Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szennyezett ételekre bukkant a Nébih a házhoz rendeltek között

Öt kategóriában összesen 26 készételt rendeltek házhoz a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei, akik a laboratóriumi eredmények alapján három vendéglátó egységben helyszíni ellenőrzést tartottak, egy vendéglátó vállalkozás működését pedig ideiglenesen fel is függesztették.

Kormányinfó: drámaian romlik a járványhelyzet több európai országban

Újabb többmilliárdos keretről döntött a kormány, amivel a zeneipart igyekszik támogatáshoz juttatni. Spanyolországban nőtt a koronavírus kockázata, a kormány szerint viszont a biztonságosnak tartott zöld országok esetében is használja mindenki a józan eszét.

A buszjáratok is módusulnak az Andrássy úti munkák miatt

Hódpress
-
  Ma 10:51 Megyei

Hódmezővásárhelyen lezárják az Andrássy út Kálvin téri körfogalom és a Kaszap utca közötti szakaszát, ezért az országos, regionális és helyi járatok terelt útvonalon közlekednek.

Szennyezett ételeket is talált hatóság a házhoz rendeltek között

Öt kategóriában összesen 26 készételt rendeltek házhoz a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szakemberei, a laboratóriumi eredmények alapján három vendéglátó egységben helyszíni ellenőrzést tartottak, egy vendéglátó vállalkozás működését ideiglenesen fel is függesztették. A Nébih csütörtöki közleménye szerint az elmúlt…

A miskolci városvezetés célja, hogy valódi közösségi közlekedés alakuljon ki

Ez a lényeg
-
  Ma 10:45 Vélemény

Hiszen ez eddig abszolút nem így volt. A fideszes városvezetés összefogásra nem, gyűlöletre annál inkább buzdította a helyieket.

Soproni költő az irodalmi verseny legjobbjai között

Kisalföld
-
  Ma 10:42 Megyei

A legjobb tizenkét pályamunkából még egy megkaphatja a közönségdíjat.

Egységes európai fizetési rendszer indul

VG
-
  Ma 10:40 Pénzügy

Egy páneurópai fizetési rendszer kialakításán dolgoznak német, francia, holland, belga és spanyol bankok. Az új szisztéma kiváltaná a nemzeti kártyarendszereket.

Elrajtolt a Székely Körverseny, két magyar is a top 10-ben a prológon

Velo
-
  Ma 10:29 Sport

Sepsiszentgyörgyön egy prológgal vette kezdetét a tizennegyedik Székely Körverseny, melyen számos magyar kerekes igyekszik harcban lenni az Europe Tour pontokért.

Gyenge kezdés az európai tőzsdéken

Indexcsökkenéssel indult a kereskedés csütörtökön a főbb európai értékpapírpiacokon.

Korongon gyakorolják a célzást

Szon
-
  Ma 09:58 Életmód

Szedlár László fontosnak tartja, hogy a vadászok ne az élő vadakon tanuljanak meg lőni. 

Tőzsde – Gyenge kezdés az európai tőzsdéken

Indexcsökkenéssel indult a kereskedés csütörtökön a főbb európai értékpapírpiacokon. A páneurópai Stoxx Europe 600 index 0,16 százalékos, az euróövezeti EuroStoxx50 index 0,23 százalékos csökkenéssel kezdte a csütörtöki kereskedést. Londonban 0,76 százalékkal csökkent kezdéskor az FTSE-100 index, a frankfurti DAX 0,11 százalékkal, a…

Balaton-körkép 2020: Siófok, Balatonfüred és Hévíz a legnépszerűbbek

Az aktív foglalások száma 6 százalékkal nőtt idén nyáron Az átlagos foglalási érték 12 százalékkal több idén nyáron a Balaton térségében, mint tavaly. Az aktív foglalások darabszáma 6 százalékkal nőtt 2019-hez képest. Siófok, Balatonfüred és Hévíz a legnépszerűbb úti célok a magyar tenger környékén. Az augusztus huszadikai hétvége…

Teljes hosszában megújul a Bajcs és Párkány közötti, II/509-es út

2015-ben a Nyitra Megyei Hivatal a megyei képviselő-testület elé nyújtotta be jóváhagyásra az Integrált Regionális Operatív Program (IROP) pályázati felhívására az indikatív listákat, milyen zöld mezős beruházásokat és felújításokat kellene megyei szinten megvalósítani az EU 2014-2020 közötti, hétéves költségvetési időszakában. Amikor az IROP…