Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 296 hír

Börtönre ítéltek a rendőrt fojtogató férfit

Három év nyolc hónap börtönbüntetésre ítélt a Debreceni Járásbíróság egy férfit, aki rátámadt egy rendőrre tavaly nyáron.

Másodfokon is börtönre ítélték a diákjaival szexuális kapcsolatot létesítő egykori igazgatóhelyettest

A vádlottat véglegesen eltiltották minden, 18 év alattiak nevelésével, felügyeletével, gondozásával kapcsolatos tevékenységtől.

Török Zoltán: jövőre lőhet ki a magyar gazdaság

Az idei évre is dinamikus növekedést várnak a magyar gazdaságtól a Raiffeisen Bank elemzői, de a nagy ugrás 2022-ben jöhet, amikor 6 százalékos lehet a bővülés. Ugyanakkor a munkaerőpiacon már 2021-ben látványos javulás lehet, és év végére akár rekordot érhet el a foglalkoztatás szintje.

Börtönre ítéltek egy rendőrt bántalmazó debreceni férfit

Három év nyolc hónap börtönbüntetésre ítélt a Debreceni Járásbíróság egy férfit, aki rátámadt egy rendőrre tavaly nyáron - közölte az Mti-vel szerdán a Központi Nyomozó Főügyészség, amely súlyosbításért fellebbezett az ügyben.

Rendőr bántalmazása miatt börtönre ítéltek egy férfit Debrecenben

Rutinszerűnek indult, kemény dulakodásig fajult egy tavaly nyári rendőri intézkedés.

A korábbi válogatott focista távozott a német futballszövetségtől

A brazil származású Cacau ezentúl egy sportügynökség vezetője lesz.

Egymillió embert már beoltottak Törökországban

Törökországban szerdán meghaladta az egymilliót azoknak a száma, akiknek az új koronavírus elleni tömeges oltás keretében már beadták a vakcinát - derült ki a török egészségügyi minisztérium internetes oldalán található számlálóból.

Rendőr bántalmazása miatt börtönre ítéltek egy férfit Debrecenben

Debrecen – Három év nyolc hónap börtönbüntetésre ítélt a Debreceni Járásbíróság egy férfit, aki rátámadt egy rendőrre tavaly nyáron.

Törökországban egymillió embert oltottak be a kínai vakcinával

Az országban múlt csütörtökön kezdődött meg a lakosság tömeges beoltása a kínai CoronaVac vakcina vészhelyzeti alkalmazásával. Az ország lakossága nagyjából 83 millió, így a jelenlegi egymillió beoltott a népesség körülbelül 1,2 százalékát teszi ki. Első körben az egészségügyi alkalmazottak, majd az idősotthonokban élők és dolgozók,…

Törökországban meghaladta az egymilliót a beoltottak száma

Törökországban szerdán meghaladta az egymilliót azoknak a száma, akiknek az új koronavírus elleni tömeges oltás keretében már beadták a vakcinát – derült ki a török egészségügyi minisztérium internetes oldalán található számlálóból. Az országban múlt csütörtökön kezdődött meg a lakosság tömeges beoltása a kínai CoronaVac vakcina…

Törökországban meghaladta az egymilliót a beoltottak száma

A kis-ázsiai országban múlt csütörtökön kezdődött meg a lakosság tömeges beoltása a kínai CoronaVac vakcina vészhelyzeti alkalmazásával.

Poloskákat talált az új polgármester Boldog István korábbi hivatalában

Virágné Lukács Gabriella, Kétpó polgármestere az RTL Klub Házon kívül című műsorában elmondta, a polgármesteri irodában és a tárgyalóteremben is poloskákat találtak.  A térség volt országgyűlési képviselője, és Kétpó korábbi polgármestere az a Boldog István, akinek  mentelmi jogát áprilisban függesztették fel, majd az ügyészség…

Bara Hajnal erdélyi zenetanárnak, műfordítónak ítélték az idei Lajtha-díjat

Bara Hajnal erdélyi zenetanár, műfordító érdemelte ki idén a Lajtha-díjat, amelynek jelképes átadása csütörtökön lesz a Lajtha László-emlékkoncerten, amelyet a Bartók Rádió élőben közvetít.

Bara Hajnal erdélyi zenetanárnak, műfordítónak ítélték az idei Lajtha-díjat

Bara Hajnal erdélyi zenetanár, műfordító érdemelte ki idén a Lajtha-díjat. Az elismerés jelképes átadása csütörtökön lesz a Lajtha László-emlékkoncerten, amelyet a Bartók Rádió élőben közvetít.

Bara Hajnal erdélyi zenetanárnak, műfordítónak ítélték az idei Lajtha-díjat

Bara Hajnal erdélyi zenetanár, műfordító érdemelte ki idén a Lajtha-díjat, amelynek jelképes átadása január 21-én lesz a Lajtha László-emlékkoncerten, amelyet a Bartók Rádió élőben közvetít. A közönség nélküli márványtermi hangversenyt a Bartók Rádió Muzsikáló délután című műsorában csütörtökön 17 óra 30 perctől élőben közvetítik. A…