Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 240 hír

Történelmi rekordot döntött a bitcoin árfolyama

A három évvel ezelőtti szárnyalás manipuláció eredménye volt, ezúttal lassabban, de biztosabban erősödött a kriptovaluta árfolyama. Hétfőn a 2017. decemberi rekord is megdőlt, hamarosan több mint húszezer dollárt érhet egyetlen bitcoin.

Lapszemle: Marco Rossi gyerekként orvosnak készült

Hajnali négykor kelt, hogy a délutáni edzések ellenére felkészülten érkezzen a szigorú egyházi középiskolába és orvosnak tanulhasson tovább – többek között ez is kiderül Marco Rossiról a Magyar Nemzet riportjából. A cikk szerzője, Szalay Attila Druentóban, a Torino melletti községben járt, ahol a labdarúgó-válogatottunk olasz szövetségi…

A Netflixet arra kérik, jelezze a Crown részei előtt, hogy az nem egy dokumentumfilm

444.hu
-
 Ma 10:13Kultúra

Helena Bonham Carter szerint is tudatni kéne a nézőkkel, hogy a sorozat fikciós dráma, nem pedig egy történelmi dokumentumfilm.

Történelmi mélyponton az AfD

Az idei nem a német jobboldali populista párt, az Alternatíva Németországért éve volt. A Forsa ügynökség legutóbbi felmérése már mindössze hét százalékon látta, onnan pedig már csak kettő választja el a Bundestagba való bejutáshoz szükséges küszöbtől.

Koronavírus: hasznos tájékoztató készült

Információk COVID-19 tünetek esetén: mikor mit tehetünk? címmel lakossági tájékoztatót állított össze a Semmelweis Egyetem Pulmonológiai Klinikája és Magatartástudományi Intézete. Az anyagból a többi között kiderül, hogy a

Történelmi perben vonják felelősségre a klímaváltozás miatt a Shell olajvállalatot Hágában

Mérce
-
 Ma 08:00Belföld

Környezetvédő szervezetek szerint valamennyi, környezetszennyező fosszilis energiaipari cég működésére kihatással lehet az ügy.

Történelmi rekord a 2020-as kukoricahozam

Történelmi rekord a 2020-as kukoricahozam, a növekedés több mint 14 százalékos volt az elmúlt öt év átlagához képest - közölte Feldman Zsolt, az Agrárminisztérium (Am) mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára hétfőn az M1 aktuális csatornán.

10 csodálatos vagy épp meghökkentő dokumentumfilm, ha látni akarod a valóságot

EctoPolis
-
 Ma 06:09Film

Avagy műremekek, melyek bármely fikciós alkotással felveszik a versenyt.

130 éves történelmi rekordot döntött meg Orbán Viktor

Blikk
-
 Tegnap 21:11Belföld

A szó szoros értelmében történelmi rekorddal büszkélkedhet Orbán Viktor (57).

Öngyilkosságra készült a fiatal fiú, a közteresek mentették meg az életét

Egy 27 éves fiú öngyilkossági kísérletét akadályozták meg az óbudai közterület-felügyelők.Az Őrszem szolgálatot ellátó közterület-felügyelőkhöz péntek késő délután érkezett egy rendőrségi figyelmeztetés, hogy a Hajógyári-szigeten egy férfi öngyilkosságra készül. A rendőrséget a fiatal édesanyja riasztotta, mert a fiú felhívta, elbúcsúzott tőle és k