznek versenyt.

Történelmi fordulópont: Az Nvidia már az Intelnél is többet ér

Leet
-
  Ma 15:30 Gaming

Az utóbbi időben az Nvidia rendkívül jó eredményeket ért el az amerikai tőzsdén. A cég portfóliójában az asztali grafikus chipek mellett adatközpontok és az önvezető autók is szerepelnek.  A zöld óriás remekül vette az akadályokat az utóbbi években, ezzel a grafikus chipek piacán iparági vezetővé léptek elő, továbbá a szakértők is nagy…

Videó: Alonso legszebb renault-s pillanatai

Formula
-
  Ma 15:30 Forma1

Parc Fermé: Videó: Alonso legszebb renault-s pillanatai

A Valorant első Ultra fegyverskin csomagja egy kisebb vagyonba kerül

GameStar
-
  Ma 15:09 Sport

Ha szeretnéd, hogy a fegyvereidet egy vicsorgó sárkány helyettesítse, akkor egyrészt nem hibáztatunk, másrészt viszont jó mélyre kell majd nyúlnod a zsebedben.

Megszületett az első cargo A380-as! – ideiglenesen…

IHO
-
  Ma 15:00 Autó-motor

A Hi Fly gépén a plusz tehertér gyakorlatilag az alsó és felső szint economy-üléseinek kiszerelésével jött létre.

Dávid Ferenc: az első félév vesztesei

Hírklikk
-
  Ma 14:35 Belföld

Július 8-án megjelent a KSH legújabb fogyasztói árindex változással kapcsolatos tájékoztatója. A kisfizetésű dolgozók, az álláskeresési támogatást igénybe vevők és a kisnyugdíjasok szomorúan nyugtázhatják, hogy jövedelmi pozíciójuk tovább romlott. Míg 2020. április/2019. április viszonylatában 2,4 százalék, 2020. május/2019. május…

Ftc: távozik a női futballcsapat ötszörös magyar bajnok kapusa

NSO
-
  Ma 14:10 Foci

Szerződése lejártával távozik a Ferencvárostól Samu Anna, a női labdarúgócsapat háromszoros bajnok, ötszörös Magyar Kupa-győztes kapusa – olvasható a fradi.hu-n.

Ftc: távozik a női futballcsapat magyar bajnok kapusa

NSO
-
  Ma 14:10 Foci

Szerződése lejártával távozik a Ferencvárostól Samu Anna, a női labdarúgócsapat háromszoros bajnok, ötszörös Magyar Kupa-győztes kapusa – olvasható a fradi.hu-n.

Virológus: még nem vagyunk túl az első hullámon

Jankovics István korainak tartja a tömegrendezvények megtartását. A védekezéssel kapcsolatban hangsúlyozta, hogy nincs vakcina és egyelőre nem is tudják, hogy azzal mit kell majd elérniük.

A vízibiciklin is első legyen a biztonság

Zaol
-
  Ma 13:48 Megyei

Ha elindul a strandszezon, akkor nem lehet elégszer hangsúlyozni a vízi balesetek megelőzésének fontosságát. Nádasdi Zoltán, vízimentő is igyekszik minden szolgálat alkalmával felhívni a strandolók figyelmét a biztonságos fürdőzés fontosságára – erről kérdezte Vízimentők hivatalos oldala.

Nem viccelt a Ferrari, már meg is jöttek az új első szárnyak

Motorsport
-
  Ma 13:47 Forma1

Miután már a szezon előtti teszteken sem találták a tempójukat, a Ferrari a múlt hétvégi red bull ringi versenyen is küszködött, Charles Leclerc volt csak az, aki a Q3-ba be tudott kerülni, Sebastian Vettel a 11. időt autózta. Bár a futamon Leclerc végül második lett, a Ferrari kilenc tizedet rontott a tavalyi, pole-t jelentő idejükhöz képest.Elein

Júliustól szezon végéig lesz Balatoni Elsősegélynyújtó Szolgálat a strandokon

A programban idén több mint 320 fiatal önkéntes vesz részt, akik a vízben és a vízparton szerzett sérüléseket látják el 12 Balaton-parti település 19 strandján...

Thaiföld lehet az első délkelet-ázsiai ország, ahol engedélyezik az azonos neműek bejegyzett élettársi kapcsolatát

Index
-
  Ma 13:29 Külföld

Az azonos nemű párok örökbefogadhatnának, örökölhetnének egymás után, és közösen kezelhetnék a vagyonukat.