Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Nem kapott Koránt, ezért keresetet indított a fogház ellen az ellenzéki elítélt

Keresetet indított a pokrovi 2. számú fogház ellen Alekszej Navalnij elítélt ellenzéki politikus, amiért az nem biztosítja számára, hogy olvashassa az iszlám tanokat tartalmazó Koránt.

Közel 2 millió Pfizer-vakcina érkezett eddig Magyarországra

A gyártó leszállította az első negyedévre vállalt vakcinamennyiséget.

Több mint 650 ezer FFP2-es maszkot gyártottak Magyarországon

Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) keddi közleménye szerint tavaly óta összesen 665 ezer darab FFP2-es maszkot gyártottak le a hazai Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft.-nél.

Quentin Tarantino ezért gyűlölte a Született gyilkosokat - annak ellenére, hogy ő írta a forgatókönyvét

IGN
-
 Ma 20:33Film

A kilencvenes évek elején az úgynevezett "menekülő szerelmesek" gengszterfilmes alműfaj a reneszánszát élte, és ehhez Tarantino két forgatókönyvvel is hozzájárult, ám azt nagyon nem szerette, ami a Született gyilkosokból készült.

Tévúton jártunk? A koronavírus brit variánsa mégsem úgy viselkedik, ahogy eddig hittük

Eddig úgy tudtuk, a Covid-19 brit változata a többi variánsnál sokkal gyakrabban okoz súlyos - akár halálos kimenetelű - megbetegedést. Ezt a vélekedést cáfolja most egy friss kutatás.

Ezer sebből verzik az európai elektromosautó-töltés

Ahhoz, hogy az Európai Unió elősegítse az áttörést az elektromos közlekedés területén, fel kell gyorsítania a töltőinfrastruktúra kiépítését - közölte az Európai Számvevőszék kedden közzétett jelentésében.  Az Európai Unió luxemburgi székhelyű számvevőszékének új jelentése szerint az unió messze van attól a céljától, hogy 2025-ig egymillió…

Ezért érte meg Uwe Bollnak gyötrelmesen rossz filmeket készíteni

GameStar
-
 Ma 20:20Gaming

A német rendező egy darabig ontotta magából a borzalmasan gyenge videojátékos adaptációkat, de nem azért tette, mert úgy gondolta, ez szerinte művészet.

Éjfél után itt lesz újabb 140 ezer adag Szputnyik V-vakcina

Két hónap alatt ez a hetedik keleti vakcinabeszerző útja a repülőgépnek.

Öt illegális migránst szállító embercsempésszel szemben intézkedtek a rendőrök Enyingnél

Az embercsempészés bűntett alapesetben egy évtől öt évig, minősített esetben akár öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Csaknem kétmillió adag Pfizer-BioNTech-vakcina érkezett eddig Magyarországra

Csaknem kétmillió adag Pfizer-BioNTech-vakcina érkezett eddig Magyarországra – közölte a Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft. kedden az MTI-vel.

A munkaképes migránsok fele csak segélyből él Svédországban

Olaszország leghamarabb decemberre érheti el a nyájimmunitást; Japán radioaktív vizet engedne a Csendes-óceánba. Ismét erőszakosan tüntettek az olasz vendéglátósok; Svédországban 675 ezer munkaképes korú migráns él segélyből.

Eddig közel kétmillió Pfizer-vakcina érkezett hozzánk

Csaknem kétmillió adag Pfizer-BioNTech-vakcina érkezett eddig Magyarországra - közölte a Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft. kedden az MTI-vel.

Ezért olyan nehéz felnőttként új barátokat szerezni

Kiderült, hogy mi akadályozza a felnőtteket a barátkozásban.

Csaknem kétmillió adag Pfizer-BioNTech-vakcina érkezett eddig Magyarországra

Csaknem kétmillió adag Pfizer-BioNTech-vakcina érkezett eddig Magyarországra – közölte a Pfizer Gyógyszerkereskedelmi Kft. kedden az MTI-vel.

Jakab Péter: "Most az országot kell visszaszereznünk", Lmp-s jelölt mögé állt be a Jobbik Budapesten

Csak ott indítunk jobbikos jelöltet az előválasztáson, ahol mi vagyunk a legalkalmasabbak a Fidesz legyőzésére írja bejegyzésében Jakab Péter. Vannak viszont olyan körzetek, ahol más pártok jelöltjeiben vagy épp civilekben látjuk a megoldást. Budapest 1-es választókörzetében a Jobbik Csárdi Antalt támogatja az előválasztáson, aki több mint tíz…